Skocz do zawartości
BiAłY

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

No dobra zdecydowałem się kupić Theermo speed extreme mega caps do tego dorzuce jeszcze jakiś vigor complex . Troche poczytałem o tym i owym wiem że mimo iż jest to dostępne to tak na 100% nie jest zdrowe, no ale cóż.

A i zeby być tak na 100% pewnym to chyba po tym nie umre :)

BTW Już 2 tydzień na siłce jem 2 posiłki dziennie po godz 17:00 nic nie jem. Od nastepnego tygodnia własnie zapuszcze tego thermo.

To samo TSE kupie zonie.

Ona cwiczy aerobik i podobna fajnie przyspiesza spalanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To samo TSE kupie zonie.

Ona cwiczy aerobik i podobna fajnie przyspiesza spalanie.

Dokładnie, ja zamierzam narazie zacząc od dawki 2 razy dziennie 1 tabletka później zwieksze dawke do 3 razy dziennie 1 tabletka. Inni biorą 6 :blink: na dzień ale to za dużo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zależy od wagi jak ktoś waży ze 150 to i 6 mało:D

Wiesz ale troche poczytałem o składzie tego środka i nadmiar nie których substancji może się źle skończyć dla naszego zdrowie, ktoś chyba na sfd pisał ze brał 15 na dzień :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

kamilo23, chcesz jest tylko 2 posiłki dziennie? i po 17 nie jesc? nei schudniesz od tego, słuchaj mnie do daleko dojedziesz (mówi to były spaślak, obecnie mniej spaslak :D )

wg mnie 3tse dziennie to nie bardzo, chyba tlyko na poczatek, ostatnio szamałem przez chwile 3x dziennie 2 tussi + 2 tse i jakos mega przyspieszenia nie zauwazylem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kamilo: dwa posiłki na dzień to za mało od tego zwolni Ci znacznie metabolizm a tego przecież niechcesz, musisz podtrzymac prace metabolizmy czyli minimum 4małe posiłki, deficyt kaloryczny i obciąć węgle :) pozdrawiam i powodzenia

dokładnie i do tego trening ale pewnie to już masz ustalone B-)

próbowałem robic to ćwiczenie opisywane przez Kaeres'a ale mam za niska ławeczke i nie da sie pełnego wyprostu zrobić szkoda:D zamiast tego robie modlitewnik i jest oka

Edytowane przez sawyer188

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To ja przedstawie forme przed-zimowo-kreatynową, co by sie miec do czego odwolać.

Dołączona grafika wyrazna fota

Dołączona grafika fota niewyrazna, ale tylko taka mam a tu w miare widac brzuch, ktory chyba cos ruszyl od ostatniego czasu, mimo, ze raczej go nie cwicze :blink:

no, poprawione chyba...

sry, ze rozciagnalem strone,nie umiem wrzucac fot %). na tej niewyraznej lewa reka bynajmniej nie robi tego o czym myslicie ;]

Edytowane przez emilooos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

quarantino wg mnie zajebiscie jest, osiagi jak i budowo naproawde ok

120kg na klate przy takim stazu (rok?) i na serie 160 na martwy to naprawde bardzo duzo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no konkretne pytanie to czy po tym sa sensowne efekty ... ;]

2 jedyne czym sie rozni to ma inny stosunek bialka do weglowodanow, czyli wiecej bialka, przez co jest drozsze o te 20-30zl

zdecydowalem sie na 1 bo mam jeszcze sporo WPC wiec imo wyjdzie na to samo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dawidsfutrux: staż to niecałe 2lat, wycisk 117.5, mc to też nie na serie tylko kiedyś u kumpla w piwnicy ćwiczyłem oni robili mc i niechciałem być gorszy :) a co do mnie to wiem że jest marnie, jeszcze mi spoooro masy brakuje, ale będe walczył :)

Edytowane przez quarantino

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no konkretne pytanie to czy po tym sa sensowne efekty ... ;]

2 jedyne czym sie rozni to ma inny stosunek bialka do weglowodanow, czyli wiecej bialka, przez co jest drozsze o te 20-30zl

zdecydowalem sie na 1 bo mam jeszcze sporo WPC wiec imo wyjdzie na to samo

efekty :blink: nie chce byc nudny, ale gainer to uzupelnienie diety. takze dieta - stosowana, przestrzegana i dobzre ulozona przynosi efekty, gainer moze jedynie pomoc zastapic 1-2 posilki, wiecej nie powinien, bo gainerem uzupelnia sie dietę, a nie gainera dietą. i jakby nie patrzec kazdy gainer to to samo, ewentualnie mozna przyjrzec sie skladowi, jakims dodatkom, ktore czynią dany produkt atrakcyjniejszym. Fajna promocja jest na sfd.pl -> 2x1000g Monster Mass Biogenix + 1000g. Skusilem się. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak efekty ;]

przy wzroscie 180 i 67kg trzeba walczyc o kg, wiec licze, ze efekt bedzie taki, ze jak te 4,5kg gainera w siebie wcisne + prawie idealna dieta, to po miesiecu waga tego gainera wejdzie we mnie, choc nie obrazilbym sie gdyby bylo tego troche wiecej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tylko jakby te 4kg w ciebie weszło, to wiecej niz połowa to byłby tłuszcz i woda :D

Dokładnie w siłce nie ma nic na szybko ;) do wakacji spokojnie dojdziesz do 85 kg i bedzie oka.

Kurde zimna nastała i znowu mam cięzki okres w mojej domowej siłce znowu na - jest trzeba w 2 swetrach cwiczyć:D :-| Najfajniej się ćwiczy brzuch w takich warunkach B-)

@emiloos nie ma za bardzo do czego sie przyczepić w twojej aktualnej ,,formie" :D

Edytowane przez sawyer188

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry panowie, czy ktoś mógłby walnąć linka do diagramu z 6 weidera? Zabieram się za siebie, wcześniej niestety nie miałem czasu, ale czas już nadszedł, fotki będą już niedługo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry panowie, czy ktoś mógłby walnąć linka do diagramu z 6 weidera? Zabieram się za siebie, wcześniej niestety nie miałem czasu, ale czas już nadszedł, fotki będą już niedługo :)

http://www.kulturystyka.org.pl/modules/new...php?storyid=176

już 11 dni za mną :D B-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi