Skocz do zawartości
BiAłY

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

typowe jak to mechl!k określił szczury zamiast pytac o diete to oni wala o wykształcenie...... :mur: :mur:

B-) B-)

I to jest bardzo nie na miejscu, ja widzialem wiele pakerów po studiach, w jakiejs ksiazce (nie pamietam jakiej) japońskiej pisało o równowadze pomiedzy wysilkiem fizycznym i psychicznym. A ludzie z pytaniami o wykształcenie poprostu zazdroszczą :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak gwoli ścisłości- ani mechl!n ani mechl!k nie jest odpowiedzialny za tamten temat na forum o2. Ot jakiś pajac zamieścił MOJE zdjęcia podpisując się nickiem mechl!ka.

Mechl!k znalazł ten temat przypadkiem- zapodał go tutaj aby pośmiać się z tamtych faHofcuf- z wypowiedzi wynika niedowartościowanych i zakompleksionych szczypiorów nie mających o siłce zielonego pojęcia a próbującym wszystkim w koło udowodnić, że "co-to-dla-nich". Gdyby to mnie / nas "ubodło" poszedł by mail do administracji i temat zapewne by poleciał. Ale co tam- niech se wisi- i tak umarł już śmiercią naturalną.

Jeszcze jedna sprawa ciągnąca się za nami od zarania tłika teraz pjura- chodzi o jedną literkę w naszych nickach- mechl!k to ten zły moderator ;-), mechl!n to ta "szara eminencja" :-). A mówiłem mu- zrób se nick "tobiasz" albo "zenobiusz"... to się uparł ;-) :-).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie pomalu odechciewa cwiczyc, nic nie wchodzi, nic nie rosnie. Mam juz dosyc.

jestesmy na tym samym etapie;] ja robie eksperyment zmniejszam ilość serii na małe do 5-6 a dużych do 8-9 na maks obciązeniach i tak przez rok ja dalej bedzie kupa to sie pomysli co dalej:D

qbass skonczyłes już ten finalworkout ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thx.

to ja tez ponarzekam, nie wiem jak i co, niby najwazniejsze jest to co przed lustrem widac, ale wazylem sie u kumpla z 3 tyg. temu - 81,7, mowie, dieta porzadna, ka sie rozbujalo moze byc niezle, a tu 80,6 :lol:

kreatyna na redukcje ? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestesmy na tym samym etapie;] ja robie eksperyment zmniejszam ilość serii na małe do 5-6 a dużych do 8-9 na maks obciązeniach i tak przez rok ja dalej bedzie kupa to sie pomysli co dalej:D

qbass skonczyłes już ten finalworkout ??

jaki final?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

ja jade na fbw i sobei zachwalam na razie

panowie musze sie pochwalic wygrałem w konkursie na sfd zestaw firmy aminostar

2x hmb, 2xnitric oxide, 2x ka, baton bialkowy (zjedozny oczywiscie :D ) 1kg białka amino (90g białka w 100 g produktu) i shaker, fajnie nie? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jade na fbw i sobei zachwalam na razie

panowie musze sie pochwalic wygrałem w konkursie na sfd zestaw firmy aminostar

2x hmb, 2xnitric oxide, 2x ka, baton bialkowy (zjedozny oczywiscie :D ) 1kg białka amino (90g białka w 100 g produktu) i shaker, fajnie nie? :D

koorva chcialem startować, ale stwierdzilem, ze mi sie odp nie chce szukac na googlach ;]]] anyway, gratki.

co do mnie, to tak szczerze, cwicze 9 miesiecy 4xtyg,. tzn dokladnie rok temu zajrzalem na silownie po raz pierwszy, ale odliczam ponad miesiac z wakacji i okres kontuzji.

i nie twierdze zebym mial jakas dobra genetyke, a i zaluje, ze wiele cwiczen wykonywalem slepo sluchajac sie 'bardziej' doswiadczonego kumpla ( ktorego notabene dawno przegonilem ;] ) czemu zawdzieczam moje chrupanie w barach (na gwiazdke kupuje joint therapy plus, zobaczymy ile to warte bo sama glucosamina imo o kant pupy)

, nie patrzylem na diete itp.

dzisiaj klatke konczylem 87,5x5, czyli +7,5 od poczatku cyklu, reszta wynikow jak skoncze bo sam jestem ciekaw na ile + wszystko ;]

a i hantlami po 34kg, najwieksze na silowni ^^ :mrgreen:

Edytowane przez emilooos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@emilooos

9 miesiecy ? ... no to sie zdenerwowalem zobaczymy jak na mnie odzywki podzialaja ;] no ale trzeba Ci przyznac wyglasz dobrze i nie jak na pompowany misio ;] Tylko taka mala sprzecznosc jest raz mowisz ze nie zwazales na diete a potem ze bylo wprost przeciwnie ;)

@Ogór

no klata zaczyna sie zarysowywac ;) wytrwalosci :)

... bo mnie juz jej zaczyna brakowac :/

Edytowane przez Linoge

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zle mnie zrozumiales, albo ja jakos sie pokrecilem ;]

chodzi o to, ze poczatkowy czas cwiczylem czesto nie tak jak trzeba, o diecie nie wspomne.

teraz od 2miesiecy jem praktycznie dzien w dzien zgodnie z planem, i widze efekty, w koncu z czegos trzeba te miesnie budowac, dlatego zrozumialem dlaczego na forach pierwsze pytanie do ew. napalenca na odzywki czy inne specyfiki, brzmi "Dieta jest ?" ;]

Btw, tez mi sie nudzą juz splity...

@ Ogor, sam dobrze wiesz, ze jest roznica, wiec po co to pytanie ;] lepiej pytaj o postep, co prawda 2 rozne pozy ale jakas tam roznica jest. Sylwetka troche mi przypominasz mnie z wczesniejszego okresu, tzn klatke mialem nieco wieksza, ale barki tez mi sie zlewaly z kapturem, popracuj nad barkami, bo odrazu lepiej wygladają takie kulki podniosione ponad poziom ;]]]

pzdr

Edytowane przez emilooos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi