Kaeres Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 No dobra zdecydowałem się kupić Theermo speed extreme mega caps do tego dorzuce jeszcze jakiś vigor complex . Troche poczytałem o tym i owym wiem że mimo iż jest to dostępne to tak na 100% nie jest zdrowe, no ale cóż. A i zeby być tak na 100% pewnym to chyba po tym nie umre :) BTW Już 2 tydzień na siłce jem 2 posiłki dziennie po godz 17:00 nic nie jem. Od nastepnego tygodnia własnie zapuszcze tego thermo. To samo TSE kupie zonie. Ona cwiczy aerobik i podobna fajnie przyspiesza spalanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 To samo TSE kupie zonie. Ona cwiczy aerobik i podobna fajnie przyspiesza spalanie. Dokładnie, ja zamierzam narazie zacząc od dawki 2 razy dziennie 1 tabletka później zwieksze dawke do 3 razy dziennie 1 tabletka. Inni biorą 6 :blink: na dzień ale to za dużo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 Dokładnie, ja zamierzam narazie zacząc od dawki 2 razy dziennie 1 tabletka później zwieksze dawke do 3 razy dziennie 1 tabletka. Inni biorą 6 :blink: na dzień ale to za dużo.zależy od wagi jak ktoś waży ze 150 to i 6 mało:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 zależy od wagi jak ktoś waży ze 150 to i 6 mało:D Wiesz ale troche poczytałem o składzie tego środka i nadmiar nie których substancji może się źle skończyć dla naszego zdrowie, ktoś chyba na sfd pisał ze brał 15 na dzień :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 1 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2006 kamilo23, chcesz jest tylko 2 posiłki dziennie? i po 17 nie jesc? nei schudniesz od tego, słuchaj mnie do daleko dojedziesz (mówi to były spaślak, obecnie mniej spaslak :D ) wg mnie 3tse dziennie to nie bardzo, chyba tlyko na poczatek, ostatnio szamałem przez chwile 3x dziennie 2 tussi + 2 tse i jakos mega przyspieszenia nie zauwazylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 A diete macie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 kamilo: dwa posiłki na dzień to za mało od tego zwolni Ci znacznie metabolizm a tego przecież niechcesz, musisz podtrzymac prace metabolizmy czyli minimum 4małe posiłki, deficyt kaloryczny i obciąć węgle :) pozdrawiam i powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) kamilo: dwa posiłki na dzień to za mało od tego zwolni Ci znacznie metabolizm a tego przecież niechcesz, musisz podtrzymac prace metabolizmy czyli minimum 4małe posiłki, deficyt kaloryczny i obciąć węgle :) pozdrawiam i powodzeniadokładnie i do tego trening ale pewnie to już masz ustalone B-) próbowałem robic to ćwiczenie opisywane przez Kaeres'a ale mam za niska ławeczke i nie da sie pełnego wyprostu zrobić szkoda:D zamiast tego robie modlitewnik i jest oka Edytowane 3 Listopada 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 (edytowane) To ja przedstawie forme przed-zimowo-kreatynową, co by sie miec do czego odwolać. wyrazna fota fota niewyrazna, ale tylko taka mam a tu w miare widac brzuch, ktory chyba cos ruszyl od ostatniego czasu, mimo, ze raczej go nie cwicze :blink: no, poprawione chyba... sry, ze rozciagnalem strone,nie umiem wrzucac fot %). na tej niewyraznej lewa reka bynajmniej nie robi tego o czym myslicie ;] Edytowane 3 Listopada 2006 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 3 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2006 strona sie potem zrobila ok poprostu forum czasami szaleje :P daj wyrazniejsza druga fote:) p.s. jest czego zazdroscic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 łe tam ;] gorzej, ze troche problemow zdrowotnych sie zaczyna, i nie moge sie skupic w 100% na treningu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 emilos: fajnie :) kaptury wyszły barki dobre, zdaje mi się że Ci szerokości brakuje ale to z czasem przyjdzie. Ile masz wzrostu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 quarantino widze (z sfd), że fajny cykl zaczynasz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 ~ 182cm, 82wagi. no nad pleckami musze zaczac pracować. ogolnie, robil ktos trening 5x5 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Ja dokupilem cp i bialko jeszcze miesiac cyklu mniam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 bral ktos z tu obecnych gainera 1 vitalmaxu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 