qbass Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 dam pozniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 nie ma sensu kulturystyka gdy sie ma rozstepy nawet takie malutkie :D odnosnie hipohondryzmu ;p dlatego wazne jest dbanie o te sprawy yoł taka mala dygresja zacnego sawyer'a :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 nie ma sensu kulturystyka gdy sie ma rozstepy nawet takie malutkie :D odnosnie hipohondryzmu ;p dlatego wazne jest dbanie o te sprawy yoł taka mala dygresja zacnego sawyer'a :rolleyes: ze co???? no chyba oszales Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
got3n Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 no widze ze chłopaki rosniecie rowno ;) Ja od jutra wkoncu zaczynam cykl CP+KA+ZMA + ostrovia ;) przeziebienie pokrzyzowalo plany;/ A i chyba zaczne robic FBW zamiast normalnego 3 dniowego treningu w kazdy dzien inne partie;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 szanuj suple... najpierw zacznij fbw, pojedz na nim z miesiac, dopiesc trenning, tak zebys podczas testu nie bawił sie w duperele tlyko dął z siebie wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogór Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Przestalem chodzic na silownie (przez kickboxing) :-| i zauwazylem wielki przyrost kondycji na treningach kickboxingu. Chyba tych sportow nie da sie pogodzic :? Ale wole lepiej walczyc niz miec miesnie. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 zalezy kto co lubi :) prawda ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) z tymi rozstepami to Sojer pprzesadziles ;] wysmaruje sie bronzerem i nie bedzie widać :lol2: Swole v.3 zakupione: pozostaje sie modlic, zeby nic zlego nie przerwalo cyklu :-| Edytowane 5 Lutego 2007 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 oszty to ja kupuje xp :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 16 lat 185cm wzrostu waga z 65kg . JAk myślicie po 3 letniej przerwie jechać masa potem rzeźba , czy najpierw rzeźba potem masa?? dieta polsko-włoska + 1l mleka na śniadanie + będzie białko wpc 80%. trening sztanga + podciąg na wszystkich drążkach + hantle + hantle motyl + butterfly + wycisk siedząc . potem w chacie brzuch , pompki i chantle na barki ( rzeźbowo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 http://www.sfd.pl/Wielki_Konkurs_WASZA_OLI...07-t314790.html no to kto sie zglasza ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
got3n Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) Wiec tu fotka supli ;] a Dawid tez sie nad tym zastanawialem bo jeszce po chorobie slabszym pewnie ;/ I chyba najpierw pociagne FBW ale z 2-3 tyg nie miesiac bo cwiczenia raczej dopracujesz szybciej niz przy zwyklym "3dni inne partie" bo bede 3x w tygodniu cwiczyl to samo;) I narazie samo ZMA i bialko na noc a za 2-3 tyg rusze z CP i KA. A wlasnie tu moj trening FBW klatka: 1. Wyciskanie sztangi płasko 2x 8-4 2. Wyciskanie sztangi skos 2x 10-6 biceps : 3. Uginanie ramion ze sztanga 4x 12/10/8 plecy: 5. Drązek 3x 8-4 6. Wiosłowanie 3x 8-6 triceps: 7. Wyciskanie francuskie sztangi 3x 12 powtórzeń nogi: 9. Prostowanie nóg w siadzie 3x 12 powtórzeń 10. Uginanie nóg w leżeniu 3x 12 powtórzeń barki : 11.wyciskanie sztangi z klatki 3x 8/6/4 12. unoszenie sztangielek bokiem w górę 3x 12 powtórzeń Zapozyczony z SFD ;) dzis go bede 1 raz robil zobaczymy czy dam rade ;D Edytowane 5 Lutego 2007 przez got3n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 wilczurek taka masa przy takim wzroscie? co tam jest do rzeźbienia :P tylko masa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Mam pytanie do osób co zakupiły 1,8kg ostrowi w wiaderku. date waznosci tez macie przyklejoną na wieczko? bo nieco to mnie martwi ze nie jest 'wytłoczona' na plastiku. Od tego kolesia juz kupowałem wpc dwa razy jeno ze w opakowaniach 800g, problemów nie było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 ja mam przyklejone, pzdr ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
got3n Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Caehl -- > Nie ja mam wytloczona na wieczku widac na zdjeciu ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) ja kupuje 400g rozmaczm w mleku 3,8 firmowanym tesco , jak bym trafił bardziej tłuste to by było super bo wody nie pijam . jak chesz mieć efekt na brzuch to rozciąganie 1l mleka siedzisz odlądasz tv na napiętych mieśniach przez 5 min potem z 100 brzuchów( teram 254 zrobiłem ale na glebie leżałem jeszcze kilka minut :lol2: . 