quarantino Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 widać po hantelece która leży na łożku że foty na pompie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 jesli 2 serie po 10 powtorzen na biceps mozna nazwac pompa to przyznam ci racje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 jesli 2 serie po 10 powtorzen na biceps mozna nazwac pompa to przyznam ci racje :Pto po co tak robić:P dawid mógłbys sie podzielić swoim 2 dniowym planem,bo musze ograniczyć dni treningowe a nie chce mi sie nowego układac;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 sawyer188 - po tych 2 seriach i przerwie na zdjatko czekalo mnie jeszcze 8 seryjek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 sawyer188 - po tych 2 seriach i przerwie na zdjatko czekalo mnie jeszcze 8 seryjek :Dzwracam honor :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 sawyer188plan jak plan , akurat mój do najambitniejszych nie nalezy, ale musiałem ograniczyc siłke pn klatka, bic, tył barków, czwartek plecy tric, i bok przuch osatnio a6w nóg nie robie--> nie mam kiedy, do tego ostatnio biegam, przy moim bf to i tak w dupe dostają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 6 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2006 tez bylem chory ponad tydzien...ale juz wracam na silke,to jest jak nałóg ;) zawsze do niego wracasz (do siłowni) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 sawyer188plan jak plan , akurat mój do najambitniejszych nie nalezy, ale musiałem ograniczyc siłke pn klatka, bic, tył barków, czwartek plecy tric, i bok przuch osatnio a6w nóg nie robie--> nie mam kiedy, do tego ostatnio biegam, przy moim bf to i tak w dupe dostają seriami normalnie jak na duże i małe partie nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 tak, dokładnie takimi seriami, narazie jade tak wsumie drugi tydzien i nie jest źle, ale lepsze to niz nic wsumie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Ja tej chwili próbuję stworzyć sobie jakiś plan treningowy. Ćwiczyć mogę tylko w soboty i poniedziałki. Do dyspozycji mam atlas, ławeczkę, wiosełka, drabinki. Moje początkowe założenia są takie: Sobota: klatka, bicepsy, plecy KLATKA wyciskanie na leżąco: 1 x 20 20kg 1 x 15 25kg 1 x 10 30kg wyciskanie na ławeczce skośnej: 4 x 15 15kg rozpiętki na ławeczce 4 x 10 7,5 kg na jedną ręke BICEPS uginanie ramion ze sztangą podchwytem 5 x 10 10kg hantle w podporze o kolano (nie mam tam hantli ale wezmę obciążnik) 10 x 5 5kg PLECY wiosłowanie sztangą w opadzie jeszcze nie wiem ile bo nie robiłem tego ćwiczenia podnoszenie sztangi w leżeniu poziomym 5 x 5 10kg wyciskanie sztangi zza pleców 5 x 10 12.5kg wiosełka ile dam radę Poniedziałek: mięśnie naramienne, nogi, triceps, przedramiona Jeszcze nie wypróbowywałem ponieważ ułożyłem go dopiero dzisiaj :( Bardzo proszę nie wyśmiewajcie tylko oceńcie i poradźcie co zmienić. Plan układałem sam ponieważ większość dostępnych na necie to 3 - dniowe a ja mam na razie tylko 2 dni na siłownię! A poza tym sprzęt jest jaki jest i muszę wszystko indywidualizować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 mało cieżaru strasznie;/ tak z 20 kg by sie zdało jeszcze;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 Shakell: a gdzie barki, triceps, uda i łydki? podaj swój staż i priorytety miałem kilka ułożonych planów 2dniowych jak chcesz to coś się ułoży pod Ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 (edytowane) Na dole mojego początkowego planu pisze: "Poniedziałek: mięśnie naramienne, nogi, triceps, przedramiona" wrzuciłem tylko pierwszą(sobotnią) część planu, drugą będe układał Ale byłoby miło gdybyś coś podał, może być na pw. A o mnie: wzrost 181,5 zm waga 62 kg staż - no cóż nie będe krył - prawie zerowy. W gimnazjum od czasu do czasu machałem hantelkami. Tak na poważnie wziąłem się za siłownię w wakacje, popełniając dużo, dużo błędów, ale powoli się ucząc. ćwiczę - tak jak napisałem wcześniej - na małej ogólnodostępnej, bezpłatnej salce z atlasem, ławeczką, wiosełkami, drabinkami. Na razie chce kontynuować ćwiczenia tam, jeśli wszystko będzie ok to może za pół roku zacznę uczęszczać na jakąś bardziej profesjonalną siłkę. Ale na razie to mi starcza. priorytety - na razie taki ogólny rozwój bo chucherko ze mnie straszne :) jak widać wyżej. Muszę przybrać na wadze ale z tym akurat nie ma chyba większego problemu bo po każdej bytności na siłce mam niesamowity apetyt. Dość powiedzieć że w ciągu 2 ostatnich miesięcy przytyłem 5 kg. Jedno pytanie - czy wysokie ciśnienie ma jakieś znaczenie na siłowni?? pytam bo podczas ostatniego bilansu w szkole wyszło że mam 140 na 90 Edytowane 7 Października 2006 przez Shakell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Mam prosbe, gdyby ktos byl chetny do pomocy z ulozeniem planu prosze pisac na s600sli@hotmail.com lub gg 7169887 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 napisz