Caehl Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) ja nie jade, ale zmierzam <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> bo bo musze zwiekszyc obciążenie a cięzary umozliwiają mi jedynie przeskok na hantli z 22 na 28kg:/ i musze cos zeżrec zeby mi wiecej siły dało choc przypuszczam ze taki jabłczan dałby mi wiecej siły. EDIT: chodzi mi o klate bo na biceps z takim ciezarem bym sobie nie poradził Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Caehl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 ja sobie nabyłem cellpumpa ale wezme go dopiero w sierpniu ;) spoko sprawa 85zł za 665gr :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 kurde nei wiem co jest wysiada mi triceps przy cwiczeniu klatki powiedzy robie juz tma któes powtorzenie lewa rączką łatwo smiga a w prawym tricu czuje taki hmm bol jakbym go maks napręzył, chyba zwolnie troche trenningi na klatke i bica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 kurde nei wiem co jest wysiada mi triceps przy cwiczeniu klatki powiedzy robie juz tma któes powtorzenie lewa rączką łatwo smiga a w prawym tricu czuje taki hmm bol jakbym go maks napręzył, chyba zwolnie troche trenningi na klatke i bica Nie wiem czy jestes poczatkujacy czy nie. U mnie (i jak sie pozniej dowiedzialem u kazdego poczatkujacego) triceps tez wysiadal. Na poczatku wyciskanie wiekszych ciezarow uniemozliwia wlasnie slaby triceps. Moja reakcja byla natychmiastowa. Zaczalem katowac trica i efekty przyszly. Niedosc, ze moge wiecej na klatke to i lapka sie wieksza robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lemon-Cola Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Kreatyna, tauryna, witaminy, omega3, itd zakupione ;p Teraz pytanie jaka odzywka do tego ;> ? Mass xxl 4800g OLIMP GAIN BOLIC 6000 - 4kg MAGNUM 8000 4kg czy może coś innego ;) ? to 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Hello ludziska! Dawno mnie tu nie było... jak tam postepy ? Dajcie jakieś foty czy filmiki :> U mnie coś z siłą słabo ( chyba przez tą całą sesje, hehe :D ) i planuje zakup czegoś właśnie na ten problem... Jeden ziomek poleca mi gainerka jakiegoś dobrego w stylu Mass xxl 4800g, a inny kolo radzi mi jakieś aminokwasy... O tym pierwszym jescze coś tam wiem, ale z tymi aminokwasami to jestem zielony... Dobre to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 ja sobie nabyłem cellpumpa ale wezme go dopiero w sierpniu ;) spoko sprawa 85zł za 665gr :wink:a ja sobie mam zamiar nabyc ;) wakacje pewnie przerwa, ale do konca sql jeszcze cwicze, potem wrzesien powrot do formy i cell pump, nei zapomnij napisac o wrazeniach sawyer ;] pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Kaeres no tak, tylko jest jeden problem, pracowałem juz na wiekszych ciezarach na klacie, a triceps zawsze ostro katuje i naprawde czyc, zeby go zmęczyć (tj duze ciezary na początku srednia ilosc seri/ powtózen, (2 cwiczenia ), ostatnie cw(3) zmniejszam obciazenie i pompuje prawie , na mnie to działa no co do tego czy jestem początkującym to tak, zacząłem chdozic styczen/luty na siłke, ale wydaje mi sie, ze to nie ma raczej w tmy wypadku znaczenia jak juz wiecej brałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 EJ koksy ! :D Piszcie mi szybko co o tym myslicie : http://www.sfd.pl/ofertaspecjalna/opis.asp?produkt=1496 Kupować do tego jeszcze białko ? Nie chce za bardzo na masie przybierać, zalezy mi przede wszystkim na spaleniu fatu i zwiększeniu siły i wytrzymałości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 hmb sssie nie kupuj tego co do odzywek to polecam super mass hi-tec Dawidsfuturx: jesli brakuje ci sily...odpocznij tydzien od silowni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Za późno :D Juz kupiłem to HMB :D Zobaczymy co to za shit jest ;) Jak nie poczuje roznicy w przeciągu powiedzmy 3 tygodni to rzuce to wpizdu i kupie super mass ten co polecałeś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Co myślicie o M1T ? lub o TZ3 ? Warto to brać ;> ? i co do tego drugiego specyfiku czy 1 opakowanie wystarczy dla jakiegoś efektu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) dobre jest HMB ale należy to brać tak z 5 miesiecy emiloos bedzie recenzja i foty ;) Edytowane 6 Czerwca 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 prohormony maja to do siebie ze daja szybkie wzrosty i jeszcze szybsze spadki naprawde nie szukajcie dziury w calym podstawa jest kreatyna....dobra kreatyna a najlepiej stek kreatynowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Kumpel mowi to samo... Prohormony dają bardzo krótkotrwałe efekty... Dzisiaj układam nowy plan na siłe, wieczorem Wam zapodam i może mi coś zmienicie, doradzicie czy coś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 trec mass xxl dobry jest ;] , ja nabylem 4,8kg, 60 dni i 8 kg wiecej masy (i nie jest to tluszcz ;]) + dobra dieta oczywiscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 witam wszystkich "pudzianow", mam pytanie (tylko sie nie smiac): mam zalosna wage (52-53kg przy wzroscie 181, 19lat), nie wygladam jak jakis mega szkielet, torche uprawiam sportu i jestem dosc umiesniony (hahah), wiec tylko kosci i miescie mam;p Intreseuje sie zakupem (bo juz paru kolegow polecilo) : Gainer 737 (30%bialka) http://allegro.pl/item108625644_super_bial...cena_od_ss.html Podobno dobry dla chudzinek. Na jaka wage bym mogl liczyc po zastosowaniu jednego opakowania(3kg), dodam do tego ze mam szybka przemiane materii (dlatego taki chuderlak ze mnie) Czy moze byscie jakeis inne srodki polecili? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 nightstalker--> tak jak juz napisano, po 3 tygo nci ci to nei da, co moge pwoeidziec po sobie, po hmb przyrostow nei bardzo, ale zwiekszyął sie gestosc umiesnienia, troche na rzezbe poleciało, raczej mało efektywne, ale za to tanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 wymienieli nam sprzęt na siłowni na jakisstarszy :[ normalnie mnie nosi, do tego jeszcze nie ma wyciągu do sciagania do karku bo jest w częściach, i ławeczki łąmanej rozkłądanej, tylko suwnice pod katem 60 stopni i maszyne smitha doółożyły buraki... i wszędzie plamy krwi :lol: :P grrr.. :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) witam wszystkich "pudzianow", mam pytanie (tylko sie nie smiac): mam zalosna wage (52-53kg przy wzroscie 181, 19lat), nie wygladam jak jakis mega szkielet, torche uprawiam sportu i jestem dosc umiesniony (hahah), wiec tylko kosci i miescie mam;p Intreseuje sie zakupem (bo juz paru kolegow polecilo) : Gainer 737 (30%bialka) http://allegro.pl/item108625644_super_bial...cena_od_ss.html Podobno dobry dla chudzinek. Na jaka wage bym mogl liczyc po zastosowaniu jednego opakowania(3kg), dodam do tego ze mam szybka przemiane materii (dlatego taki chuderlak ze mnie) Czy moze byscie jakeis inne srodki polecili? Pozdrawiam Ja zwykle oscyluje kolo 60, (wzrost 179)raz mialem 57 ale to imprezy ;p, bralem tego gainera i po nim nie mialem zadnego przyrostu, moze z 1 kg, za to mass xxl od treca daje bardzo dobre efekty, oczywiscie musisz miec diete, bo bez tego zaden gainer ci nic nie da. Sprawa wyglada tak, gainer 737 z megabola to 30% białka i 70% wegli, ale to bialko pszeniczne, trudno przyswajalne, trec mass xxl to 20% bialka, 80% wegli (cos dla chudzielcow, bo przy 53kg i 181 to jestes chudy ;] , niedowaga to graniczne 60kg przy tym wzroscie) ale białko serwatkowe , dobrze przyswajalne. Takze Polecam ci treca, i to 4,8 kg, wychodzi najlepiej cenowo. Teraz mam 69kg, 8kg w 60 dni jak pisalem. Edytowane 6 Czerwca 2006 przez p3dzi0r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Lizardus, dokladnie jak mowi p3dzi0r. bez diety nic nie zdzialasz. Mozesz zrec te [ciach!]ly ile wlezie i stracisz tylko pieniadze. Albo sie spasiesz od tlustego zarcia po godzinach albo gdy chcesz nabrac masy miesniowej to dieta wysoko dodatnia, silka plus ew. odzywki na mase. Pamietaj bez kalorii nie ma sily, bez pozywienia nie maja z czego rosnac miesnie. Gdy bedziesz duzo cwiczyl bez jedzenia to jedynie napniesz miesnie ale ich nie rozbudujesz. Tyle sie zdazylem dowiedziec od kolegi, ktory mi uklada diete oraz cwiczenia. Uswiadomil mnie, ze nie ma cudow i od jedzenia tabletek nic nie przybedzie. Ja jedynie pragne sie tym dzielic. Edytowane 7 Czerwca 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 dobrze gadasz ;) ale nalezy dodac ze gł role odgrywa także genetyka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 a tam genetyka wszystko da sie oszukac:> co do diety to oprocz treningu jest najwazniejsza ale prawda jest taka ze jak duzo jesz to i tak urosniesz....wazne by nie jesc tluszczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) http://www.sfd.pl/temat185099/ Ladna sylwetka :o Ahh te SAA Edytowane 7 Czerwca 2006 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) kolega ze szczecina:) a bral wszystko.....teraz ma osobista tragedie...banda idiotow go tak skatowala ze mial krwotok wewnetrzny, wycieli mu nerke i trzustke jak dobrze kojarze:/ szkoda chlopaka bo naprawde wporzadku gosc Edytowane 7 Czerwca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 a bral wszystko.....teraz ma osobista tragedie...banda idiotow go tak skatowala ze mial krwotok wewnetrzny, wycieli mu nerke i trzustke jak dobrze kojarze:/ szkoda chlopaka bo naprawde wporzadku gosc Wiem wiem znam historie Kamila :sad: 15 na jednego ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Kamil to jest ten z sfd tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Mam pytanko co do brania zwykłej krety. Czy opłaca sie troche wiecej kasy dorzucic do 500g czy kupic 300g bo kiepsko u mnie z finansami. 300g na jeden miesiąc starczy a nie wiem czy warto żreć dodatkowe 200g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 wylicz sobie, z faza nasycenia bierzesz 20 gram dziennie przez 5 dni, czyli 100gram, a potem od 6 dnia do 42 faza podtrzymujaca 10 gram dziennie czyli 350 gram, razem 450gram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) co myślicie o gainerze olimpa mct ? przyzwoita cena za 3,8 kg 106 zł z przesyłką, ktos cos innego poleci w tej cenie ? aha, i jakie smaki tego? bo piłem jakiegoś bulka olimpa czekolade i jest jak woda.. :/ Edytowane 8 Czerwca 2006 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...