quarantino Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2007 goten ile masz w udzie? zarzuć swoje zdjęcia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 quarantino, qiesz.. chiałem ci to juz dawno powiedziec, masz fajne... nogi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 heh ten dzial jest boski: Jeden pokazuje swoje wdzieki z majtasami tak opuszczonymi ze zaraz cos zobacze, inni sie napalą na nogi faceta :P p.s. quarantino ladnie ladnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 quarantino, qiesz.. chiałem ci to juz dawno powiedziec, masz fajne... nogi :Dwiesz co.... onieśmielasz mnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 [/kółko wzajemnej adoracji off] :D a jak juz sobie posłodzilismy, w planach mam jakies cykl marzec/kwiecien, albo pozniej nie wiem potrebuje jakis stack, ale bez zbednych bajerów typu buzery azotowe itp, tylko kreatyna i cos na przyspieszenie regeneracji, macie cos do polecenia? emillos ten swole ile kosztował? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 polecam cell pump'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 swole 149zl ale o dzialaniu nic nie powiem, bo w 10 dniu sie rozchorowalem, ja kupilem, bo szukalem czegos bez no boosterow, gdyby nie takie ograniczenie pewnie siegnalbym po cp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 Jest jakieś dobre ćwiczenie do wykonywania w warunkach domowych na zrzucenie trochę tłuszczu z ud? Najlepiej bez potrzeby używania jakichś przyrządów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 przysiady ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 No tak, powinienem napisać że liczę na coś więcej niż przysiady :> To była pierwsza rzecz o której pomyślałem, ale liczę na to że jest coś jescze. Powiedzcie, że się nie mylę [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 24 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2007 rower, bieganie, basen :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 quarantino cell pumpa wsumie brałem na mnie za bardzo nei podziałał, zreszta w nim substancji typu pompery to moze jest wsumie mało, ale moze sie na niego skusze jeszcze... Joł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 zalezy jak nakogo dziala dany specyfik, na mnie dziala bardzo dobrze :] dawka mono poszla ;) po cp mam fany dreszczyk :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 a ja koncze chorować, kupuje sprzet i cwicze w domu, elo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 tez bym mogł w domu, miejsce na poddaszu w ch@j, ale kasy na sprzet nie mam peszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 ja mam w domu sam z wujaszkiem zrobilem , stoi sobie u niego, dokupilismy chantelki i gryf no i obciazenie i mozna cwiczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 Panowie! ( są jakieś panie ? :P ) Zainteresowalem się ostatnio HST, a ze czas juz troche odpocząć, postanowilem zebrac siły i w tym tyg sprawdzić tzw "maksy", a potem dwa tyg regeneracji i jazda z HST. Zajelo mi dzisiaj ponad 2 godziny zrobienie 1 serii 15 na wszystkie partie mięsni, po dwa cwiczenia na każdą. Zrobic 15 razy 80kg na plaskiej potem 15 razy sztanga biceps i 15 razy wycisnąć prawie 60 kg z za karku to jest wyzwanie... No ale podołałem i czeka mnie teraz w środe sprawdzanie maksów dla 10 i tutaj mam pytanie... Czy jesli mam napisane ze mam wykonac 10 powtorzen w 2 seriach to traktowac to jako 2 serie po 10 czy 2 serie zeby w sumei bylo 10 ? Szukam i szukam a odpowiedzi na to nie znalazlem... Robil ktos HST ? Jak to idzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kot1990 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 2 serie po 10 :) potem będą 3 serie po 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2007 No to bedzie baaardzo cięzko... Dal Ci ten trening jakieś efekty ? Jest sens się meczyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
got3n Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 quarantino---> Ja nie mam sie czym chwalic jesli chodzi o nogi ;)Zawsze mialem "grube" co przy 191cm w sumie ok wyglada Nigdy sie na nich nie skupialem szczegolnie. Tyle co czasem pobiegam i rower. Udo "zlane" nie takie ladne jak u Ciebie :D. Mierzylem to mam 61/2 w udzie i 43 w lydce ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kot1990 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 (edytowane) Ja mam dopiero jeden cykl na HST za sobą i to jeszcze niezbyt poprawny, (ćwiczyłem w domu samymi hantlami i ciężarów nie starczyło na serie po 5 powtórzeń) ale wcale aż tak źle nie jest :). Teraz mam te 2 tyg roztrenowania a potem zrobię jeszcze jedno HST, ale tym razem tak jak być powinno. Na FBB niektórzy mówią, że efekty są... Mi tam jakoś marnie wyszło :D. Edytowane 27 Lutego 2007 przez Kot1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Jesli robiles HST samimi hantlami to nie ma co liczyc na wielkie efekty... Zamieszcze w piatek tabelke z maxami, doradzicie mi jak rozlozyc ciężary na kolejne mikrocykle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 mam problem z dziwnym strzykaniami przy niektorych cwiczeniach tzn: np przy rozpietkach (nie duze ciezary) cos mi przeskakuje w prawym barku, nie jest to bolesne choc jakos mi to przeszkadza( normlanie jak ruszam tym barkiem to czuc jak cos tam przeskakuje lekko) i teraz pytanie czy darowac sobie to cwiczenie czy wkoncu sie tam wsyztko "ustawi":D czasam cos mi tam tez w lokciach strzyka ale to przewaznie przy pomkach, czasem przy wyciskaniu ( nie zaleznie od ciezaru) czy to jest normalne czy jest o co sie martwic?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 mam problem z dziwnym strzykaniami przy niektorych cwiczeniach tzn: np przy rozpietkach (nie duze ciezary) cos mi przeskakuje w prawym barku, nie jest to bolesne choc jakos mi to przeszkadza( normlanie jak ruszam tym barkiem to czuc jak cos tam przeskakuje lekko) i teraz pytanie czy darowac sobie to cwiczenie czy wkoncu sie tam wsyztko "ustawi":D czasam cos mi tam tez w lokciach strzyka ale to przewaznie przy pomkach, czasem przy wyciskaniu ( nie zaleznie od ciezaru) czy to jest normalne czy jest o co sie martwic?? Podobny problem mam, strzelanie w łokciu robis coraz bardziej denewrujące. I jakąkolwiek rozgrzewke bym nie zrobił mam ten problem, praktycznie tylko w cwiczeniach na triceps. Jak zrobie np 4 serie wąskich pompek po 15 + inne cwiczonka na rozgrzewania łokci( moze podrzuci ktos jakies nowe:>) to nic nie daje;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Ja tez mam cos takiego ale to jest chyba od siatkowki ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 ja mam chyba jakies stawy nie przesmarowane albo coś, wszystkie kosci mi strzelaja, palce, kolana, w barkach, palce u nóg, wszedzie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Co powiecie o chodzeniu na silownie podczas grypy ? Mozna czy lepiej sie wykurowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
got3n Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Ja bym odpuscił. Nie dosc ze oslabiony jestes to jeszcze na silce sie meczysz i organizm jest jeszcze slabszy i ma mniej sil na walke z grypa ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 lez i wracaj do zdrowia nie ma co sie przemeczac w czasie choroby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 1 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 z doswiadczenia wiem,ze warto uwierzyc ze szybko wyzdrowieje,i mimo wszystko troche pobudzic krążenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...