Gość Dawidsfuturx Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 fajnei by było z jakimś 2 metrowy pakierkiem sie w jednej kabinie pokąpac, co nie ? :D tylko mydło lepiej w płynie miec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) u nas siłownia w piwnicy :) ale i tak nma wakacje niestety odstawiona :( @gladiac widze słowny gość jesteś :) naprawde robi sie tu miło :) wielkie uznanie @Chaos juz nawet fanie sie wyrobiłeś :) ile biceps?? @Dawidsfuturx LOL LOL LOl :D Edytowane 10 Lipca 2006 przez wadim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Chaos - ale z Ciebie dzikie bydle :P :D No ale zamiast spacerować to bys sobie pobiegał raczej :] Ja moge się Wam pochwalić, że wreszcie pękło 100kg na płaskiej ( na drugi dzien po urodzinach, hehe ), a serie zaczynam sobie już od 80kg. what do ya mean ? dzikie bydle? :P a biegac nie moge ... z powodów ktore nie raz wymienialem .. co do plaskiej grats .. 100kg brzmi dumnie .. ale na raz to dla mnie nie wynik .. 3-4 razy samemu to jest ok @wadim nie mierze ... podejrzewam ze sie nie zmienilo i tyle co dawniej a moze i spadlo Edytowane 10 Lipca 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 nei wiem ile miałeś dawniej :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Wadim--> Chaos jest przekonany, że prowadzisz za niego dzienniczek przyrostów/spadków, jego chorób, itp :D, oczywiście żartuje wspominałeś coś Chaos o astme chyba nie? Edytowane 10 Lipca 2006 przez Dawidsfuturx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Aaa, zapomnialem :P To przez to ze na astmatyka raczej nie wygląda :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 bardziej na choleryka <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Wadim--> Chaos jest przekonany, że prowadzisz za niego dzienniczek przyrostów/spadków, jego chorób, itp :D, oczywiście żartuje wspominałeś coś Chaos o astme chyba nie? a Ty nie prowadzisz karty chorób i przyrostów Chaosa?? ;) Joke oczywisce Chaos nie obrazaj sie :D Edytowane 10 Lipca 2006 przez wadim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) bylo tyle a teraz nawet nie mierze .. ;] @nightstalker: biore to za komplement ;] @Dawidsfuturx: zgadza sie .. mam astme oskrzelowa/wysilkowa (w skrocie oskrzela mi sie przy wysilku kurcza zamiast rozszerzac) Edytowane 10 Lipca 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 clenbuterol brałes? bo to podobno sie lczy tym "sterydoidem :D ", teraz wcinam tussipect, tez niby na przewlekłe choroby układu oddechowego czy czegos tam i fajknie sie po tym poci, efka robi swoje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Hmmm... Troche gorąco u nas na siłce, więc zmieniam plan tak żeby tam dlugo nie siedziec i znowu mam dylemat czy robic po klacie bary czy nogi... moze bica ? :P Klata w poniedzialek i to bez dyskusji, ale we wtorek nie wiem co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Hmmm... Troche gorąco u nas na siłce, więc zmieniam plan tak żeby tam dlugo nie siedziec i znowu mam dylemat czy robic po klacie bary czy nogi... moze bica ? :P Klata w poniedzialek i to bez dyskusji, ale we wtorek nie wiem co...ja robie po klacie bary ale mam głupi (czyt oryginalny) trening Przy klacie męczysz klatre trica czasami i właśnie przód barów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 fajnei by było z jakimś 2 metrowy pakierkiem sie w jednej kabinie pokąpac, co nie ? :D tylko mydło lepiej w płynie miec :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ja ćwicze zazwyczaj wieczorem, ale i tak cieknie ze mnie jak bym ciwiczyl w polodnie. Jest okropnie. Po treningu odrazu lece nad wode sie ostudzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 ja dzisiaj znowu barki, triceps, biceps, nigdy nie jestem tak zmęcozny jak po tym trennigu sie poprostu ciesze jak wychodze z tej siłki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Dawidsfuturx: jakos duzo robisz w 1 dzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 to jest trenning zwany armagedon pn klatka+nogi wtorek braki, tric+bic w super serii czwartek plecy piątek to co we wtorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 dawidsfutrux prześlij mi cały plan armagedonu szukałem kiedyś tego ale nieznalazłem dokładnych ćwiczeń a same rozpiski... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 kiedyś szukałem i znalazłem, ale to nie musisz robic wg konkretnych cwiczen wytycznych, wązne zeby barki wymęczyć ostro, a pozniej triceps i biceps w super serii, ja akurat robie to tak Witam od tygodnia stosuje 4 dniowy plan trennigowy wygląda on tak: pn klatka wyciskanie skos głowa w dół 16/14/12/10 wyciskanie skos gł w góre 14/12/12/10 rozpiętki regresja 10/15/20 wtorek barki wyciskanie sztangi z zza karku 20/16/12 podciąganie sztangi do karku 20/16/12 wznosy hantli bokiem 20/16/12 superseria triceps + biceps wyciskanie francuskie stąły ciężar 12(10) powtórzeń+ uginanie sztangi stojąc ( w regresji 12/16/20)--> zaczynam od tricepsa, biceps, triceps,biceps, triceps, biceps, triceps, oczywiście z przerwami