Skocz do zawartości
BiAłY

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

Przyszła kolej na mnie czyli trzeba coś zrobić ze soba. codziennie na siłke akurat bedzie czas na 2-3 godziny, pomimo wykładów.

Nie zamierzam nic brać to na czym mi zależy to na sile, i jako takim wyglądie bo brzuszek troche mam. Chce porawić brzuch , nogi i rece.

Ma ktoś jakiś plan na tydzień i może mi wytłumaczyćzasady ćwiczeniai jakięs tam potchwytliwe myki związane z siłownią.

Najgorsze to bedzie jak wpadne na siłownie ja taki nieborak a tam same pudziany :P

Edytowane przez kamilo23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.sfd.pl/temat173140/

http://www.sfd.pl/temat276436/

przeczytajcie i ściągnijce dziennik posiłków, wszystko się rozjaśni w waszych głowach.

edit. byłem na solarium :D

Bardzo ładnie, mnie się podoba - ile masz lat, jeśli można wiedzieć? Edytowane przez Winter

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale chodzi ci o abs II?

ja od jakiegos czasu stosuje poziom 1 czy tam A, ten drugi z najprostszych, jakos mam ostatnio niechcec do wszystkieog i cały czas wracam do tego samego

ale podobno jak sie potrafi juz zrobic to co sie ma zrobic na danym poziomie, juz to na nas tak nei działa, to wtedy przechodzimy na wyzszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja robilem ten co dalem linka 2 miesciace i rezultaty sa suuuuper , bardzo mi sie poprawily miesnie boczne i gorne brzucha!

kamilo polecam www.kulturystyka.pl/atlas

co samego treningu zapraszam na gadu pomoge

Edytowane przez qbass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

poka gbass co tam wyrobiłes bo mój zbiorniczek wyglada powiedzmy dobrze tylko z rana potem jest pełny i...... :? ale 83 cm nie przkracza B-) wiec jest nadzieja

niezły 6pack tego pana na dole pozazdrościc:D

Dołączona grafika

Edytowane przez sawyer188

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a6w nie robilem...chyba by to bylo za ciezkie dla mnie. Brzuch to moja bolaczka, jest plaski ale brakuje troche miesni.

A dzis klatka czuje sie swietnie, za tydzien zwiekszam ciezar na serii o 5kg. Chodzi mi o klatke. Zobaczymy jak triceps i plecy w srode :)

Edytowane przez qbass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak na staz jest ok napisz swoje wymiary itp

nie mam centymetra;)

sucho troche. masuj sie + barki kaptury gora klaty szczegolnie sie przyloz. dol klatki, lapka jak na staz ok.

dobrze ze sucho to jest bruce lee style %) choc moze i z 5-10kg by sie przydalo zeby miec wieksze cycki

jak wciagne 2 cykl to powinno cosik wpasc

ps. jak ktos jest zainteresowany tanim bialkiem to mam 80% importowane z usa http://protient.com/ worki po 20kg

Edytowane przez 2Fast

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakbyscie tęsknili to dam wam foto :P

Dołączona grafika

schudlo mi sie w tali sporo ..

musze sie troche zmasowac ..

w ubraniu waze 84kg..

wczesniej na silce w adidasach i krotkich spodenkach wazylem 89-90 .... :)

troche dalem czadu .. co? :P

jak widac calkiem mnie nie wysuszyło .. troche miesa jest ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi