Skocz do zawartości
BiAłY

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

fajnei by było z jakimś 2 metrowy pakierkiem sie w jednej kabinie pokąpac, co nie ? :D tylko mydło lepiej w płynie miec :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u nas siłownia w piwnicy :) ale i tak nma wakacje niestety odstawiona :(

@gladiac widze słowny gość jesteś :) naprawde robi sie tu miło :) wielkie uznanie

@Chaos juz nawet fanie sie wyrobiłeś :) ile biceps??

@Dawidsfuturx LOL LOL LOl :D

Edytowane przez wadim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chaos - ale z Ciebie dzikie bydle :P :D No ale zamiast spacerować to bys sobie pobiegał raczej :]

Ja moge się Wam pochwalić, że wreszcie pękło 100kg na płaskiej ( na drugi dzien po urodzinach, hehe ), a serie zaczynam sobie już od 80kg.

what do ya mean ? dzikie bydle? :P

a biegac nie moge ... z powodów ktore nie raz wymienialem ..

co do plaskiej grats .. 100kg brzmi dumnie ..

ale na raz to dla mnie nie wynik ..

3-4 razy samemu to jest ok

@wadim

nie mierze ... podejrzewam ze sie nie zmienilo i tyle co dawniej a moze i spadlo

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

Wadim--> Chaos jest przekonany, że prowadzisz za niego dzienniczek przyrostów/spadków, jego chorób, itp :D, oczywiście żartuje

wspominałeś coś Chaos o astme chyba nie?

Edytowane przez Dawidsfuturx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wadim--> Chaos jest przekonany, że prowadzisz za niego dzienniczek przyrostów/spadków, jego chorób, itp :D, oczywiście żartuje

wspominałeś coś Chaos o astme chyba nie?

a Ty nie prowadzisz karty chorób i przyrostów Chaosa?? ;)

Joke oczywisce Chaos nie obrazaj sie :D

Edytowane przez wadim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bylo tyle

Dołączona grafika

a teraz nawet nie mierze .. ;]

@nightstalker:

biore to za komplement ;]

@Dawidsfuturx:

zgadza sie .. mam astme oskrzelowa/wysilkowa (w skrocie oskrzela mi sie przy wysilku kurcza zamiast rozszerzac)

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

clenbuterol brałes? bo to podobno sie lczy tym "sterydoidem :D ", teraz wcinam tussipect, tez niby na przewlekłe choroby układu oddechowego czy czegos tam i fajknie sie po tym poci, efka robi swoje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm... Troche gorąco u nas na siłce, więc zmieniam plan tak żeby tam dlugo nie siedziec i znowu mam dylemat czy robic po klacie bary czy nogi... moze bica ? :P Klata w poniedzialek i to bez dyskusji, ale we wtorek nie wiem co...

ja robie po klacie bary ale mam głupi (czyt oryginalny) trening

Przy klacie męczysz klatre trica czasami i właśnie przód barów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fajnei by było z jakimś 2 metrowy pakierkiem sie w jednej kabinie pokąpac, co nie ? :D tylko mydło lepiej w płynie miec :D

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ja ćwicze zazwyczaj wieczorem, ale i tak cieknie ze mnie jak bym ciwiczyl w polodnie. Jest okropnie. Po treningu odrazu lece nad wode sie ostudzic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

ja dzisiaj znowu barki, triceps, biceps, nigdy nie jestem tak zmęcozny jak po tym trennigu sie poprostu ciesze jak wychodze z tej siłki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

to jest trenning zwany armagedon

pn klatka+nogi

wtorek braki, tric+bic w super serii

czwartek plecy

piątek

to co we wtorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

kiedyś szukałem i znalazłem, ale to nie musisz robic wg konkretnych cwiczen wytycznych, wązne zeby barki wymęczyć ostro, a pozniej triceps i biceps w super serii, ja akurat robie to tak

Witam od tygodnia stosuje 4 dniowy plan trennigowy wygląda on tak:

pn

klatka

wyciskanie skos głowa w dół 16/14/12/10

wyciskanie skos gł w góre 14/12/12/10

rozpiętki regresja 10/15/20

wtorek

barki

wyciskanie sztangi z zza karku 20/16/12

podciąganie sztangi do karku 20/16/12

wznosy hantli bokiem 20/16/12

superseria triceps + biceps

wyciskanie francuskie stąły ciężar 12(10) powtórzeń+ uginanie sztangi stojąc ( w regresji 12/16/20)--> zaczynam od tricepsa, biceps, triceps,biceps, triceps, biceps, triceps, oczywiście z przerwami

