Linoge Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 ryzu nie trawie co do reszty postaram sie zastosowac :) jesc do syta czy tez lightowo bo ostatnio mialem problem, zaczelo mi sie strasznie odbijac pod koniec treningu jak zaczalem brzuch robic :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 moze zbyt mala przerwa miedzy posilkiem a treningiem ja tam jem do syta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARyoWn Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 to chce ktos jeszcze bialko oprocz quarantino ? bo chce juz niedlugo zamawiac.. jakby co gg : 7026651 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac102 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 a tak na marginesie co warto wszamac przed treningiem zeby nabrac sil ? (takie normalne jedzenie ) ja jem tak mniej więcej godzine przed treningiem ok 4-5 bananów :) i stwierdzam że energii nie brakuje ;) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Tylko się nie śmaic :P To ja po miesiącu cwiczeń ;] Waga (kg) 67 (było 64) Wzrost (cm) 183 Biceps (cm) 32 (było 28) Klatka (cm) 97 Pas (cm) 80 Udo (cm) 54 sorki za jakośc ale robione tel. i samemu wiec jakos tak to mi nie wyszło najlepiej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 (edytowane) Tylko się nie śmaic :P To ja po miesiącu cwiczeń ;] Waga (kg) 67 (było 64) Wzrost (cm) 183 Biceps (cm) 32 (było 28) Klatka (cm) 97 Pas (cm) 80 Udo (cm) 54 OBRAZKI... sorki za jakośc ale robione tel. i samemu wiec jakos tak to mi nie wyszło najlepiej :P łańcuch bling bling muzi byc .. :P szczerze .. to imho jeszcze dluga droga przed toba ... i widac ze sie marnuja te twoje wszystkei odzywki na razie to szkielecik jestes jesio :P wszsycy ci "mali, szczupli" maja niestety przesrany start i nie ma co ukrywac .. no ale mozna .. jak widac po mechl!nie ze szypiora zrobic mase. pocwicz solidnie 3-4miechy, odstaw te "koksy" zeby wszystko spadly .. i wtedy zmierz prawdziwe przyrosty .. Edytowane 8 Sierpnia 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Cwicz Cwicz Cwicz :) tyle odemnie. Do tego czy po miesiacu da sie cos zrobic na silowni? Oczywiscie zaczynajac od 0 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 łańcuch bling bling muzi byc .. :P szczerze .. to imho jeszcze dluga droga przed toba ... i widac ze sie marnuja te twoje wszystkei odzywki na razie to szkielecik jestes jesio :P wszsycy ci "mali, szczupli" maja niestety przesrany start i nie ma co ukrywac .. no ale mozna .. jak widac po mechl!nie ze szypiora zrobic mase. pocwicz solidnie 3-4miechy, odstaw te "koksy" zeby wszystko spadly .. i wtedy zmierz prawdziwe przyrosty .. blin bling to nie jest ;] to akurat prawdziwe złoto, nie plastik ;p ani pozłacany metal ;] To są juz wymiary po spadkach :) Cwicz Cwicz Cwicz :) tyle odemnie. Do tego czy po miesiacu da sie cos zrobic na silowni? Oczywiscie zaczynajac od 0 ?Da :D Zobacz co np. ten koles zrobił :D http://www.sfd.pl/temat275500/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 no niewiem czy po spadkach ;] zmierz 6 tygodni po cyklu to sie zdziwisz ;], pierwszy cykl trzeba dobrze wykorzystac, bo on jest najsilniejszy ;] i najwiecej rosnie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 luks__pl polecam dział doping tyle odmnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 luks__pl polecam dział doping tyle odmnieDział doping bardzo dobrze znam ;] i wiem, że tamten pakował w siebie ogormne ilości ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Dział doping bardzo dobrze znam ;] i wiem, że tamten pakował w siebie ogormne ilości ;pMysle ze nikt tu z obecnych nie popiera dopingu, przynajmniej ja. Mysle ze powinienes sie dobrze zapoznac z dzialem odzywianie i trening. I zabrac sie pozadnie za siebie. Po 6 miesiacach powinno cos widac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 blin bling to nie jest ;] to akurat prawdziwe złoto, nie plastik ;p ani pozłacany metal ;] To są juz wymiary po spadkach :)bling bling to cos blyszczacego .. a nie pozlacany plastik itp .. a co do spadkow .. to nie wiesz chyba o czym mowisz :P wez odstaw te odzywki i chodz normalnie na silke .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 bling bling to cos blyszczacego .. a nie pozlacany plastik itp .. a co do spadkow .. to nie wiesz chyba o czym mowisz :P wez odstaw te odzywki i chodz normalnie na silke .. Pomierzyłem się 2 tyg. po odstawieniu, wymiary jakie miałem podczas cyklu to jakieś 1,5cm w bicu więcej, na razie nic więcej nie spada, mierze codziennie :D i nie śmiejcie się z mojego łańcucha <_< bo trochę wyrzeczeń mnie kosztował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Powiedzcie mi jedno. Cwicze od marca, kazdy mi mowi, ze poszedlem dosc znacznie ale centymert nie klamie. 0cm w bicu, 2cm w klacie, 0cm w nogach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Kaeres - wystarczy ze troche tłuszczu spaliłeś i już jest różnica... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Powiedzcie mi jedno. Cwicze od marca, kazdy mi mowi, ze poszedlem dosc znacznie ale centymert nie klamie. 