qbass Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 U mnie na UŁ mozna sie dogdac i chodzic 3x tygodniu na ich silownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 A ja wlasnie powrociłem z wakacji, troche pocwiczylem, a dzisiaj uderzam na nowo odkrytą siłownię ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ja się pochwalę wynikami pod koniec roku, obiecuję :) A teraz lecę ćwiczyć :) Miłego końca dnia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 weiss nie ma niczego wstydliwego, kazdy by chcial napisac wieksza liczbę, ale przynajmniej będziesz miał porownanie. no wiec po przerwie ~2miesięcznej, w tym nie cały miesiąc ćwiczyłem trening domatora, siła...poszła ;] więc serdecznie polecam dla osob nie mających dostępu do siłowni, dla tych, którzy jeszcze nie mają odwagi zmierzyć się z siłownią, czy dla tych, którzy tak jak ja, mieli po prostu przerwę. pozdrawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 weiss nie ma niczego wstydliwego, kazdy by chcial napisac wieksza liczbę, ale przynajmniej będziesz miał porownanie. no wiec po przerwie ~2miesięcznej, w tym nie cały miesiąc ćwiczyłem trening domatora, siła...poszła ;] więc serdecznie polecam dla osob nie mających dostępu do siłowni, dla tych, którzy jeszcze nie mają odwagi zmierzyć się z siłownią, czy dla tych, którzy tak jak ja, mieli po prostu przerwę. pozdrawiam ;) Ja się nie wstydzę, ale celuję w coś innego niż reszta tutaj, zauważyłem, że każdy chce przede wszystkim zwiększyć masę i powiększyć mięśnie, ja nie potrzebuję większej masy, ja chce poprawić rzeźbę i siłę, nie chce wyglądać jak pudzian :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Ja się nie wstydzę, ale celuję w coś innego niż reszta tutaj, zauważyłem, że każdy chce przede wszystkim zwiększyć masę i powiększyć mięśnie, ja nie potrzebuję większej masy, ja chce poprawić rzeźbę i siłę, nie chce wyglądać jak pudzian :)tylko ze wiekszosci brakuje kg, a kto ma ich wiecej to ma co rzezbic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 przeciez doskonale rozumiem, chodzę na silownie z kolegą toczącym walki w mma, wazac 60kg juz podnosil 90kg, (moj rocznik, wtedy lat pewnie z 15), teraz przybral moze z 5kg na wadze, jak sam mowi nie chce byc wielką "swinią" ;] po prostu zwiększa siłę i wytrzymałość, a gdy rozpocznie powakacyjne walki i treningi, odstawia silownie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 tylko ze wiekszosci brakuje kg, a kto ma ich wiecej to ma co rzezbicNie zgodzę się z tym, tutaj zauważyłem, że większość ma "napakowane" mięśnie, ale rzeźba jest słaba, nie widać rysów na klacie, na brzuchu itp. Jedynie na plecach coś jest, a mnie chodzi głównie o rzeźbę, dlatego ćwiczę intensywnie! :) przeciez doskonale rozumiem, chodzę na silownie z kolegą toczącym walki w mma, wazac 60kg juz podnosil 90kg, (moj rocznik, wtedy lat pewnie z 15), teraz przybral moze z 5kg na wadze, jak sam mowi nie chce byc wielką "swinią" ;] po prostu zwiększa siłę i wytrzymałość, a gdy rozpocznie powakacyjne walki i treningi, odstawia silownie.I popieram kolegę. Zauważcie, że piłkarze nie są "wielkimi świniami", a są urzeźbieni, mnie się to podoba, bo od ponad 13 lat ćwiczę piłkę nożną, dla tego sportu można oddać całe życie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 piłkarze dla mnie nie są wyrzezbieni, bo tak tego nazwać nie można. wyrzezbione to oni mają jedynie nogi, większość w kamerach ma kurze klatki ;] na mistrzostwach mi sie wbiło w pamiec, ze najbardziej postawni byli pilkarze Ekwadoru, te bicepsy opinające sie na koszulkach [; cwiczylem tez kilka lat pilke, gralem tak bardziej na powaznie moze z 4-5. nie powiem, nie szlo mi zle, potem jakas kontuzja, no i postanowilem cos z sobą zrobić, skonczylem przygodę z piłką, oczywiscie for fun sobie wychodzę z chłopakami [; a jezeli jestes w tym dobry, lub czujesz, ze mozesz cos osiagnac, to nikt Ci nie zabrania ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 piłkarze dla mnie nie są wyrzezbieni, bo tak tego nazwać nie można. wyrzezbione to oni mają jedynie nogi, większość w kamerach ma kurze klatki ;] na mistrzostwach mi sie wbiło w pamiec, ze najbardziej postawni byli pilkarze Ekwadoru, te bicepsy opinające sie na koszulkach [; cwiczylem tez kilka lat pilke, gralem tak bardziej na powaznie moze z 4-5. nie powiem, nie szlo mi zle, potem jakas kontuzja, no i postanowilem cos z sobą zrobić, skonczylem przygodę z piłką, oczywiscie for fun sobie wychodzę z chłopakami [; a jezeli jestes w tym dobry, lub czujesz, ze mozesz cos osiagnac, to nikt Ci nie zabrania ;] Niestety jestem za stary na grę zawodową w piłkę. Teraz to już po ptokach i czuję, że straciłem kawałek siebie, kocham ten sport, ale mam ponad 19 lat, to już zdecydowanie za późno... w kolejnym wcieleniu to nadrobię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Ronaldinho ma ładną sywetke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Ja się nie wstydzę, ale celuję w coś innego niż reszta tutaj, zauważyłem, że każdy chce przede wszystkim zwiększyć masę i powiększyć mięśnie, ja nie potrzebuję większej masy, ja chce poprawić rzeźbę i siłę, nie chce wyglądać jak pudzian :)Nie Ty jeden, mnie styknie ja miesnie beda troche podkreslone i sylwetka bedzie przypominac czlowieka :) Masa no coz rzecz gustu kilka kilo pewnie sie przyda ale nie wiecej niz 90 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Nie Ty jeden, mnie styknie ja miesnie beda troche podkreslone i sylwetka bedzie przypominac czlowieka :) Masa no coz rzecz gustu kilka kilo pewnie sie przyda ale nie wiecej niz 90 ...To już zależy od wzrostu, ja mam jedynie 170 cm (20 lat niedługo), więc nic nie urosnę już, zatem dla mnie optymalna waga tto 65-68 kg. