kamilo23 Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) Przyszła kolej na mnie czyli trzeba coś zrobić ze soba. codziennie na siłke akurat bedzie czas na 2-3 godziny, pomimo wykładów. Nie zamierzam nic brać to na czym mi zależy to na sile, i jako takim wyglądie bo brzuszek troche mam. Chce porawić brzuch , nogi i rece. Ma ktoś jakiś plan na tydzień i może mi wytłumaczyćzasady ćwiczeniai jakięs tam potchwytliwe myki związane z siłownią. Najgorsze to bedzie jak wpadne na siłownie ja taki nieborak a tam same pudziany :P Edytowane 20 Października 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) http://www.sfd.pl/temat173140/ http://www.sfd.pl/temat276436/ przeczytajcie i ściągnijce dziennik posiłków, wszystko się rozjaśni w waszych głowach. edit. byłem na solarium :D Bardzo ładnie, mnie się podoba - ile masz lat, jeśli można wiedzieć? Edytowane 20 Października 2006 przez Winter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 qbass: na zime niebęde się odchudzać ;) do końca roku 92kg pęknie :D winter: 17lat, zdjęć się nie cytuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) U MNIE 100KG PEKNIE ALE NA WAKACJIE Edytowane 20 Października 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 U MNIE 100KG PEKNIE ALE NA WAKACJIECIESZYMI SIE RAZEM Z TOBA ;) No powoli wreszcie koncze choróbsko. Powrót do formy pewnie z jakies 3tyg... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 qbass: na zime niebęde się odchudzać ;) do końca roku 92kg pęknie :D winter: 17lat, zdjęć się nie cytuje. 17 lat dopiero? Uuuu, nie wyglądasz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 qbass chodzi o wage nie o wycisk ;) na zdjęciu waga około 82kg naczczo, teraz 86kg po śniadaniu ;) więc 92kg chyba jest realne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 Pomoże ktoś :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 gbass mówi chyba tez o wadze :lol: guarantino alesz ty młody jesteś :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 dobra skończcie już na mój temat nadawać :D młody jestem(mimo że na tyle niewyglądam) mam jeszcze czas żeby być wielki :lol: hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 tak o wage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 ukończył ktos moze z was abs'a bo nie wiem po ilu dniach zmienic stopień trudności;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 ale chodzi ci o abs II? ja od jakiegos czasu stosuje poziom 1 czy tam A, ten drugi z najprostszych, jakos mam ostatnio niechcec do wszystkieog i cały czas wracam do tego samego ale podobno jak sie potrafi juz zrobic to co sie ma zrobic na danym poziomie, juz to na nas tak nei działa, to wtedy przechodzimy na wyzszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) ja robilem ten co dalem linka 2 miesciace i rezultaty sa suuuuper , bardzo mi sie poprawily miesnie boczne i gorne brzucha! kamilo polecam www.kulturystyka.pl/atlas co samego treningu zapraszam na gadu pomoge Edytowane 22 Października 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) poka gbass co tam wyrobiłes bo mój zbiorniczek wyglada powiedzmy dobrze tylko z rana potem jest pełny i...... :? ale 83 cm nie przkracza B-) wiec jest nadzieja niezły 6pack tego pana na dole pozazdrościc:D Edytowane 22 Października 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 nei czaje, co z tym zdjeciem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 tak dla jaj dałem ten koles stary tak mu sie fałd zwiną że wygląda jak 6pack:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 jeszcze sie wstydze :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 ale tak z twoich obserwacji to lepsze niż a6w? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) a6w nie robilem...chyba by to bylo za ciezkie dla mnie. Brzuch to moja bolaczka, jest plaski ale brakuje troche miesni. A dzis klatka czuje sie swietnie, za tydzien zwiekszam ciezar na serii o 5kg. Chodzi mi o klatke. Zobaczymy jak triceps i plecy w srode :) Edytowane 23 Października 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 2Fast Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 to ja wkleje i swoja xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 2fast oj wszystko do poprawy długo ćwiczysz:D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 bary i lapy widac dobre, klatka troszke odstaje a siga masz genialnego heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 2Fast Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Czemu do poprawy:P? no troche cwicze z pol roku? systematycznie teraz 2 miechy przerwy bo mam cos z nadgarskiem nie tego;) ciesze sie ze sie podoba sig xD fotka lapki jeszcze;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 jak na staz jest ok napisz swoje wymiary itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 sucho troche. masuj sie + barki kaptury gora klaty szczegolnie sie przyloz. dol klatki, lapka jak na staz ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 2Fast Opublikowano 24 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2006 (edytowane) jak na staz jest ok napisz swoje wymiary itpnie mam centymetra;) sucho troche. masuj sie + barki kaptury gora klaty szczegolnie sie przyloz. dol klatki, lapka jak na staz ok.dobrze ze sucho to jest bruce lee style %) choc moze i z 5-10kg by sie przydalo zeby miec wieksze cycki jak wciagne 2 cykl to powinno cosik wpasc ps. jak ktos jest zainteresowany tanim bialkiem to mam 80% importowane z usa http://protient.com/ worki po 20kg Edytowane 25 Października 2006 przez 2Fast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 jakbyscie tęsknili to dam wam foto :P schudlo mi sie w tali sporo .. musze sie troche zmasowac .. w ubraniu waze 84kg.. wczesniej na silce w adidasach i krotkich spodenkach wazylem 89-90 .... :) troche dalem czadu .. co? :P jak widac calkiem mnie nie wysuszyło .. troche miesa jest .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 bardzo duza różnica Chaos, powaznie, kalta tez wydaje sie byc większa... p.s co ty przed tym lustrem robiłeś, że takie zabadźgane? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 :lol: i ta zacisnięte prawa pięść... ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...