Chaos Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 od kilku miechow robie nogi , no i ostatnio poszlo 6 x 450 kg na maszynie takiej na ktorej pobijal swoj rekord Ronni C :), mam zamiar dojsc do 500 kg w lipcu bo nogi zawsze mialem silne choc niezbyt wielkie -poprostu zaniedbywalem ,tak wiec panowie pamietajcie ze nie ma nie waznych miesnii!!!!!!!!! ja dochodze do 200 w ostatniej serii ;] ale nigdy nie skupialem sie za mocno na nogach.. ja duzo chodze (nie uzywam MZK prawie nigdy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 johny bravo miał niezłe nogi :lol: przewędrowałem wszystkie miejskie siłownie i ku mojemu zdziwieniu na żadnej nie ma bramy!!! normalnie załamka :mur: :mur: zamiast wybudowac pożądny klub fitness to stawiają u mnie to co nowe koscioły.... u was na siłce jest brama?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 nie wiem cyz o tym samym myslimy, ale chdozi ci o taką co można na niej rozpietki robic , itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) a moze podciaganie szeroki nachwytem, do tego dwa wyciagi po bokach na bica trica i podobne? u nas na takie cuś mówią brama.. Edytowane 4 Czerwca 2006 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 W tym tygodniu robie zakupy i zaczynam z cyklem na kreatynie mono do tego jeszcze mass xxl. Do tego codziennie będe łykał magnez, cynk, vit B, chrom, itd ;p Kreatyne chce łączyc w porcji z glukoza/dextroza (i tu pytanie z czym lepiej?) oraz tauryną (ile gram tauryny na porcje 5g kreatyny?). Czy tą mono łączyc z inną kreatyną np. Crea Alkaline ? lub inną (jaka wtedy?). Zależy mi tylko na zwiększeniu masy. Trening 3 razy w tygodniu ale mogę i codziennie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 weż to mono z jakimś tańszym jabłczanem zmieszaj np cell pump hinco--> dokłądnie ja mam to samo na siłce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lemon-Cola Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Jezeli kogos interesuja "przyspieszacze" pakowania i nie wie skad wziac to zapraszam na pm;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) dokładnie o taką brame mi chodzi ;] lemon ty sprzedajesz sie jako kobieta meszczyznom?? czy źle wyraziłeś to że sie sprzedajesz kobietom nadzianym? Edytowane 4 Czerwca 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 dokładnie o taką brame mi chodzi ;] lemon zapodam twój avatar paru dziewczynom z bogatych domów moze któraś bedzie zainteresowana;) sie znaczy nie masz na czym sie podciagać, czy chodzi Ci o linki ? może jest jakaś alternatywa [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamc Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 jakie ćwiczenie nalezy wykonywac na motylki ? :D (najlepiej warunki domowe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 pewnie podciąganie w szerokim uchwycie coś powinno dać Lemon-Cola takich jak ty nam tu nie potrzeba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 jakie ćwiczenie nalezy wykonywac na motylki ? :D (najlepiej warunki domowe) na motylki nalezy wykonywac cwiczenie ..reka uzbrojona w siatkie na motyle,a wyglada takie cwiczenie tak: widzisz motylka ktory sobie spokojnie lata i lata a ty wyczekujesz na bezdechu na odpowiednia okazje, i kiedy taka sie nadarzy to swoim blyskawicznym refleksem i podkreconym ruchem nadgarstka w ktorym trzymasz siatkie lapiesz motyla,dzieki czemu trenujesz silna wole i opanowanie, dolaczasz nowa zdobycz do kolekcji oraz zapraszasz kolezankie do domu zamiast na ogladanie znaczkow to na ogladanie motylka :) ,same korzysci z tego sportu -jak bys mial pytania to sie nie krepuj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 na motylki nalezy wykonywac cwiczenie ..reka uzbrojona w siatkie na motyle,a wyglada takie cwiczenie tak: widzisz motylka ktory sobie spokojnie lata i lata a ty wyczekujesz na bezdechu na odpowiednia okazje, i kiedy taka sie nadarzy to swoim blyskawicznym refleksem i podkreconym ruchem nadgarstka w ktorym trzymasz siatkie lapiesz motyla,dzieki czemu trenujesz silna wole i opanowanie, dolaczasz nowa zdobycz do kolekcji oraz zapraszasz kolezankie do domu zamiast na ogladanie znaczkow to na ogladanie motylka :) ,same korzysci z tego sportu -jak bys mial pytania to sie nie krepuj :) :lol2: :lol2: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 sie znaczy nie masz na czym sie podciagać, czy chodzi Ci o linki ? może jest jakaś alternatywa [; generalnie chodzi mi o szerokość:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamc Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 na motylki nalezy wykonywac cwiczenie ..reka uzbrojona w siatkie na motyle,a wyglada takie cwiczenie tak: widzisz motylka ktory sobie spokojnie lata i lata a ty wyczekujesz na bezdechu na odpowiednia okazje, i kiedy taka sie nadarzy to swoim blyskawicznym refleksem i podkreconym ruchem nadgarstka w ktorym