Kaeres Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Czy to prawda że jak sie nie pije wody w czasie treningu to kondycja bedzie lepsza? (oczywiscie chodzi mi w czasie treningu, bo po juz wiem ze mozna) Raczej ogolno pojeta bzdura. Moze komus sie przydaza indywidualnie ale watpie. Ja kiedys zapomnialem wody na silke. Ledwo doczlapalem do koncowki. Jak nie wypije min. 1l to kiepsko mi sie cwiczy. Oczywiscie brzuszki polecam albo na poczatku albo po porzadnym wybekaniu sie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Do sprzedania troche wiecej niz 200g Cp i 180gram MONO pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 qbass, ty to sprzedajesz na sfd? apropos sfd dzisiaj o 20, czyli za pareminut, fajny pojedynek ebdzie cenowy, wpadajcie Yo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwidon Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Cześć, moglibyście mi ułożyć jakąś sensowną dietę i program ćwiczeń dla laika? Jeżeli to wam potrzebne to moje wymiary i wiek: 15 lat, 184cm wzrostu 86kg z powyższego wynika, że mam "trochę" nadwagi i przydałoby się to zrzucić i popracować nad mięśniami. Przyznam, że na razie nie ćwiczę, co najwyżej raz na tydzień i to takie ćwiczenie, że wiecie... 20 razy podniosę 40 kg sztangę i mam dosyć. Ponad to pływam 2 razy w tygodniu i przynajmniej 1 raz w tygodniu gram w koszykówkę. Budowę mam raczej taką masywną, dosłownie od niczego mam sporo większe mięśnie niż reszta rówieśników (bez ćwiczeń of kors) łapy to 35cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 taki endo/mezomorf z ciebie, ogranicz węglowodany, szczególnie wieczorem i zwieksz udział białka w twojeje diecie i nie ppełniaj tego błedo co ja, tylko jak amsz nadwage to od razu sie beirz za redukcje, a pozniej ewentualne/czyste masowanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwidon Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 A jakoś dokładniej? Ćwiczenia jakie wykonywać? Białka chyba przyjmuje w wystarczających ilościach, zresztą jem bardzo dużo jak na swój wiek i chyba tylko w miarę regularne treningi i wysiłek fizyczny pozwalają mi utrzymać moją "sylwetkę", nie jestem gruby, nie mam odstającego bebecha, jest tu po prostu troszkę warstwy tłuszczowej, która jednak nie wygląda jakoś zachęcająco, szczególnie na plaży ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 qbass, ty to sprzedajesz na sfd? apropos sfd dzisiaj o 20, czyli za pareminut, fajny pojedynek ebdzie cenowy, wpadajcie Yo ta, pojedynek cudowny :lol: :lol: chociaz wyrwalem 2x750g + 750g prolo, ale liczylem na cos wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 chciałem tez to kupic, ale kupił bym to na siłe poprzednie pojedynki nie były takie super i w ogóle, a jakos za fajna cene xpandy sie powyrywąło i inne duperele teraz niby lato jakies fjane zestawy na redukcje by sie przydało to dali tse + jakis [ciach!]iany thermal line i do teog pare zestawów tkaich tlyko było jak dla mnie to ciulate to bylo, chyba ze dla hardgainerówców, którzy szamają po 10kg gainerów miesiecznie, to były fajne oferty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 dobra to teraz ja sie pokaże co wyświczyłem wzrost 185 waga 78~80 łapka mniej wiecej 37 wiek 17 pare miechow do 18 staż jakieś 6 miesiecy w domowy zaciszu na samych hantlach 2x20kg nie bralem zadnych odżywek ani supli od poczatku na sucho diety tez nie mam ostatnio cholernie oslabiony bylem nie dojadalem nie dosypialem jeszcze klopoty sercowe i drobny spadek formy podlapalem od wakacji jade z a6w z koncem wakacji mam zamiar skonczyc zabawe z silka bo sie matura zbliża Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Witam Co radzicie jako suplementy jakies "kakałka" bialko + kreatyna ew HMB 16lat 181cm 55kg(no ile bym nie zjadl nie przytyje:( nie- nie mam przyjaciela sprawdzalem :D) Uderzam z kopyta :D pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 A co z luksem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Witam Co radzicie jako suplementy jakies "kakałka" bialko + kreatyna ew HMB 16lat 181cm 55kg(no ile bym nie zjadl nie przytyje:( nie- nie mam przyjaciela sprawdzalem :D) Uderzam z kopyta :D pzdr No nie wiem, chyba nie powinno się zaczynać ćwiczenia z odżywkami jako pierwsze zetknięcie z siłownią? Masz jakiś staż już? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 ramiona zawsze miałem słabe ale cos mi ruszyło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 No nie wiem, chyba nie powinno się zaczynać ćwiczenia z odżywkami jako pierwsze zetknięcie z siłownią? Masz jakiś staż już? No to co w domu cwicze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 ile w tym domu ćwiczysz i jak ćwiczysz? zamiast odżywek kup karnet na siłownie i błagaj mame o dobre obiadki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Witam Co radzicie jako suplementy jakies "kakałka" bialko + kreatyna ew HMB 16lat 181cm 55kg(no ile bym nie zjadl nie przytyje:( nie- nie mam przyjaciela sprawdzalem :D ) Uderzam z kopyta :D pzdr Mlodziutki i chudy jeszcze jestes. Nie trac kasy na odzywki tylko jedz duzo bialka, 6 posilkow dziennie i cwicz po 4x w tyg najpierw FWB zeby rozwinac w organizmie przyzwyczajenie do wysilku. A pozniej (po miesiacu, dwoch) zaplanuj sobie porzadny trening w zaleznosci co bedziesz chcial osiagnac. Pozniej mozesz rowniez siegnac po odzywki ale to w takim stadium jak bedziesz widzial, ze Twoje cwiczenia przynosza coraz to mniejsze rezultaty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Ok to zrezygnuje ze kakałka :D tak jak mowicie Dzieki za rady W wakacje robia silke kolo mojego domu to bede chodzi czesciej pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 5 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2007 quarantino zmasiłeś sie ostatnio (ostatnia fotka) Kaeres moje zdanie jest takie, że fbw nie jest dla początkującego dobre, jesli oczywisciem owimy o stand fbw, a nie jakims lajcie na 70 % obciazenia maks zajedzie chłopak i mu ochota na cwiczenia przejdzie jakies act moze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 (edytowane) Ostatnio robie FWB - taki plan aby zaatakowac przez lato poteznie swoje cialo. 2 tyg. 3x15 kazde cwiczenie, po 2tyg 3x10 z wiekszym ciezarem i 4x5 z maxymalnymi ciezarami na ostatnie 2 tyg.. To mi polecil dobry znajomy z forum. Mysle, ze te 3x15 z malymi ciezarami swietnie przygotowuje na pozniejszy wiekszy wysilek. Edytowane 6 Kwietnia 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonatan007 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Witam, mam 15 lat ok. 182cm wzrostu, i 70-72kg wagi. Postanowiłem, że zacznę chodzić na siłownię tak ze 2 razy w tygodniu (i oczywiście w domku tez będę ćwiczyć). Czy mógłby mi ktoś rozpisać dietę (nie chcę brać żadnych odzywek)? Od jakich ćwiczeń, z jakim obciążeniem oraz ilością powtórzeń powinienem zacząć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 http://www.sfd.pl/Robimy_mase_%2D_fakty_ni...az-t173140.html ustal zapotrzebowanie kaloryczne oraz b,t,ww, poczytaj o tym, jak powinny wygladac posilki, dobierz pasujace Ci komponenty i daj do oceny, moze byc nawet tutaj. silownie wrzuc 3x w tyg, a w domku sobie odpusc. co do treningu, zacznij od ogólnorozwojowego ACT, o tym tez na sfd. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Ktoś coś słyszał o testosterolu?? Jakieś opinie??;>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 nie działające [ciach!]o. elo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Kaeres i to wygląda na hst, a nie fbw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 (edytowane) Witam wszystich! Moja przygoda z siłownią zaczęła się jakieś 3 miechy temu, wczesniej, latem - rowerek (dość intensywnie freeride, ciutke 4x ), zimą - snowboard :) Wzrost ok 180cm, waga 61kg, biceps 30cm... 1 2 Teraz mam chwilową przerwę, załatwiłem się na rowerze, złamany lewy obojczyk, gips i siedzenie przed TV :sad: Edytowane 13 Kwietnia 2007 przez Muniek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 To jak, żalisz się czy chwalisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Po prostu 5% tluszczu to i miesnie same wychodza na wierzch ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 30 w bicu? ;] ćwicz a potem wstawiaj foty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Ani żale ani chwale... Fakt, tłuszczyku niewiele na mnie leży :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Ja bym się bardziej przejmował sporą niedowagą niż tłuszczykiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...