Ogór Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Panowie czy cwiczenie na takiem czyms : http://www.allegro.pl/item214232366_orbitr...a_promocja.html ma wogole jakis sens bo sąsiad ma i mam okazje korzystac ale nie wiem czy pakowac sie wogole w takie cos? zalezy kto co woli, np ja nie lubie uzywać tego czegoś, wole rowerek. Musisz sobie potestować i wtedy jak ci sie spodoba to kup. Ja to często na rozgrzewke uzywam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 (edytowane) Rowerkiem potrzebuje 2x wiecej czasu aby: 1. Tak samo sie zmeczyc. 2. Aby spalic tyle samo kalorii 3. Aby tak samo sie spocic. I trzeba niezle pedalowac aby utrzymac puls na 70% maksymalnego. W tym urzadzeniu musimy sie postarac aby sie nie zmeczyc :/ Edytowane 20 Lipca 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Sprzęt mam u sąsiada i zostawiłem na nim dzis troche potu i powiem ze przesrane ledwo 30 min wytrwałem jak dla mnie na zrzucenie sadelka w sam raz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Rowerkiem potrzebuje 2x wiecej czasu aby: 1. Tak samo sie zmeczyc. 2. Aby spalic tyle samo kalorii 3. Aby tak samo sie spocic. I trzeba niezle pedalowac aby utrzymac puls na 70% maksymalnego. W tym urzadzeniu musimy sie postarac aby sie nie zmeczyc :/ Bierzesz normalny rower i jeździsz cały czas jakieś podjazdy i po kłopocie, zmęczenie gwarantowane :) Ja na zwykłym rowerze muszę stopować, aby nie przekraczać pulsu 135-150ud/min, więc z tym "niezłym pedałowaniem" to lekkie nadużycie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2007 witam Panowie kiedys rozmawialismy tu o theralu (reduktorze tłuszczu) dawno to temu było jaki teraz polecacie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 hmb+thermo speed ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) witam Panowie kiedys rozmawialismy tu o theralu (reduktorze tłuszczu) dawno to temu było jaki teraz polecacie?? thermalu, czy tse? efkowy, czy bezefkowy ? z tych pierwszych venom hd 3.0, scorch, redline, lipo-6, leviathan (większość stuffu nie dostępna w sklepach stacjoanrnych pl) a effka to juz inna bajka, thermale, thyrotermy hmb+thermo speed ;]Ty tak na poważnie %)? Edytowane 25 Lipca 2007 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 no a co mam napisac jak nawet nie pisze na jakiej diecie jedzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) ale hmb to ja bym przy obojetnie jakim celu nie polecal, nawet najwiekszemu wrogowi %) antykatabolik nie wart swojej ceny, w inne dzialania nie wierzę a tse to b.lajtowy spalacz, a wydawalo mi sie, ze kolega pytając o thermala pro ma juz za sobą jakies przygody z burnerami... ...bo ja np. jeszcze nie, wakacje a ja masuję, ciężko jest, ale daję radę opaska na ręce wskazuje na kontuzję, z którą borykam się o kilku dni, mianowicie dostałem z piły na platfusowatą rekę stojąc na bramce %) z dnia na dzień lepiej, choć kij wie co tam się z nią stało. teraz lekko martwy sezon, nikt nie kupuje supli. powodzeniem cieszą się l-karnityny i wspomniane hmb ktore z bolem serca sprzedaje... Edytowane 25 Lipca 2007 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) ja jade hmb cylk roczny codziennie po 3g.Cena nie jest zbyt wygórowana +/- 500zł za cykl roczny. Narazie łącze je z kretyną i jest cool :) btw. nie lepiej mase na październik zostawić? Edytowane 25 Lipca 2007 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 ale ja nie mam co redukować %) w miare ostrożnie z kcal choć ostatnio zaczynam mieć na to [ciach!]ne, i tak dobrze, ze zdecydowalem sie kontyunowac treningi latem ;-) we wrzesniu wrzucam coś mocniejszego, moze storm z shockiem, moze green magnitude, moze NOZ z deca-stackiem, jeszcze bede myslal, ale pewnie wybiore to, co mi po hurcie będzie się najbardziej oplacalo. z dwa takie mocniejsze uderzenia do marca, potem miesiac gestosci, miesiac redukcji po maturze na jakims staffie konkretnym. to tak w wielkim skrócie plany na kolejny rok, dochodzi matura więc dodatkowe utrudnienie, zobaczymy jak to będzie. jestem w trakcie pisania dłuuugiego arta na temat ogólnie pojetej suplementacji, jego przeznaczeniem jest konkurs, aczkolwiek będzie on mój, więc o ile zasady konkursy nie głoszą inaczej, będę mógł z nim zrobić co zechcę, więc myślę, ze fajnie by bylo umiescic go jako faq. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trolu609 Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 masuj opór a potem atakuj siłę. Dopiero jak będziesz nieźle ważył zacznij schodzić z wagi i się rzeźbić ;) Ja narazie cieniutko strasznie Wiek 18lat Wzrost 165 Waga 71,2kg <- Tyle na zawodach mi wyszło ostatnio Łapa 42cm <- 44cm miałem w szczycie Klatka 112cm <- Teraz zapewne trochę spadło nie wiem nie mierzę Udo 67cm Wyciskanie 135kg Wyciskanie z przytrzymaniem 130kg rekord Przysiad 135kg słabo bo słabo ale dopiero zaczynam Ciągi 140kg <- Niedługo wezmę się ostro za ciągi to powinno sporo pójść ;) Narazie udało mi się po 30miesiącach treningów u siebie na siłowni w piwnicy osiągnąć dosyć dużo. 2 tygodnie przed zawodami postanowiłem pójść do klubu. Na mistrzostwach polski młodzików zdobyłem brąz ;) Więc nie jest źle ;) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 dobry wrzuc foty jakieś rozumiem, ze cwiczysz pod trójbój, czy konkretnie wyciskanie na ławie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trolu609 Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 No jakby to powiedzieć ;) Zacząłem 2 tygodnie przed zawodami trenować w klubie. Teraz będę brał się za trójbój. A tak to ciężka praca przez ponad 2 lata w mojej piwnicy ;) I coś udało się uzyskać nie powiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 29 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2007 Nom, bo troszkę nieproporcjonalnie ciągi i siady do ławy. Wycisk w koszulce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trolu609 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Nom, bo troszkę nieproporcjonalnie ciągi i siady do ławy. Wycisk w koszulce ? Nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 wiek: 16 wzrost: 176 waga: 70 biceps: 32 klata: 94 Na siłce w życiu nie byłem. Od września mam zamiar uczęszczać regularnie. Trochę poczytałem na necie i chcę zacząć od jakiegoś 1-2 miesięcznego cyklu na masę. Narazie bez żadnych wspomagań. Na początek chciałbym spalić trochę tłuszczu (80cm w talii) i poprawić klate. Jaki plan polecacie? Tylko proszę, nie każcie mi czytać 191 stron tematu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 ACT http://www.sfd.pl/TRENING_CYKLICZNY%2DGRUP...VI-t104858.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 cos temat podumiera osobiscie nie mam czasu na silownie , wakacjie sa, ale pracuje fizycznie wiec jest dobrze pozdrawiam wszystkich pakerow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 a ja tak tylko tak dla relaksu: Po prostu sobą bądźźźźźźźźźźźźźźźźźźź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 w paxdzierniku wszyscy zaczną swoje cykle masowe i znów odżyje temat :D ja na razie cwicze 3x w tyg , spadków nie ma wiec jest dobrze ';] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 oj zacznie juz mysle nad treningiem i dieta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 ja cały czas trenuje, żarcie ok i forma jak najbardziej dobra ;) zastanawia się nad low carb jakiś lekki spalacz (lub bez) i jakoś wycinke zrobić przed masowaniem zimowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Ja też przez wakacje pracuje, ale teraz mam już właściwie luzik i zaczynam znowu. Po ok 2 miechach ćwiczeń z 60 kg przytyłem na 64, teraz miałem przerwę ale od jutra lece znowu, pocwicze jakiś czas na sucho i potem zapodam gainera + dobra dietka. Zobaczymy jak to będzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 a ja juz dziś przed ostatni dzień redukcji, Shot with FinePix S5200 at 2007-08-15 Nie jestem zbyt zadowolony bo poszło troche mięcha, ale to tez przez przygotowania do zawodów kickboxingu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 (edytowane) Wczorajszy wypadek kumpla. ZAWSZE sprawdzajcie sprzęt... @Kaeres Akurat ławka była oryginalna... Edytowane 31 Sierpnia 2007 przez kretfr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Szczegolnie te garazowe silki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trolu609 Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2007 Wczorajszy wypadek kumpla. ZAWSZE sprawdzajcie sprzęt... @Kaeres Akurat ławka była oryginalna... Hahaha dobre dobre :) Ja miałem również kiedyś wypadek na siłowni wyciskając rekord (wtedy to było 95 albo 97kg). Nie założyłem zacisków i ciężar zaczął mi się zsuwać. Zanim asekurant zdążył coś zrobić to mi wszystko pospadało. Dlatego zawsze zachowujcie podstawowe zabezpieczenia bo można się pożegnać z siłownią na naprawdę dlugi czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Więc po kolei, tylko się proszę nie śmiać. Chciałbym nabrać trochę siły i masy, ponieważ nie imponuje ani siłą ani masą ;). Przy wzroście 175 ważę 64 kg, chcę po prostu wyglądać lepiej dla lepszego samopoczucia. Co jest najlepsze na początek? Treningi i odpowiednia dieta na początek bez kreatyny, a później zacząć cykl, czy inaczej? Od czego tak właściwie mam zacząć? Dodam, że jestem cinki jak polsilver, biorę z 50 kg na klatę, nie więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 (edytowane) Na początku rezultaty i tak będą dosyć duże, więc suple zostaw na później (ewentualnie możesz jakieś węglowodany kupić). Od czego tak właściwie mam zacząć?Od przeczytania tego: http://www.sfd.pl/Od%C5%BCywianie-f10.html http://www.sfd.pl/Dla_zupe%C5%82nie_zielonych_-f114.html i tego: http://www.kulturystyka.pl/atlas/ Dalej powinieneś wiedzieć co i jak :wink: Jakby co, to służymy wsparciem duchowym, bo wielu początkujących odpada w pierwszych tygodniach treningu :-P Edytowane 8 Września 2007 przez kretfr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...