Dawidsfutrux zgadza się :D musze ruszyć do przodzu hehe bo jak narazie marnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 bral ktos z tu obecnych gainera 1 vitalmaxu ? kumpel wzeral. jezeli vital to raczej 2jke polecam. a jakie konkretne pytanie ;>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 quarantino wg mnie zajebiscie jest, osiagi jak i budowo naproawde ok 120kg na klate przy takim stazu (rok?) i na serie 160 na martwy to naprawde bardzo duzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 no konkretne pytanie to czy po tym sa sensowne efekty ... ;] 2 jedyne czym sie rozni to ma inny stosunek bialka do weglowodanow, czyli wiecej bialka, przez co jest drozsze o te 20-30zl zdecydowalem sie na 1 bo mam jeszcze sporo WPC wiec imo wyjdzie na to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 (edytowane) dawidsfutrux: staż to niecałe 2lat, wycisk 117.5, mc to też nie na serie tylko kiedyś u kumpla w piwnicy ćwiczyłem oni robili mc i niechciałem być gorszy :) a co do mnie to wiem że jest marnie, jeszcze mi spoooro masy brakuje, ale będe walczył :) Edytowane 4 Listopada 2006 przez quarantino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 no konkretne pytanie to czy po tym sa sensowne efekty ... ;] 2 jedyne czym sie rozni to ma inny stosunek bialka do weglowodanow, czyli wiecej bialka, przez co jest drozsze o te 20-30zl zdecydowalem sie na 1 bo mam jeszcze sporo WPC wiec imo wyjdzie na to samo efekty :blink: nie chce byc nudny, ale gainer to uzupelnienie diety. takze dieta - stosowana, przestrzegana i dobzre ulozona przynosi efekty, gainer moze jedynie pomoc zastapic 1-2 posilki, wiecej nie powinien, bo gainerem uzupelnia sie dietę, a nie gainera dietą. i jakby nie patrzec kazdy gainer to to samo, ewentualnie mozna przyjrzec sie skladowi, jakims dodatkom, ktore czynią dany produkt atrakcyjniejszym. Fajna promocja jest na sfd.pl -> 2x1000g Monster Mass Biogenix + 1000g. Skusilem się. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 4 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2006 tak efekty ;] przy wzroscie 180 i 67kg trzeba walczyc o kg, wiec licze, ze efekt bedzie taki, ze jak te 4,5kg gainera w siebie wcisne + prawie idealna dieta, to po miesiecu waga tego gainera wejdzie we mnie, choc nie obrazilbym sie gdyby bylo tego troche wiecej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 tylko jakby te 4kg w ciebie weszło, to wiecej niz połowa to byłby tłuszcz i woda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 (edytowane) tylko jakby te 4kg w ciebie weszło, to wiecej niz połowa to byłby tłuszcz i woda :DDokładnie w siłce nie ma nic na szybko ;) do wakacji spokojnie dojdziesz do 85 kg i bedzie oka. Kurde zimna nastała i znowu mam cięzki okres w mojej domowej siłce znowu na - jest trzeba w 2 swetrach cwiczyć:D :-| Najfajniej się ćwiczy brzuch w takich warunkach B-) @emiloos nie ma za bardzo do czego sie przyczepić w twojej aktualnej ,,formie" :D Edytowane 5 Listopada 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Winter Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Sorry panowie, czy ktoś mógłby walnąć linka do diagramu z 6 weidera? Zabieram się za siebie, wcześniej niestety nie miałem czasu, ale czas już nadszedł, fotki będą już niedługo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 bral ktos z tu obecnych gainera 1 vitalmaxu ?jadelm bardzo dobry jakosciowo z dieta beda efekty teraz zamierzam sobie kupic 4,5kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 Sorry panowie, czy ktoś mógłby walnąć linka do diagramu z 6 weidera? Zabieram się za siebie, wcześniej niestety nie miałem czasu, ale czas już nadszedł, fotki będą już niedługo :) http://www.kulturystyka.org.pl/modules/new...php?storyid=176 już 11 dni za mną :D B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 no jeszcze troszku ;] ja doszedlem do 31 i sie wysypalem ze wzg. zdrowotnych. ogolnie to imo ABS > A6W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 5 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2006 zrobie a6w to moze sie wezme za abs :) narazie chyba dzis zrobie sobie jeden dzien wolnego (pierwszy raz) bo mnie cos chwyta (choroba) i wymeczony po pracy jestem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...