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 No ja mam 179cm obecnie 80kg, co do wieku to jestem troche starszy od Ciebie ;) Znacie moze jakies fajne cwiczenia na boki brzucha ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven246 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 A ja mam 17 lat, 180cm wzrostu i tylko 67kg wagi... Nie wiem jak przytyć, jem dużo i w miare często ale nie mogę nabrać na wadze. Może jem nie to co powinienem albo ćwicze za mało, sam nie wiem. Macie dla mnie jakieś porady, czy myślicie że to po prostu kwestia dobrej przemiany materii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Poszukaj w necie kalkulatorów, które pomogą Ci zbadać swój dobowy bilans kaloryczny. No i oczywiscie doliczasz do tego ~500 kalorii [roznie to podają], czytalem też o dodaniu strat z treningu. No i dobór diety, chyba, że takową posiadasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zawsze powtarzam, że dobry posiłek jest wazniejszy od treningu;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2006 eetam, przemiana materii, wazylem 61 a jakos dobilem do swojej 70tki :P jesc co 3 godziny posilek 6 razy dziennie i styka. wazne jest aby regularnie i o stalej porze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 (edytowane) A ja juz powoli myślę o CP, trochę się wokół tego zakręciłem, co by gotówkę przygotować. I zastanawiam się czy duża puszka będzie niezbędna. Piszą, że jedna porcja = 9g. Dawkowanie to 1-2 razy dziennie (jak mniemam 2x dziennie w treningowe, 1x w nietreningowe?). Wychodzi mniej więcej: 9x15dni & 9x2x15dni = 135+270 = 405g, czyli nie cała mała puszka, chyba, że coś pokręciłem ;] Prosiłbym, żeby ktoś sprostował, pozdrawiam;] Edytowane 14 Sierpnia 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 na cyklik powinno być 2 duże puchy albo mała i duża ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 A że niby ile cykl CP trwa ? Pewnie tak samo, jak na mono, wiec nadal mi się to wszystko nie kalkuluje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Cell Pump (2 małe opakowania) DT: 10g CP na czczo (lub przed) 10g CP po trenigu DNT: 10g CP na czczo 10g CP po poludniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 No ja mam 179cm obecnie 80kg, co do wieku to jestem troche starszy od Ciebie ;) Znacie moze jakies fajne cwiczenia na boki brzucha ? boki brzucha = nadmiar tluszczu = pobiegaj ;] wiem bo tez to kiedys mialem ;d masz zapewne za duzy bebech ;d dodatkowo mozesz robic brzuszki, a6w i tego typu sprawy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 A mi brakuje mieska na brzuchu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Cell Pump (2 małe opakowania) DT: 10g CP na czczo (lub przed) 10g CP po trenigu DNT: 10g CP na czczo 10g CP po poludniu Czyli 10x15 + 10x15 + 10x15 + 10x15 = 600g. Wychodzi, że jedna duża paka starcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Jesli wybierzesz opcje 45 dniowa a nie 60. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 eee, to bede musial troche poczytać widzę, bo tkwilem w przekonaniu, ze kazdy cykl kreatynowy max 6tyg :blink: zaraz sie zabiore za lekturę, dzieki qbass. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2006 @emilooos powalcz teraz na sucho i tak dobrze wyglądasz nie pchaj tyle tego w siebie, masz 16 lat jeszcze twój organizm nie jest taki jak trzeba. Ale to tylko moja rada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Tyle, nie aż znowu tyle ;] Tylko pomagałem sobie przytyć gainerem, który po prostu uzupelniał moje braki w diecie. Dochodzi 7dmy miesiąc moich cwiczeń, to juz taki spokojny staż, przy którym mozna sobie pozwolic na coś kreatyno podobnego ;] Plan był taki, ze miesiąc bede wracał do formy z przed wakacji, okazalo się, ze po wakacjach mam lepsze wyniki niż przed :blink: (tak więc nie bojcie się przerw ;] ) co wszystko zburzylo ;] Ale i tak tam sobie miesiąc, moze nawet więcej, sprawdzić, jak dlugo siła będzie rosnąć, przy jakims większym zachamowaniu zacznę z cp. Także, to jeszcze troche czasu mi zajmie. Btw. muszę się pochwalić, brzuch zacząłem w koncu ostro robić ;]]]] Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) boki brzucha = nadmiar tluszczu = pobiegaj ;] wiem bo tez to kiedys mialem ;d masz zapewne za duzy bebech ;d dodatkowo mozesz robic brzuszki, a6w i tego typu sprawy :>No to mnie pocieszyles serio mam az taki WIELKI BEBECH ? :| Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez Linoge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...