ściąganie linki wyciągu górnego do dołu, * nie wiem czy tosie tak dokładnie nazywa, stoje przed wyciągiem przodem uginam rące o działają w zakresie 90 stopni, od wysokosci pasa, do nóg lecą) ostatnio stłay ciężar 4 serie po 12 potózeń, w to wplecione uginanie jednej ręki w oparciu o kolano (tak moja wybitna nazewnicza twózczosc) w regresji 8/12/16 i na koniec 1-2 serie ćwiczenia zwanego 21 (choinka) czwartek plecy podciąganie sztangi w szerokim uchwycie 16/14/12/10 w wąskim uchwycie takie same powtórzenia ściąganie wyciągu górnego do klatki ( na zamiane co dwa tygodnie raz szeroki raz wąski uchwyt) 16/14/12/10 na koniec czasem wbije wiosłowanie w opadzie tłowia czy jak to sie zwie, leże na brzuchu pod kątem 45 stopni do podłża i przyciągam sztabge, 1-2 serie, pierwsza seria 20 powtózen, druga do upadku miesnowego ( wychodzi pare wiecej powtózen) robie to zeby przepompowac plecki piątek, to samo co we wtorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Fuck, ja dzisiaj miałem klate zrobic ale znowu mam jakieś bóle w klatce piersiowej więc nie da rady. Byłem u lekarza to przyczyn na tle somatycznym nie znalazł więc mówi ze to na nerwowym, ah te kompy i oc;)A do treningu mnie ciągnie :sad: Ale ponoc zdrowie ważniejsze;)Tak poza tym to robił ktos przenoszenie hantli na klate samemu? Mój partner od asekuracji pojechał i nie wiem czy sie brac za to samemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 robiłem to moze na jednym trenningu, ani na mnie nie ani nic, tzn nie działa na to co ma działać, czułem cholernie tricepsy, pozatym przy tym cwiczeniu pracuje tez szeroki grzbietu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 to źle robiłeś... Ja niedawno to zaczelem, bo to na zębate klaty wchodzi, a to mam słabe... fajnie idzie sie poszerzyć przy tym ćwiczeniu :) Ogolnie to chyab najtrudniejsze ćwczenie jakie znam... Ja sobie to 20kg hantlem robie, a jest u nas ziomus na siłce co zakłada 60 kg i jedzie sobie ostro :D Mnie straszni eprzy tym szyja boli ;/ Co do armageddona : http://www.kulturystyka.e9.pl/treningi/armagedon.php http://ekulturystyka.net/news.php?id=76&am...c85e69ecf0f0bdc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 może rzeczywiście źle robiłem, ale ty masz silniejszą klatke do mojej, a ja bez problemu 28kg hantlem robiłem, wolno, ale tak jak mówie czułem ostro tricepsy, ja wole rozpiętki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 u mnie jest przeskok z 23kg odrazu na 29kg, jak robie 4 serie 23jką, tak 29 po kilku ruchac robi sie nie bezpiecznie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 no ja mam z 28 na 35, zrobiłem raz 3 powtózenia czy 4 i podziekowalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) osz fak... Po ile wy robicie rozpiętki? prawie 30kg ? Po 30 na strone?? To ja w kompleksy popadam..... robiłem 15kg x15 Normalnie respekt :D Edytowane 11 Lipca 2006 przez slasher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 raczej nie chodzi o rozpietki ;] wyciskania roznego rodzaju, zastepujace cwiczenia sztangą, wzmacniajace nadgarstki i zrownujące siłe obu rąk, czyli po prostu płaska/skosy. rozpietki 30kg :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) może rzeczywiście źle robiłem, ale ty masz silniejszą klatke do mojej, a ja bez problemu 28kg hantlem robiłem, wolno, ale tak jak mówie czułem ostro tricepsy, ja wole rozpiętki Hehe, wiesz, ja sobie wzielem 40 kg i tez robilem, ale to nie o to chodzi zeby nakladac nie wiadomo ile, ale o to zeby wykonywac cwiczenie jak najpoprawniej. Liczy sie przede wszystkim technika! Powoli i spokojnie, kontrola ciezaru przez caly czas, przez wszystkie serie... Nic na chama :) Teraz widze ze i tak źle robilem bo trzeba szyje miec opartą chyba : Co do rozpiętek to ja tam wcale duzo nei nakladam :P 20kg i starczy... Przypominam przy okazji ze rozpiętki wyglądają tak : a nie tak : Duzo ludzi uwaza ze to co na tym ostatnim gifie tylko ze ze skrętem to sa rozpiętki :P Polecam wszystkim : http://www.kulturystyka.pl/atlas Edytowane 11 Lipca 2006 przez nightstalker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) raczej nie chodzi o rozpietki ;] wyciskania roznego rodzaju, zastepujace cwiczenia sztangą, wzmacniajace nadgarstki i zrownujące siłe obu rąk, czyli po prostu płaska/skosy. rozpietki 30kg :lol: No właśnie sądziłem że coś jest nie tak :P Już wiem czemu pomyslałem o rozpiętkach - bo nie doczytałem postu Dawidsfuturx'a :D Huhh... A juz myslalem że coś ze mną nie tak... Nightstalker : Wiem co jak wygląda i zrozumiałem juz o co wam chodziło... Edytowane 11 Lipca 2006 przez slasher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 nightstalker może w tym problem, że robiłem to normalnie leżąc na łąweczce, a nie tak jak ten koleś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 osz fak... Po ile wy robicie rozpiętki? prawie 30kg ? Po 30 na strone?? To ja w kompleksy popadam..... robiłem 15kg x15 Normalnie respekt :D ten tego ja tak samo :huh: szaleńcy!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...