qbass Opublikowano 13 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2006 Misiac na cp juz narazie moge stwierdzic ze sila poszla ogolnie na kazdym cwiczeniu 5-7,5kg na serie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 A ja mam pytanko, bo tak tu ostatnio zauważyłem ABS'a. Jaka jest różnica między ABS a A6W ? Bo u mnie jest tak: * Po jednym dniu ABS'a nie mogłem się ruszać przez kolejne 3, * Po A6W, spokojnie jestem w stanie wykonywać następnego dnia ćwiczenia. Nie wyobrażam sobie robienia ABS'a codziennie. Jestem leszcz, czy to po prostu jakoś inaczej działa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Tez nie dalem rady robic na samym poczatku absa codzinnie ale z czasem juz moglem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Jaka jest różnica między ABS a A6W ?IMO ćwiczenia siłowe a aerobowe.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 a umnie po powrocie na silke (przerwa od czerwca, w domu tylko jakies pompki itp) - 3 dni zakwasow:D niestety na silke mam czas tylko 2 razy w tyg ;/ jaki trening proponujecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 (edytowane) Może: 1. klata, biko, przedramie, łydki. 2. najszerszy, triko, barki, uda. Łydki z udami można zamienić ofkoz... a może nawet trzeba. Ja od zeszłego poniedziałku robię trening czterodniowy- pn, wt, czw, pt. "Przykleiłem" się do kolejnego partnera więc chcąc-nie-chcąc muszę tak chodzić- ale nie narzekam. Przynajmniej znów zacząłem katować nogi... a i w matwym zadebiutowałem- wszelkie zmiany są na plus- najgorsza jest ta monotonia... Edytowane 14 Listopada 2006 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Czyli lepiej na początku robić ABS, a potem A6W? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Może: 1. klata, biko, przedramie, łydki. 2. najszerszy, triko, barki, uda. Łydki z udami można zamienić ofkoz... a może nawet trzeba. Ja od zeszłego poniedziałku robię trening czterodniowy- pn, wt, czw, pt. "Przykleiłem" się do kolejnego partnera więc chcąc-nie-chcąc muszę tak chodzić- ale nie narzekam. Przynajmniej znów zacząłem katować nogi... a i w matwym zadebiutowałem- wszelkie zmiany są na plus- najgorsza jest ta monotonia... a w tym 4-dniowym treningu jaki masz plan treningowy na poszczegolny dzien ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 Plan nie jest mój- ja bym go trochu zmodyfikował ale jako że chcę zmian ćwiczę bez zająknienia (jeszcze przyjdzie na to czas). pn- klata, triko, barki, kaptur wt- najszerszy, nogi, biko, przedramie. W czwartek cykl powtarza się. Duża intensywność, trening wyczerpujący- na siłce spędzamy 1.5-2godziny i nawet przy obenie niskiej temp otoczenia totalnie zalewam sie potem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 14 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2006 mechlin czyli ud nadal niećwiczysz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Ależ ćwiczę- są w rozpisce: wtorek, piątek. Właśnie ze względu na ćwiczenia nóg/ud zdecydowałem się "podkleić" pod nowego partnera. Na samotne ich ćwiczenie / plan czterodniowy brakowało motywacji. Wczoraj robiłem m.in. "chód Colemana" (ci co widzieli filmik- wiedzą). Jako że ostatnio robiłem go w wakacje dziś mam straszliwy kwach na tyle ud i doopsku ;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Może: 1. klata, biko, przedramie, łydki. 2. najszerszy, triko, barki, uda. Łydki z udami można zamienić ofkoz... a może nawet trzeba. tak tez myslalem, dodam jeszcze brzuch na koncu ;) a w ogole to podpatrzylem ostatnio fajne cwiczenie na laweczce skosnej, "markujemy" 2x skłon - tzn podnosimy sie kilka cm napinajac miesnie, dopiero za 3 razem do kolan, na brzuchu mialem 2 dni zakwasy mimo ze cwicze brzuch raz w tygodniu - a6w 3x8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 ja jestem po drugim trenningu fbw i powiem, ze działa jak am działc,dobra pompa na cłąym ciele, cos ponad godzinke i wszystkie partie zrobione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Full Body Workout http://www.sfd.pl/FULL_BODY_WORKOUT%2D_cie...se-t267836.html A to dzisiaj po siłowni Po cyklu atak na 100kg :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 no gbass widac postępy;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 (edytowane) dieta dopracowana w 100% gainerkiem i jescze troche czasu bede jechal na cp :) zapowiada sie troche wiecej niz 6 tygodiowy cykl mniam Edytowane 15 Listopada 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 na jednym cell pumpie wiecej niz 4-5 tygodni pociagniesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 qbass: jakie masz btw? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 na jednym cell pumpie wiecej niz 4-5 tygodni pociagniesz? Dokupilem mały :) i blister TCM dostałem w prezencie. Pisałem o tym nawet. qbass: jakie masz btw? :)Ogolnie nie trzymam sie sztywno ilosciowo ile mam zjesc bwt ale staram sie zeby byla sporawa nadwyzka kcl. Oglnie to wychodzi: wegle 420-450 g bialka 140-160 g t 90 g jesli dobrze pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Mam dwa pytania jedno proste drugie bardziej zlozone. Prosze o rady. 1. Biore kreatyne M3 (jabłczan kreatyny). W dni treningowe wiem jak brac (3x3 dziennie - rano na czczo, po treningu oraz przed snem) ale co robic w dni nietreningowe ? Odpuscic tylko ta dawke 3szt po treningu czy zupelnie inaczej brac ? 2. Moja narzeczona cwiczy aerobik i zapodaje od tygodnia Thermo Speed Mega Caps - http://allegro.pl/item136735420_olimp_ther...0_caps_%5D.html. Bierze z zaleceniami na opakowaniu 2 kapsulki dziennie. Ale ma problem bo zle sie po nich czuje. Czuje sie jakby ja rozpierala energia od srodka ale sily wogole nie ma, jest osowiala z zewnatrz. W srodku ma jakby "kluche" ktorej nie moze "odbic". Senna jest, bole glowy, itp. Ma nadal brac az sie organizm przyzwyczai czy czym predzej zaprzestac i nie wracac do tego specyfiku nigdy wiecej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 niech zaprzesta to jest swoista reakcja organizmu na ,,coś nie tak" moze zmniejszenie dawki coś da;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) Ja na poczatku sralem czym popadlo. Organizm sie przyzwyczail i juz po tygodniu mialem spokuj, moge jesc ile chce (z tym M3). Edytowane 17 Listopada 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 jablczan nalezy brac okolo 6-8gram dzinnie , m3 wogle sie nie oplaca , malo kreatyny w kapsach powoduje ze musisz jesc duzo dzinnie TCM olimpu wychodzi najekonomiczniej w 1 capsie masz 1,1g kreatyny a w M3 masz 0.8g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Na jedno wychodzi. TCM jest drozszy wiec czy lykne 3szt TCM czy 4szt M3 to mi nie robi roznicy. Wrecz jezeli przeliczymy mg creatyny ile trzeba dziennie zjesc to M3 wychodzi taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 To ja się na temat TSE wypowiem biore od tego poniedziałku. I w poniedziałek wziołem 1 tabse na noc nie mi nie było. we wtorek rano i czułem do południa raz siłe raz osłabienie, tak jakby mnie brało na wymioty. Po południu jedno przed treningiem i małem powera. I przed kolacja już było normalnie. W środe wziołem 4 tabsy i ta czwarta to była za duzo bo spędziłem na kibelku troszkę. Racze skupiam się na 3 tabsach dziennie. Ogólnie biore jeszcze vigora i rutinoscorbin bo mam niedobór witaminy c. Mam zamiar jeszcze kupić zdrovita magnez i wapń. Po TSE czuć róznice po sobie i organizmie, raz jesteś osłabiony a raz masz takiego powera że hej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 takie specyfiki wypłukuja witaminy z organizmu ,dlatego trzeba sie tego najesc troche co do jabłczanu ja bym brał w 2-3 dawkach, tzn rano i przed trenningie, lub rano, przed i po trenningu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 (edytowane) Zalezy po ile masz M3. M3>>250caps za okolo 45-50zł tj. 175g jabłczanu TCM >> 300 Casp za okolo 65-70zł tj.330g jabłczanu TCM wychodzi taniej. DT: 4g na czczo 3g przed treningiem 3g po treningu DNT: 4g na czczo Edytowane 17 Listopada 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 no ja wracam na silke znow ;) teraz zrobie pelen cykl,z gainerem i tcm olimpu,jak narazie z tego co widze po sobie cos tam daje ,po cyklu napisze wiecej i moze dam fotki,jesli bedzie co pokazac.Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Ja mam pytanie do was czy jak zaczęliście przygode z siłką to pijecie alkohol ja przyznam się bez bicia juz nie miałe od 3 miesiecy ani kropli B-). narazie na siłce cwicze 3 tygodnie i już jest jakiś rezulta na klate wezma narazie 40kg na nogi 50kg do wyprostu i 60kg na krzesło. Na grzbiet 36kg. Naprawde aż sam się dziwie bo jak pamietam pierwszy tydzień to byął tragedia. A i co dziennie brzuszki i aeroby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2006 Jak cwicze, tak wypilem moze lacznie 5 piw...i sylwester troszke dalem popalic. Po prostu sie odzwyczailem :) po KA mnie coś zaczyna wyżylać :D szczegolnie biceps, troche barki. co do efektow, to nei za bardzo moge powiedziec, wzrosla wytrzymalosc, sila moze minimalnie, ale dopiero tydzien za mną. Zobaczymy jak to bedzie po 6tygodniach B-) jedno co moge powiedziec, to nie odczuwa sie tak szybko i mocno efektow dzialania (co nie znaczy ze gorzej zatrybi, ale o tym za ~6tyg ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...