twoje priorytety, ilos dni trenningowych w tygodniu ,staz i sie cos ułozy, pozatym na sfd.pl jest pełno gotowych planów trenningowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 3 dni (pon, szroda, piątek), 70kg waga 170cm biceps 34,5cm reszta nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 priorytety czyli co masz najslabsze/co chcesz poprawic. po fotach twierdząc, plecy, klatka i talia. nie chodzi o to, bys wiecej x w tyg je cwiczyl, lecz specjalnie się do nich przylozył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 (edytowane) tak wiec jak emiloos mówi, klatka, plecy, talia, kaptury Edytowane 8 Października 2006 przez Ogór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 ja bym zrobił tak w pn klata+bić+nogi dwugłowe sroda plecy+tric+brzuch piątek barki + 4głowe+ kaptury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 ja bym zrobił tak w pn klata+bić+nogi dwugłowe sroda plecy+tric+brzuch piątek barki + 4głowe+ kaptury jestem za Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Jesli mozecie, to mogilbyście mi jeszcze doradzis jakie cwiczenia na czym ile serji i po ile powtórzeń? I jeszcze szczegół , 2x w tygodniu chodze na kick boxing Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 nom i coś z moim planem 2 dniowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 (edytowane) Shakell już napisałem posta odnośnie Twojego planu ale niewiem czemu go niema :mur: podziel tygodnie na A - B będziesz mógł robić więcej seri na daną partie i wydłuży sie czas regeneracji (co jest bardzo wskazane ze względu na Twój zerowy staż) , trening łącz w ten sposób: Tydzień A I Klata, biceps II uda lydki Tydzień B I Barki Triceps II plecy, brzuch edit. saywer ma gotowy dobry plan 2dniowy ode mnie więc jak ktoś chce coś podobnego to do niego z tym :lol: Edytowane 9 Października 2006 przez quarantino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 ogór podam ci mój były plan 3 dniowy klatka wyciskanie na płaskiej/skosnej w dół progresja od 12-10-10-8 i czasami jeszcze jedna 6powt wyciskanie skos w góre raz hantle raz sztanga, powtórzenia ok 12-10 również 4 serie i pozniej ropierdki na ławce błaskiej 12-12-10-10 (nóg nie dodaje, bo sie poprostu za bardzo nie znam na ich cwiczeniu, nie umie ich dobrze wyczuc) barki wyciskanie z tyłu 20-15-15-10 powtórzen podciąganie sztangi do brody (tak samo) wznosy hantli bokiem 15-15-12-12 plecy martwty ciąg 2 serie, w piwerwsze j12 powtórzen, w drugiej 8-10 i pozniej robie zawsze maska, czyli rekord z jednym powtórzeniem nastepnie wiosłowanie w szerokim uchwycie 12-10-10-8 wiosłowanie półsztanga w wąskim tyle samo powtózeń ściąganie drązka wyciagu górnego do karku w szerokim uchwycie 12/12/10/10 triceps francuskie wyciskanie 10/10/10/10 prostowanie rąk w opadzie 10/10/10/10 sciaganie linek wyciagu górnego do dołu 2 - 4 serie po 16-10 powtózen bic uginanie ramion ze sztangą łamaną regres 8-10-12 powt uginanie jednej reki opartej o kolano 10 10 10 powt i na koniec 2 serie cwiczenia "21" inaczej choinka łydki 4 seria wspiecia stojąc na maszynie smitha i 4 serie wspiec siedząc, kazda seria po 20-25 powtózen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 HaHa! I'm back ! Po 3 miesiącach zabieram się do roboty ! Dzisiaj był pierwszy dzień : 60 kg na klate i 25 kg na bicepsy to max co teraz biore :D Spadki są ogromne i troche chyba zleci zanim dojde do tego co było wcześniej, ale spoko - bedzie dobrze :] Tyle fajnie że jak schudlem to wszędzie, więc na brzuchu też i mieszcze się teraz w stare spodnie sprzed 2 lat :D pozdro dla wszystkich ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 9 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2006 cieszymy się razem z Tobą, szybkiego powrotu do formy [[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Panowie potrzebuje środka który nie jest kreatyną jest tani i wmiare skuteczny, chodzi o pobudzenie na treningu i żeby pozwolił mi wytrzymać cały trening, robiąc np zestaw dyskotekowy(klata, biceps) po 13seriach klatki ciężko jest mi zrobić te 9seri na biceps i często niedokańczam treningu :mur: wina w diecie raczej nieleży ponieważ posiłek przedtreningowy to węglowodany(ryż biały, carbo) poradzcie bo na odżywkach zabardzo się nieznam... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 walnioj sobie kawe przed treningiem i powinno byc ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 raczej kawy nie toleruje ale spróbuje kiedyś, jak mam kase to chleje red bulla on mnie rusza ale szybko schodzi jego moc ;) przed trenigiem łykam tauryne olimpa (2 mega capsy) ale to też na mnie niedziała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 a moze wplesc jakis trening typowo wytrzymalosciowy? a ja z moim pytaniem. chcialbym troche ograniczyc ciezary na klatke, ale nie chcialbym rezygnowac z masowania jej, da sie tak :lol: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...