65 180cm i nic do rzeźbienia heh w pośladni igły mi nie wbijesz tak wyrzeźbiłem , teraz problem z barami . A zapomniałem dodać 2 tydzieńń na siłce po 3 latach przewy klata 50 na płaskiej , nogi 130 na maszynie , butterfly 3x2kg do 50razy na serie ostatnia seria 4x2kg 45 razy . na kark to 18x2kg + 4 koła po 10kg . biceps triceps malutki , wielkie cyce , pośladki slim:P ,plecy jechane na kobre z cieńkimi bokami Edytowane 5 Lutego 2007 przez wilczurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 rofl, coraz smiesniejsze cwiczenia/plany treningowe tutaj sie pojawiaja :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Czy Wy zrecie cos normalnego czy tylko te syntetyki?? Na miejscu niektorych wolabym w ich wieku porobic sprawnosciowke niz masowke. Nie chce gadac jak doktorek, ale puki sie rozwijacie nadmierny przyrost masy moze spowodowac problemy z kregoslupem i stawami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 nadmierny tak ,ale przy stand suplementacji, raczej nei ma czeogs takiego jak nadmierny przyrost zreszta wszystko z głową i bedzie dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 @ emiloool a masz coś lepszego na rozgrzewke niz takie jechanie?? A po za tym jak zaczynasz to najlepiej rzeźba masa , znowu rzeźba i potem już mase jedzesz = mięśnie twarde i wielkie . A co do suplemętów to dobrze 1 miesiąc jechać bez a potem można juz sie odrzywiać :lol2: bo przyrost coraz mniejszy bez . na rzeźbe najlepiej jechać na 3x2 kg z 30 powtóżeni potem 4x2kg 35 powtóżenń , potem 6x2 30 7x2 25 8x2 20 ... jak tyle nie możecie to można mniej dokładać .ja robie maso rzeźbę tzn najpier rzeźbowo rozgrzewam mięśnie a potem masowo jade , tylko nogi i brzuch to 100% rzeźba udo 50 - 57 . PS jak jedziecie na barki chodzi o tył Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) @wilczurek ... to prowokacja mam nadzieje :| ja po kilku kontuzjach wracam na silownie :P Fajna sprawa jak po tak dlugim czasie idziesz na silke i co trening na dana partie dokladasz +3-5kg a miesnie rosna w oczach :D szkoda ze szybko to sie konczy :< ;-);-) Edytowane 5 Lutego 2007 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) mam nadzieje, ze nicka przekręcileś z przypadku... ahhahaha jeszcze raz uwaznie przeczytalem ten post i padlem po prostu %%%%%%%%%%%-) Edytowane 5 Lutego 2007 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 nadmierny tak ,ale przy stand suplementacji, raczej nei ma czeogs takiego jak nadmierny przyrost zreszta wszystko z głową i bedzie dobrze Chyba mnie w ogole nie zrozumiales, ael ok Nie moja sprawa Ja wolalem dobic do tych 180 paru centymetrow i dopiero zaczac bawic sie swoja masa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
got3n Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 emilooos---> nie wierzysz w sile FBW ? :> czy to nie do mnie bylo z tym ze coraz dziwniejsze plany? :> Ja dzis wlasnie jestem po tym FBW z posta dorzucilem jeszcze brzuszki i naprawde mam dosc ; ) zaraz ryz z kurakiem bedzie ;) Ale musze ten trening troche "dopiescic" dorzucic jeszcze z jedno na klatke cwiczonki albo rozpietki albo przenoszenie hantla ; } Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) eee nie o to nie o to, eee post pana wilczurka moj tescik, jutro zaczynam zapraszam do odwiedzania ;-) http://www.sfd.pl/TEST%3A_Swole_V%2E3_by_e...n_-t314912.html Edytowane 5 Lutego 2007 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) 16 lat 185cm wzrostu waga z 65kg . JAk myślicie po 3 letniej przerwie jechać masa potem rzeźba , czy najpierw rzeźba potem masa?? dieta polsko-włoska + 1l mleka na śniadanie + będzie białko wpc 80%. trening sztanga + podciąg na wszystkich drążkach + hantle + hantle motyl + butterfly + wycisk siedząc . potem w chacie brzuch , pompki i chantle na barki ( rzeźbowo) yyyyyyyyyyyyyyyy ile ty ma tych brzuszkow robiles 250 , spalisz miesnie i tyle z tego bedzie, idz na sile ! ulzo diete! rob mase! 2498008[/snapback] Czy Wy zrecie cos normalnego czy tylko te syntetyki?? Na miejscu niektorych wolabym w ich wieku porobic sprawnosciowke niz masowke. Nie chce gadac jak doktorek, ale puki sie rozwijacie nadmierny przyrost masy moze spowodowac problemy z kregoslupem i stawami Chyba mnie w ogole nie zrozumiales, ael ok Nie moja sprawa Ja wolalem dobic do tych 180 paru centymetrow i dopiero zaczac bawic sie swoja masa poczytaj troche o kulturystyce i wtedy wejdz a nie wchodzisz bez zadnej wiedzy w dzial, a i nie bede wchodzil w zbedna dyskusje jak bys sledzil temat to zobaczyl bys ze nie bierzymy w cale duzo odzywek czy suplementow , a wiekszosc z nich napewno jest zdrowsza od wiekszosci jedzenia ktore kupujesz w supermarkecie Edytowane 5 Lutego 2007 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) przesadzam przesadzam :mur: nie smarujta sie niczym i bedzieta pr0 <joke troche sie napaliłem stresy maturalne> skoro mamy nowego moda w temacie to może pokazał by nam swoje fotki :) ps. jak byłem w wilczurka wieku albo młodszy podobny trening miałem Edytowane 5 Lutego 2007 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 oj qbass malo jeszcze wiesz na ten temat a innych pouczasz Jak mnie ganiali na silowni to ty jeszcze sliniles sie pod sloneczny patrol [; No offece Nie chodzilo mi o same suplementy ale o ich skutki. Wybacz ale silowni w zyciu zaliczylem sporo, jeszcze wiecej sali. Uwierz mi wiem co za duza masa wzgledem wieku moze zrobic z kolanami albo odcinkiem kregoslupa krzyzowo ledzwiowym Jakie fotki chcecie?? Nie cwicze juz kilka lat ale moze jeszcze coponiektorych zawstydze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2007 mam slaba pamiec co do ludzi z forum moze poprsotu sie myle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...