DonCapone Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 witam, chodze raz w tygodniu na silke w szkole i chcialbym sie poszerzyc w barach, wiem ze 1 raz w tyg to malo ale narazie mam tylko to. Jakie sa najlepsze cwiczenia na barki by wygladac szerzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Jak się będziesz szprycował to 2 miechy wystarczą :Dnie to zebym sie kłuł, ale wierz mi ,ze nie wystarczą <_< na szerokosc barkow, unoszenia bokiem, masa barkow - jakies wyciskanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 typowe jak to mechl!k określił szczury zamiast pytac o diete to oni wala o wykształcenie...... :mur: :mur: B-) B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 typowe jak to mechl!k określił szczury zamiast pytac o diete to oni wala o wykształcenie...... :mur: :mur: B-) B-) I to jest bardzo nie na miejscu, ja widzialem wiele pakerów po studiach, w jakiejs ksiazce (nie pamietam jakiej) japońskiej pisało o równowadze pomiedzy wysilkiem fizycznym i psychicznym. A ludzie z pytaniami o wykształcenie poprostu zazdroszczą :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tian Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 A jaką dietę stosuje mechl!k? Może ktoś zdradzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 żadnej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 dieta o ile pamietam, kawa&papieros ;]] odczuwam moc na barkach, 75x6 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Tak gwoli ścisłości- ani mechl!n ani mechl!k nie jest odpowiedzialny za tamten temat na forum o2. Ot jakiś pajac zamieścił MOJE zdjęcia podpisując się nickiem mechl!ka. Mechl!k znalazł ten temat przypadkiem- zapodał go tutaj aby pośmiać się z tamtych faHofcuf- z wypowiedzi wynika niedowartościowanych i zakompleksionych szczypiorów nie mających o siłce zielonego pojęcia a próbującym wszystkim w koło udowodnić, że "co-to-dla-nich". Gdyby to mnie / nas "ubodło" poszedł by mail do administracji i temat zapewne by poleciał. Ale co tam- niech se wisi- i tak umarł już śmiercią naturalną. Jeszcze jedna sprawa ciągnąca się za nami od zarania tłika teraz pjura- chodzi o jedną literkę w naszych nickach- mechl!k to ten zły moderator ;-), mechl!n to ta "szara eminencja" :-). A mówiłem mu- zrób se nick "tobiasz" albo "zenobiusz"... to się uparł ;-) :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Mam teraz 3 tygodnie wolnego :D I chcialbym mozliwie jak najwiecej cwiczyc B-) Tylko czy da to efekt? Tzn. czy nie zmecze miesni za bardzo? I ile razy dziennie polecacie chodzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 ile razy dziennie ? :blink: 3-4 razy na tydzien, nie dluzej po ~60-70. nie dlugosc/ilosc a intensywnosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 ile razy dziennie ? :blink: 3-4 razy na tydzien, nie dluzej po ~60-70. nie dlugosc/ilosc a intensywnosc. 60-70 zaczy? minut?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 16 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 (edytowane) :gitarzysta2: cykl sie zbliza do konca, beda fotki :lol: no dobra, cos takiego strzelilem dzisiaj, troche ciemne ale jedyna nieporuszona, tak swiatecznie :lol: Edytowane 17 Grudnia 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 17 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2006 w sumie nic dodac nic ujac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 fajna klata, widac tez troche najszerszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 No konkretnie juz wygladasz. Nad takim najszerszym grzbietu pracuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Mi sie pomalu odechciewa cwiczyc, nic nie wchodzi, nic nie rosnie. Mam juz dosyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 Mi sie pomalu odechciewa cwiczyc, nic nie wchodzi, nic nie rosnie. Mam juz dosyc.jestesmy na tym samym etapie;] ja robie eksperyment zmniejszam ilość serii na małe do 5-6 a dużych do 8-9 na maks obciązeniach i tak przez rok ja dalej bedzie kupa to sie pomysli co dalej:D qbass skonczyłes już ten finalworkout ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 thx. to ja tez ponarzekam, nie wiem jak i co, niby najwazniejsze jest to co przed lustrem widac, ale wazylem sie u kumpla z 3 tyg. temu - 81,7, mowie, dieta porzadna, ka sie rozbujalo moze byc niezle, a tu 80,6 :lol: kreatyna na redukcje ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 jestesmy na tym samym etapie;] ja robie eksperyment zmniejszam ilość serii na małe do 5-6 a dużych do 8-9 na maks obciązeniach i tak przez rok ja dalej bedzie kupa to sie pomysli co dalej:D qbass skonczyłes już ten finalworkout ?? jaki final? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 jaki final?fujjj panie źle miało być full body work out:D:D hehehhe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 @emilooos Lapy tez niczego sobie gratulacje :) Fajna sylwetka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 ja jade na fbw i sobei zachwalam na razie panowie musze sie pochwalic wygrałem w konkursie na sfd zestaw firmy aminostar 2x hmb, 2xnitric oxide, 2x ka, baton bialkowy (zjedozny oczywiscie :D ) 1kg białka amino (90g białka w 100 g produktu) i shaker, fajnie nie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 emilooos ile pracowales na taka sylwetke?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) ja jade na fbw i sobei zachwalam na razie panowie musze sie pochwalic wygrałem w konkursie na sfd zestaw firmy aminostar 2x hmb, 2xnitric oxide, 2x ka, baton bialkowy (zjedozny oczywiscie :D ) 1kg białka amino (90g białka w 100 g produktu) i shaker, fajnie nie? :D koorva chcialem startować, ale stwierdzilem, ze mi sie odp nie chce szukac na googlach ;]]] anyway, gratki. co do mnie, to tak szczerze, cwicze 9 miesiecy 4xtyg,. tzn dokladnie rok temu zajrzalem na silownie po raz pierwszy, ale odliczam ponad miesiac z wakacji i okres kontuzji. i nie twierdze zebym mial jakas dobra genetyke, a i zaluje, ze wiele cwiczen wykonywalem slepo sluchajac sie 'bardziej' doswiadczonego kumpla ( ktorego notabene dawno przegonilem ;] ) czemu zawdzieczam moje chrupanie w barach (na gwiazdke kupuje joint therapy plus, zobaczymy ile to warte bo sama glucosamina imo o kant pupy) , nie patrzylem na diete itp. dzisiaj klatke konczylem 87,5x5, czyli +7,5 od poczatku cyklu, reszta wynikow jak skoncze bo sam jestem ciekaw na ile + wszystko ;] a i hantlami po 34kg, najwieksze na silowni ^^ :mrgreen: Edytowane 18 Grudnia 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 5 paź 2006 5 paź 2006 dziś jest poprawa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) @emilooos 9 miesiecy ? ... no to sie zdenerwowalem zobaczymy jak na mnie odzywki podzialaja ;] no ale trzeba Ci przyznac wyglasz dobrze i nie jak na pompowany misio ;] Tylko taka mala sprzecznosc jest raz mowisz ze nie zwazales na diete a potem ze bylo wprost przeciwnie ;) @Ogór no klata zaczyna sie zarysowywac ;) wytrwalosci :) ... bo mnie juz jej zaczyna brakowac :/ Edytowane 18 Grudnia 2006 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 zastanawiam sie nad kreatyną, a co wy ostatnio macie z brakiem wytrwalości? Chcecie miec szczurze klaty <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 bo jakos zastuj mam i juz jakos nie moge sie zmobilizowac do dalszej walki :/ klatka to nie wszystko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 fujjj panie źle miało być full body work out:D:D hehehheja tego wogle nie zaczynalem! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 18 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2006 (edytowane) zle mnie zrozumiales, albo ja jakos sie pokrecilem ;] chodzi o to, ze poczatkowy czas cwiczylem czesto nie tak jak trzeba, o diecie nie wspomne. teraz od 2miesiecy jem praktycznie dzien w dzien zgodnie z planem, i widze efekty, w koncu z czegos trzeba te miesnie budowac, dlatego zrozumialem dlaczego na forach pierwsze pytanie do ew. napalenca na odzywki czy inne specyfiki, brzmi "Dieta jest ?" ;] Btw, tez mi sie nudzą juz splity... @ Ogor, sam dobrze wiesz, ze jest roznica, wiec po co to pytanie ;] lepiej pytaj o postep, co prawda 2 rozne pozy ale jakas tam roznica jest. Sylwetka troche mi przypominasz mnie z wczesniejszego okresu, tzn klatke mialem nieco wieksza, ale barki tez mi sie zlewaly z kapturem, popracuj nad barkami, bo odrazu lepiej wygladają takie kulki podniosione ponad poziom ;]]] pzdr Edytowane 18 Grudnia 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...