ściąganie linki wyciągu górnego do dołu, * nie wiem czy tosie tak dokładnie nazywa, stoje przed wyciągiem przodem uginam rące o działają w zakresie 90 stopni, od wysokosci pasa, do nóg lecą) ostatnio stłay ciężar 4 serie po 12 potózeń, w to wplecione uginanie jednej ręki w oparciu o kolano (tak moja wybitna nazewnicza twózczosc) w regresji 8/12/16

i na koniec 1-2 serie ćwiczenia zwanego 21 (choinka)

czwartek

plecy

podciąganie sztangi w szerokim uchwycie 16/14/12/10

w wąskim uchwycie takie same powtórzenia

ściąganie wyciągu górnego do klatki ( na zamiane co dwa tygodnie raz szeroki raz wąski uchwyt) 16/14/12/10

na koniec czasem wbije wiosłowanie w opadzie tłowia czy jak to sie zwie, leże na brzuchu pod kątem 45 stopni do podłża i przyciągam sztabge, 1-2 serie, pierwsza seria 20 powtózen, druga do upadku miesnowego ( wychodzi pare wiecej powtózen) robie to zeby przepompowac plecki

piątek, to samo co we wtorek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fuck, ja dzisiaj miałem klate zrobic ale znowu mam jakieś bóle w klatce piersiowej więc nie da rady. Byłem u lekarza to przyczyn na tle somatycznym nie znalazł więc mówi ze to na nerwowym, ah te kompy i oc;)A do treningu mnie ciągnie :sad: Ale ponoc zdrowie ważniejsze;)Tak poza tym to robił ktos przenoszenie hantli na klate samemu? Mój partner od asekuracji pojechał i nie wiem czy sie brac za to samemu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

robiłem to moze na jednym trenningu, ani na mnie nie ani nic, tzn nie działa na to co ma działać, czułem cholernie tricepsy, pozatym przy tym cwiczeniu pracuje tez szeroki grzbietu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to źle robiłeś... Ja niedawno to zaczelem, bo to na zębate klaty wchodzi, a to mam słabe... fajnie idzie sie poszerzyć przy tym ćwiczeniu :) Ogolnie to chyab najtrudniejsze ćwczenie jakie znam... Ja sobie to 20kg hantlem robie, a jest u nas ziomus na siłce co zakłada 60 kg i jedzie sobie ostro :D Mnie straszni eprzy tym szyja boli ;/

Co do armageddona :

http://www.kulturystyka.e9.pl/treningi/armagedon.php

http://ekulturystyka.net/news.php?id=76&am...c85e69ecf0f0bdc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

może rzeczywiście źle robiłem, ale ty masz silniejszą klatke do mojej, a ja bez problemu 28kg hantlem robiłem, wolno, ale tak jak mówie czułem ostro tricepsy, ja wole rozpiętki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

może rzeczywiście źle robiłem, ale ty masz silniejszą klatke do mojej, a ja bez problemu 28kg hantlem robiłem, wolno, ale tak jak mówie czułem ostro tricepsy, ja wole rozpiętki

Hehe, wiesz, ja sobie wzielem 40 kg i tez robilem, ale to nie o to chodzi zeby nakladac nie wiadomo ile, ale o to zeby wykonywac cwiczenie jak najpoprawniej. Liczy sie przede wszystkim technika! Powoli i spokojnie, kontrola ciezaru przez caly czas, przez wszystkie serie... Nic na chama :)

Teraz widze ze i tak źle robilem bo trzeba szyje miec opartą chyba :

Dołączona grafika

Co do rozpiętek to ja tam wcale duzo nei nakladam :P 20kg i starczy...

Przypominam przy okazji ze rozpiętki wyglądają tak :Dołączona grafika

a nie tak : Dołączona grafika

Duzo ludzi uwaza ze to co na tym ostatnim gifie tylko ze ze skrętem to sa rozpiętki :P

Polecam wszystkim : http://www.kulturystyka.pl/atlas

Edytowane przez nightstalker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

raczej nie chodzi o rozpietki ;]

wyciskania roznego rodzaju, zastepujace cwiczenia sztangą, wzmacniajace nadgarstki i zrownujące siłe obu rąk, czyli po prostu płaska/skosy.

rozpietki 30kg :lol:

No właśnie sądziłem że coś jest nie tak :P Już wiem czemu pomyslałem o rozpiętkach - bo nie doczytałem postu Dawidsfuturx'a :D

Huhh... A juz myslalem że coś ze mną nie tak...

Nightstalker : Wiem co jak wygląda i zrozumiałem juz o co wam chodziło...

Edytowane przez slasher

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi