Skocz do zawartości
BiAłY

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

bardzo duza różnica Chaos, powaznie, kalta tez wydaje sie byc większa...

p.s

co ty przed tym lustrem robiłeś, że takie zabadźgane? :D

no to normalne chyba ze jak z tali zeszlo to gora sie wydaje wieksza .. zreszta w górnych rejonach raczej nigdy nie bylem zalany tluszczem wiec nie mialo co spasc

a w talii poszlo sporo .. spodnie juz nosze po wakacjach o nr mniejsze .. a stare spadaja z [gluteus maximus]

:lol: i ta zacisnięte prawa pięść... ;]]

no reke tez sie staralem napiac :P

Chaos co Ci się stało ? O_O Gdzie brzucho ? :D

poszedl sobie w czasie pracy :)

ładnie ;]Chaos

poczekajce niech no pojde na silke spowrotem :P Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja juz jestem chyba 3 tydzien na silce i jzu nareszcie bez powazniejszych zakwasow:) mam taki fajny plan zmieniany co tydzien tzn w jedym tygodniu cwicze w poniedizalek i piatek klate i barki prze 1,5h i w srode bic i triceps rowniez 1,5h i tydzien pozniej poniedzialek i piatek bic i triceps prze poltorej gdozinki a w srode klatka i barki i tak co tydiazen to zmieniam

w tym tygodniu akurat przypadlo ze mam 2 razy klate:) a dzisiaj mialem trica i boca:") heheh kurcze rano sobie zmierze bica bo jestem ciekaw czy mi cos rosnie bo po 11 miesiecznej przeriwe po operacji wsyztsko spadlo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

imo najlepszy trenig to 4 dniowy, 2xtrening,1przerwa,2xtrening

-klata+triceps

-plecy+biceps

-barki+kaptury

-nogi

do tego wplatane co 2 dni cwiczenia na brzuch

A ja sie przyczepie bo po klacie mam wykonczony tric wiec nie daje rady robic go wiec dodaje do klaty bic.

Czy ktos mi moze powiedziec czy lepiej robic bic i tric razem czy oddzielnie, spotkalem sie z roznymi zdaniami. Poszukam na sfd jak znajde to dam znac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie qbass.

W moim przypadku tak daje w d*** tricowi przy klacie, ze bezsensem jest cwiczenie pozniej trica. Nie potrafie nawet zrobic francuskiego wyciskania z 10kg ciezarkiem co oczywiscie nie stanowi problemu bez dnia z klatka piersiowa.

Tez wole laczyc tric z inna partia (barki lub nogi lub plecy)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niektórzy tak robią, ale mi to nie pasi.... chyba że w połączeniu z takimi cwiczeniami jak wyciskanie wąsko, czy linki na wyciagu, mi klacie francuskie wyciskanie w ogóle nie idzie, zreszta bic z plecami to tez nie najlepszy pomysł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja robie bic z plecami i barkami(czyli 2X na tydz) bo bardzo mi słabo idzie natomiast klate z tricem, nogi przedramie.Ostatnio bardzo dużo testuje na sobie stąd co troche inny trening z tym ruszam od poniedziałku tylko nie wiem jak rozłożyć bica w jeden dzień robie ćwiczenia typowo bicepsowe modlitewnik młotkowe wyc,itp a w nastepny robie cwiczenia na miesień ramieniowy czyli podnoszenie sztangi 1/4 1/2 3/4 (pełnego ruchu) i nie wiem co do tego doadac jeszcze :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co ma dawanie fot do mojego pytania:)?

nie miałem na celu zdenerwowanie ciebie....na wczesniejszych fotach tric wyglądał o wiele lepiej a tu dałeś taki mały urywek samej łapy której nie da sie odnieść do reszty.Chcesz moich fot to sobie poszukaj sa w temacie min 3 razy zamieszczałem

Edytowane przez sawyer188

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chaos: brzucho jest , terz rzezba brzucha i bedzie super

e tam po co mam sie lansowac ..

dla mnie wazniejsza jest góra klaty ... i barki

a krata to tylko chyba dla szpanu przed glupimi cipkami na dyskotekach ...

pozatym nie ma czasu na diety.. do tego moja praca raczej je wyklucza...

ja na silce bede katowal bareczki i plecy (poszerzanie) i góre klaty ..

no i cel te 80kg na serie brac (6-8powtórzen)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2fast czemu już nie masz lolowego opisu że szukasz panienek do filmów xxx:D?

co jakich filmow xxx?

a krata to tylko chyba dla szpanu przed glupimi cipkami na dyskotekach ...

no i wlasnie po to sie to robi xD Edytowane przez 2Fast

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, ale jak se zatanczysz z laseczka i przy odrobinie fantazji ona wezmie Cie za koszulke i zobaczy bemben to wypierniczy od Ciebie szybciej niz sie spodziewasz. A gdy zobaczy krate to sie zapyta o sniadanie.

Takie glupie pindy sa na dyskach.

Edytowane przez Kaeres

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi