Above Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 (edytowane) grałem troche w koszykówke i uprawiałem pare sportow lekkoatletycznych między innymi nieźle sobie radze w pchnięciu kulą chociaż w ogólne tego sportu nie trenuje :-P Kula 5kg rekord - 15,5m kula 7kg - 12m no to może wezme sie na poważnie za siłkę tylko sęk w tym że ciuchy bym musiał kupywac nowe bo sie nie zmieszcze :lol: Ps. a armwrestling (siłowanie) ktos z was probował ? Zdobyłem mistrzostwo Jaworzna w mojej wadzę majac 15 lat :blink: :lol: Edytowane 30 Grudnia 2006 przez Dickson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 czyli masz chłopie predyspozycje ale bez przesady nei jest to tez tak ze bedziesz zawsze rosnac najlepiej z qmpli i w ogóle moze byc tak ,ze zaczynas cwiczyc, wygladasz lepiej niz qmple cwiczacy tyle samo, po roku jest meidzy wami duza rónica, a ciebei dup, pyk tri tri bum bum złapala duza stagnacje i cie wyprzedzają p.s mam pytanie jak sie przygotowac koksiki na jutrzejszego sylwka, tj zeby duzo pic i kapa wolno wchodzila, jakies witmainki, taurynki, itp? co radzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 czyli rozumiem ze mam predyspozycje do tego sportu ?jak najbardziej;] dawid najlepiej nie pic tylko sie całowac z dziewczynami :D(dobry trening żuchwy bodajże:D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 wszystko bedzie, ale dawno nie piłem, musze , no musze, po co niby cwiczyc jakby nie bawic sie czasem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 tia...ja tak dawno nie pilem, ze z 3 browary pewnie mnie poskromią.... czyli ekonomiczne :lol: przed wyjsciem pewnie jakis tlusty posilek, a z supli to nie wiem...moze 2KC :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 w dniu picia duzo witamin i w dniu po, to samo nie mieszac za duzo przed snem duzo wody wypic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 witaminy, fajnie jest cytryne zjesc w trakcie picia, duzo wody, nie mieszac , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 (edytowane) Ps. a armwrestling (siłowanie) ktos z was probował ? Zdobyłem mistrzostwo Jaworzna w mojej wadzę majac 15 lat :blink: :lol:chetnie sie z Toba zmierze :P ale widze ze moze byc problem ;P ile wazysz ? Edytowane 30 Grudnia 2006 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 moja kontuzja sylwestrowa, po cyklu jestem zmuszony do minimum dwutygodniowej regeneracji... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 moja kontuzja sylwestrowa, po cyklu jestem zmuszony do minimum dwutygodniowej regeneracji... :lol:Ciężko jednoznacznie stwierdzić co przedstawia zdjęcie ono ;-). Czyżby petarda na czas nie opuściła Twojej dłoni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 petarda poszła na twarz przeciwnika przez co moja kontuzja nadgarstka się odnowiła w postaci pęknięcia kości śródręcza :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 Jak to pęknięcie to z 4 tygodnie masz przerwy jak nic niestety ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 petarda poszła na twarz przeciwnika przez co moja kontuzja nadgarstka się odnowiła w postaci pęknięcia kości śródręcza :lol:nie ma to jak sylwestrowa bujka:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 hm. trening posylwestrowy. ogolnie nie jest zle ;] pompka na klacie jak nigdy :lol: quarantino zdrowiej ;] fajnie, ze masz takie podejscie do tematu, ze przyjmujesz to z usmiechem na twarzy, ja przy kazdej wymuszonej przerwie od silowni mam rozpacz i doline :lol: po prostu nałog... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 srekal nie strasz mnie, kość do końca nie pękła lekarz na zdjeciu mi pokazwywał to ja widziałem tylko uszczerbienie a jak zaproponował gips to powiedziałem "nie da rady" :lol: teraz zostaje mi basen a w domu będe ćwiczyć łydki i może zaczne wreście brzuch ćwiczyć :) po 2 tygodniach moze wróce do treningów... emiloos: po kilku dniach jak złapie mnie "głód sztangi" pewnie przydołuje teraz humor mam ps. żeby nie było że jestem agresywny i się awanturuje... ta sytuacja wynikła z tego że gdy się odwróciłem i zobaczyłem jak trzech błaznów kopie kolege u którego sie bawiłem bez zastanowienie zrobiłem to co zrobiłem... i dobrze mi z tym :D poprostu nie miałem wyboru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 powiedz przynajmniej, czy najeb@łeś im ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 słabo się bije i nie lubie sie bić to podniosłem kolege wyciągnełem telefon i mówie "dzwonie po ekipe więc albo do domu albo w p.ierdol" i poszli... ten który dostał na leżąco słuchał tego co mówiłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 u mnie brak motywacji....dzis poobijalem sie na silowni , nie chcialo mi sie nic robic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 no z pewnoscia ciezko zlapac motywacje po hucznym sylwestrze ;] wlasnie zgarnalem zestaw sampli Animal Pak, Animal Cuts, Animal Flex, Animal Pump, Animal Stak 2, Animal M Stak na sfd :lol: btw, post #5000, o ile ktos mnie nie wyprzedzil pozdro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 emilooos, co to za konkurs ktorego ja nie widzialem ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 a no, to zwiazane z powrotem fitness authority na forum, wala darmowymi batonami, itp ja sie zalapałem na probki tego co wyzej, przynajmniej bede wiedzial na przyszlosc mniej wiecej czy warto w to inwestowac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 2 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2007 (edytowane) słabo się bije i nie lubie sie bić to podniosłem kolege wyciągnełem telefon i mówie "dzwonie po ekipe więc albo do domu albo w p.ierdol" i poszli... ten który dostał na leżąco słuchał tego co mówiłem :Dhehe jakos w to nie wierze bys sie nie umiał bić:P tak samo bym postapił na twoim miejscu;] u mnie brak motywacji....dzis poobijalem sie na silowni , nie chcialo mi sie nic robic...spójrz na siebie przzed lustrem i porównaj to z najlepsza swoja formą i z.... na siłke :D ja mam tydz wolnego od siłki a co do boksu to nigdy nie przerywam treningu :D wiec bijemy tylko narazie;] Edytowane 2 Stycznia 2007 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Trzymajcie kciuki, ide na silke pierwszy raz od 2 tyg. Swoja droga swietnie sobie taka przerwe zrobic bo mam apetyt na cwiczenia. Zaroslem troche wiec motywacja jest. Oczywiscie zaczynam na 70% zeby nie odpasc w pierwszym tygodniu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 po jednej zaszetce tych animalowych specyfików i tak nic nie poczujesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 jo, chociaz tego pumpa jak zarzuce przed treningiem to moze co bedzie czuc ;] btw, dzisiaj by sie przydalo bo do niczego jestem, a po wczoraj takie zakwasy na klatce ze ohoho... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 A ja dziś po tygodniowej przerwie poszedłem i powiem, że nieźle wchodziło. Czułem, że sił przybyło bo tak jakoś wszystko lekkie się wydawało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Rzeczywiscie, po 2 tyg. nie brakuje sily. Jedynei wytrzymalosci pod koniec juz nie stykalo. Zaczylam brac kolejne opakowanie M3 i za tydzien powinno juz byc OK. Powodzenia wszystkim powracajacym z wielkimi bandziorami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotres Opublikowano 3 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2007 Czesc Mozecie mi polecic jakis program tylko na miesnie brzucha ?? Tylko najlepiej taki zeby nie wymagal posiadania laweczki skosnej ...a reszta przyrzadow moze byc (hantle, sztanga itp. itd.) . Bo moze bym nieco pocwiczyl w strzepkach wolnego czasu :rolleyes: . pozdro dzieki piotres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) No ja mam znowu zalamke na maxa , myslalem sobie z ka pojdzie w miare fajnie sil troche przybedziec itd a tu narazie tylko klopoty zoladkowe sie pojawily :/ odstawic go narazie ? Edytowane 4 Stycznia 2007 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2007 (edytowane) Czesc Mozecie mi polecic jakis program tylko na miesnie brzucha ?? Tylko najlepiej taki zeby nie wymagal posiadania laweczki skosnej ...a reszta przyrzadow moze byc (hantle, sztanga itp. itd.) . Bo moze bym nieco pocwiczyl w strzepkach wolnego czasu :rolleyes: . pozdro dzieki piotres Nie robcie sobie jaj. Znane i wszem i wobec spinanie miesni brzucha wystarczy. 5x25 codziennie. Mozesz sobie urozmaicac skrecajac tulow raz do jednego kolana raz do drugiego. Mozesz zastosowac rowniez Aerobiczna 6 Weidera - wytrzymalosci zycze (lepiej sie z kims zaloz bo nie wytrzymasz). Edytowane 4 Stycznia 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...