0cm w bicu, 2cm w klacie, 0cm w nogach. moze poprostu tluszcz "zamieniles" na miesnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 No to jest pewne, ze mi sie fet w muskuły zamienił :) Ale czemu zero centow ? Tak mecze organizm, a tu zadnych efektow w wymiarach :/ Nie zebym sie specjalnie przejmowal ale glupio brzmi odpowiedz na pytania kumpli ile przybrales :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Powiem wam ze moc kreatyny widac dopiero po conajmniej 6-10 mesiacach cwiczen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) Da :D Zobacz co np. ten koles zrobił :D 2263913[/snapback] wszsycy ci "mali, szczupli" maja niestety przesrany start i nie ma co ukrywac .. no ale mozna .. jak widac po mechl!nie ze szypiora zrobic mase. pocwicz solidnie 3-4miechy, odstaw te "koksy" zeby wszystko spadly .. i wtedy zmierz prawdziwe przyrosty .. Mali ?? On ma 183cm wzrostu.... ja mam 179 wiec juz chyba krasnoludek :P tylko waga 80kg ;) Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Linoge: po 6-10 miesiacach cwiczen na silowni. Mali czyli bardzo szczupli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Mali ?? On ma 183cm wzrostu.... ja mam 179 wiec juz chyba krasnoludek :P tylko waga 80kg ;)mali w sensie wymiarów .. nie wzrostu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Mam koniec wakacji (tzn. znikam z mojej miesciny na ok 3tyg.), więc konczy mi sie też chodzenie na siłke.. Dzisiaj był ostatni trening.. :-| No i honorowo kilka zdjec partii która była priorytetem przez te 2 miechy tzn. brzuch.. ;] Początek treningów - koniec czerwca: Koniec treningów - środek sierpnia: Oczywiście efekt nie jest taki jaki mi sie marzy, ale juz cos tam jest.. ;] No i to z forumowym FitnessBoyem aka. mechl!n'em: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 ile ja bym dał za taką talie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Szczerze? Nie widzę w tych fotkach nic ciekawego, widziałem zdecydowanie lepsze fotki, mechlik ile już ćwiczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Szczerze? Nie widzę w tych fotkach nic ciekawego, widziałem zdecydowanie lepsze fotki, mechlik ile już ćwiczy?Pewnie, ja też widziałem lepsze fotki, nawet w tym topiqu.. ;] Ćwicze jedynie w wakacje i ferie zimowe = brak czasu = brak jakis wiekszych efektów.. Nie używałem zadnych odzywek (pomijam moje glupia zajscie ze srodkami typu l-karnityna itp.) jedynie ostatnio biore po treningu odzywke (koktajle białkowe ;])Po prostu dbam o swoja kondycje.. Moze zaczne na "powaznie" po maturze, gdybym dostal sie na jakies studia z siłka to byłby luksus.. ;) btw, te pytanie w ogole do mnie było? : > Bo po "mechlik ile już ćwiczy?" trudno sie zorientować.. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Chyba na kazdych sa sekcje z silowania napewno na poczatku ;) zazywczaj 2x1h w tygodniu czasami mozna sobie to jakos rozlozyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zazwyczaj w akademikach sa silownie. Na studiach zalezy jakis w-f jest raz lub dwa razy w tygodniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 A ja właśnie dzisiaj ciekaw ile mi siły spadło (od maja nie ćwicze) poszedłem się sprawdzic. Wynik = spokojnie wziołem 95 na klatke, 97,5 też, mysle ze 100 za pierwszym podejsciem bym wywalił. Czyli generalnie żadnych spadków siłowych, a z wymiarów normalne spadki. Jakoś nie mam motywacji narazie zeby zacząc znowu ćwiczyć, ale trzeba będzie :P A tak z innej beczki wg. mnie jak ktos bierze kreatyne na początku ćwiczenia bo nie ma wyników, to niedługo albo się wykruszy z tego sportu, albo poleci na koksie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ja zauważyłem, że im dłużej nie ćwiczę tym jestem silniejszy, pewnie dzięki regeneracji... Pewnie, ja też widziałem lepsze fotki, nawet w tym topiqu.. ;] Ćwicze jedynie w wakacje i ferie zimowe = brak czasu = brak jakis wiekszych efektów.. Nie używałem zadnych odzywek (pomijam moje glupia zajscie ze srodkami typu l-karnityna itp.) jedynie ostatnio biore po treningu odzywke (koktajle białkowe ;])Po prostu dbam o swoja kondycje.. Moze zaczne na "powaznie" po maturze, gdybym dostal sie na jakies studia z siłka to byłby luksus.. ;) btw, te pytanie w ogole do mnie było? : > Bo po "mechlik ile już ćwiczy?" trudno sie zorientować.. :P Ćwiczyłeś, by zyskać na sile, czy na rzeźbie? Czytając sfd można wywnioskować, że większość tamtejszych dzieciaków patrzy na siłę i większość stosuje durne sterydziaki, a potem wszyscy robią oczy, bo 13-14 latek ma budowę pudziana :) Ale patrząc na ciebie widać, że starasz się i ćwiczysz, ja niestety nie mogę, bo nie mam tyle czasu, poza tym siłka daleko i ćwiczę jedynie w domu, ale teraz wakacje i się przez te upały niechce dupci ruszyć :D Zazwyczaj w akademikach sa silownie. Na studiach zalezy jakis w-f jest raz lub dwa razy w tygodniu.Z tego co wiem to siłownie są w większości uczelni, czasami są korty tenisowe, czasem basen, ale siłownia jest w zdecydowanej większości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...