trzymasz siatkie lapiesz motyla,dzieki czemu trenujesz silna wole i opanowanie, dolaczasz nowa zdobycz do kolekcji oraz zapraszasz kolezankie do domu zamiast na ogladanie znaczkow to na ogladanie motylka icon_smile3.gif ,same korzysci z tego sportu -jak bys mial pytania to sie nie krepuj jaaaa ale jesteś fajny dasz mi swój autograf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 o boże no nie bierz wszystkiego na powaznie, gladiac lubi żartowac i o to chodzi, ze ze sie cwiczy, ejst wyjeb@nym to nei nzacyz ze od razu humor 3eba odstawic na bok nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamc Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 a kto nie lubi zartowac ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lemon-Cola Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 dokładnie o taką brame mi chodzi ;] lemon ty sprzedajesz sie jako kobieta meszczyznom?? czy źle wyraziłeś to że sie sprzedajesz kobietom nadzianym? to 2;) choc nie wiem czy to zle wyrazilem... pewnie podciąganie w szerokim uchwycie coś powinno dać Lemon-Cola takich jak ty nam tu nie potrzeba takich? to znaczy jakich? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 takich? to znaczy jakich?dystrybutorów metki, deca itp ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 to 2;) choc nie wiem czy to zle wyrazilem... takich? to znaczy jakich? pisze sie kobietom a nie kobietą stąd moje pytanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lemon-Cola Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 dystrybutorów metki, deca itp ?a ty z policji jestes ze sie pytasz? pisze sie kobietom a nie kobietą stąd moje pytanie ;)literowka poprawilem;) l.m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 a ty z policji jestes ze sie pytasz?nie, ale nie lubie osób które wg mnie krzywdzą inne osoby rozprowadzając tego typu specyfiki no offence, EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lemon-Cola Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) nie, ale nie lubie osób które wg mnie krzywdzą inne osoby rozprowadzając tego typu specyfiki no offence, EOT nie bardzo sie z tym zgadzam... a to chyba nie jest miejsce na tego typu dyskusje... Edytowane 4 Czerwca 2006 przez Lemon-Cola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Kto chce to bierze, kto nie chce to nie bierze i tyle :) Po co ten temat drążyć. Może ktoś wie ile gram tauryny na porcje 5g kreatyny? Edytowane 5 Czerwca 2006 przez luks__pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Kto chce to bierze, kto nie chce to nie bierze i tyle :) Po co ten temat drążyć. Może ktoś wie ile gram tauryny na porcje 5g kreatyny? tak z 2g styknie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Kreatyna, tauryna, witaminy, omega3, itd zakupione ;p Teraz pytanie jaka odzywka do tego ;> ? Mass xxl 4800g OLIMP GAIN BOLIC 6000 - 4kg MAGNUM 8000 4kg czy może coś innego ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Kreatyna, tauryna, witaminy, omega3, itd zakupione ;p Teraz pytanie jaka odzywka do tego ;> ? Mass xxl 4800g OLIMP GAIN BOLIC 6000 - 4kg MAGNUM 8000 4kg czy może coś innego ;) ? A jakie witaminki kupiłes? Imo mógłbys kupic ZMA choc to co kupiłes wystarczy. Jakiegos gainera czy białko mozesz kupic ale tylko jako uzupełnienie diety czyli zażywaj wtedy kiedy akurat masz braki białka w posiłkach. Jesli nie masz diety to reszte kasy bym przeznaczył własnie na dobre żarcie bo to absolutna podstawa;)Ostatecznie mógłbys zakupić jakieś Carbo zeby zaraz po treningu brać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 A jakie witaminki kupiłes? Imo mógłbys kupic ZMA choc to co kupiłes wystarczy. Jakiegos gainera czy białko mozesz kupic ale tylko jako uzupełnienie diety czyli zażywaj wtedy kiedy akurat masz braki białka w posiłkach. Jesli nie masz diety to reszte kasy bym przeznaczył własnie na dobre żarcie bo to absolutna podstawa;)Ostatecznie mógłbys zakupić jakieś Carbo zeby zaraz po treningu braćCarbo może takie ? olimp_carbo_nowa_formula_1000g Diete mam :] teraz co do carbo to w nim są odrazu witaminy i glukoza, itd, a do każdej porcji kreatyny i tak biore 20g glukozy, a witaminki i tak łykam rano ;] więc czy tego za duzo nie będzie wszystkiego razem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Carbo może takie ? olimp_carbo_nowa_formula_1000g Diete mam :] teraz co do carbo to w nim są odrazu witaminy i glukoza, itd, a do każdej porcji kreatyny i tak biore 20g glukozy, a witaminki i tak łykam rano ;] więc czy tego za duzo nie będzie wszystkiego razem ? imo nie za dużo, carbo moze byc ale to tak opcjonalnie, jesli zaraz po treningu nie dostarczasz organizmowi odpowiedniej ilosci weglowodanów prostych ale jest tanie to mozesz kupic i masz dobry cykl;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 jedziecie chłopcy na mono? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...