dymy Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 lol to nie silownia tylko bieda ich do takich krokow doprowadza 1720535[/snapback] tutaj sie nie zgodze - raczej nadmiar czasu i brak idealow, autorytetow oraz wyraznego celu w zyciu - co w efekcie prowadzi do niedowartosciowania ktore latwiej pokonac stadnie (zwlaszcza w silnej grupie) ..a silownia kusi i wykrzywia kregoslup moralny w kierunku latwo zdobytej przewagi na polu sily ktora mozna wykorzystac w obronie takich kompleksow. oczywiscie sa na silowniach ludzie z charakterem ktorzy potrafia wlasciwie podejsc do tematu ale ..oni zwykle skupiaja sie na sobie nie przekazujac mlodym adeptom istotnych wytycznych oprocz tego jak cwiczyc i co brac by szybciej i mocniej wygladac. wlasnie w braku prawdziwego mentora upatrywalbym przyczyn samowolnej degeneracji ducha i zdrowia u tych zagubionych mlodych ludzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 a ja mam takie pytanko czy miesien ktory bedzie mial wiecej niz 7dni przerwy nie bedzie sie wolniej rozwijal ? ;/ chodzi mi dokladnie o to ze trener proponuje mi abym cwiczyl tak: pon - plecy sro - klata pia - barki pon - biceps, triceps sro - plecy pia - klatka pon - barki itd. na kazdym treningu robie brzuszki i nogi (dwoglowe heh te z przodu nogi, ze wzgledu na kontuzje ) Trener twierdzi ze jak bede do klaty robil bic i do barkow tric. to moge sie poprostu znuzyc ta silownia ze trenigni beda poprostu za dlugie w sumie ma troche w tym racji ale czy przerwy 9 dniowe miedzy jedna partia miesni nie beda za dlugie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 takie pytanie wpadlo mi do glowy: czy wsrod znajomych z silowni (ale takich ktorzy bawia sie w roznego "wspomagacze") spotkaliscie jakiegos lekarza? bo ja nigdy a ja mam takie pytanko czy miesien ktory bedzie mial wiecej niz 7dni przerwy nie bedzie sie wolniej rozwijal ? ;/ chodzi mi dokladnie o to ze trener proponuje mi abym cwiczyl tak: pon - plecy sro - klata pia - barki pon - biceps, triceps sro - plecy pia - klatka pon - barki itd. na kazdym treningu robie brzuszki i nogi (dwoglowe heh te z przodu nogi, ze wzgledu na kontuzje ) Trener twierdzi ze jak bede do klaty robil bic i do barkow tric. to moge sie poprostu znuzyc ta silownia ze trenigni beda poprostu za dlugie w sumie ma troche w tym racji ale czy przerwy 9 dniowe miedzy jedna partia miesni nie beda za dlugie ? 1720688[/snapback] przeciez nie wylaczasz calkiem tych partii po jednym treningu - nie ma obaw nie znikna. rob jak mowi trener a bedziesz rownomiernie sie rozwijal i rzadziej lapal kontuzje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 dymy: to jak wytlumaczysz brak przemocy w "dobrych" dzielnicach. Uwierz mi ze na takich nuda jest 1000 razy wieksza niz na dzielnicach o zlej slawie. Twoj pytanie jest tendencyjne. A jesli chcesz wiedziec. Tak, znam taka osobe ?????: nie zatracisz ale i nie rozwiniesz. Musisz robic raz w tygodniu jedna partie miesni. Brzuch nawet 2-3 razy. Oczywiscie mowa o robieniu masy. Bo z rzezba to zupelnie inna sprawa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 w sumie Dymy gdybysmy dyskutowali o tym jak powinno byc a jak jest w rzeczywistosci to pewnie znalezlibysmy jakis consensus ale powinno to byc na innym topicku ,bo szczerze mowiac wchodze na ten topic o silowni wlasnie dlatego aby z kims kto tez chodzi wymienic sie doswiadczeniami itp ,ale z toba ktory tak naprawde "uciekl" przed swoim "strachem" do swojego spokojnego swiata tak naprawde pewnie nie znajde tematu i pewnie inni tak samo ,bo nam zalezy na rozwijaniu siebie oprucz poprawnej swiadomosci spolecznej takze tezyzny fizycznej i mam tu glownie na mysli typowy trening silowniowy ,tak wiec albo masz cos do powiedzenia w tym temacie albo zaloz topic o sprawach okolo silowniowych miedzy innymi o problemach ,stresie ,i innych zlych przezyciach ktore tam cie moga i innych spotkac. Przy okazji w twoim poprzednim poscie skierowanym do mnie wykazales sie duza nerwowoscia no i oczywiscie pokazales swoja wyzszosc opisujac moja wypowiedz jako bzdury,wiesz co nie skomentuje tego dlatego abys mial spokojny wieczor i wiedzial ze ludzie z silowni potrafia sie zachowac spokojnie i wyrozumiale,nie bierz nic do siebie oprucz aluzji z pierwszej czesci posta o zalozeniu swojego tematu, pozdrawiam cie bardzo serdecznie i zycze duzo spokojnych spacerow na ul florianskiej chyba? nie wiem czy dobrze zapamientalem :) ps Piratez jak myslisz czy po samej spinace urosnie ci 48 w biecepsie ;);) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 spinace?? hmmm zabiles mnie:) nie wiem o co ci chodzi:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 mam pytako czy bica i trica mozna cwiczyc codziennie :> mowie tu o machaniu lekka chantelką na wieczór z nudów :) nie o wyczynach kosmicznymi ciezarami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 mozna ale to do niczego nie prowadzi:) juz lepiej pompki robic codziennie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 to jak wytlumaczysz brak przemocy w "dobrych" dzielnicach. Uwierz mi ze na takich nuda jest 1000 razy wieksza niz na dzielnicach o zlej slawie. 1720826[/snapback] w "dobrych" (rozumiem zamoznych) dzielnicach mlodzi nie szwendaja sie jak przyslowiowy smrod po portkach bo z reguly rodzice dbaja o ich czas lub wyksztalcenie. dzieki temu obracja sie w grupach dla ktorych 48cmetrowy biceps nie jest zadnym atutem. dlatego jesli nie moga sie odnalezc to czesciej laduja sie w prochy albo alkohol. przesiadywanie pod blokiem i ewentualne zaczepki nie sa wtedy dla nich zadna rozrywka. w sumie Dymy ..jak myslisz czy po samej spinace urosnie ci 48 w biecepsie ;) 1720915[/snapback] tak naprawde, tak naprawde ..skad Ty tyle o mnie wiesz? o jakiej ucieczce/strachu mowisz? spedzilem kilka lat cwiczac na silowni. przerwalem bo uznalem ze sa w zyciu wazniejsze sprawy niz biceps i probowalem przekazac moje doswiadczenia w kilku slowach. to Ty twierdzisz ze nie mam w tej kwestii nic do powiedzenia. musze przyznac ze umiesz manipulowac rozmowca a przynajmniej starasz sie. to Tobie wlasnie polecam kariere w polityce bo dzis tacy ludzie sa na topie. o czym mowie? a no o tym ze skoro nie udalo sie ze mnie zrobic glupka w poprzednim poscie to trzeba sprobowac nerwusa, tendencyjnie skomentowac i koniecznie dodac nie skomentuje tego dlatego abys mial spokojny wieczor i wiedzial ze ludzie z silowni potrafia sie zachowac spokojnie i wyrozumiale ..a mistrzowskim posunieciem jest na koniec obrocic to w niezobowiazujacy tekst mowiac: nie bierz nic do siebie oprócz aluzji z pierwszej czesci posta o zalozeniu swojego tematu, serdecznie pozdrowic i wrzucic male szyderstwo z przymrozeniem oka w post scriptum. brawo! naprawde masz zadatki na polityka. niestety rozczaruje Cie. jestem spokojny i zupelnie sie nie denerwuje. konsekwentnie odpowiadam na Twoje zarzuty i robie to zgonie z tym co mysle. staram sie rowniez konstruktywnie argumentowac moje przemyslenia. uwazam tez ze wolno mi glosic tezy z ktorymi sie nie zgadzasz bo poki co nie jestes dla mnie arbitrem (na jakiego kreujesz sie twierdzac ze nic nie wnosze do tematu) a jedynie rownoprawnym rozmowca z ktorym jesli bede mial czas i ochote moge pokonwersowac na lamach forum w ramach regulaminu. wyrazilem swoje zdanie i choc Ciebie jak widze nie przekonalem to jednak nie znalazlem luki w swoich przemysleniach wiec licze ze moze ktos z nich skorzysta. ja rowniez Cie pozdrawiam - szczerze :) i chce bys wiedzial iz uwazam ze nie ma nic zlego w rozwijaniu tezyzny fizycznej - to rowniez jest jakis cel(wyzwanie) ale tak to juz jest ze uszlachetniaja go srodki - pamietaj o tym zanim zdecydujesz jakimi chcesz go zdobywac. PS. postaram sie juz nie nawracac ;) cwiczcie Panowie niech wam idzie na zdrowie :smile: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) przestaniecie gadac o [gluteus maximus] maryny i zaczniecie znow o sprawach silowni czy trzeba topic zglosic do moderacji? @dymy: daj se looz @gladiac i piratez: olejcie bo sie nie dogadacie z dymy Edytowane 27 Października 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj-west Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 a ja mam takie pytanko czy miesien ktory bedzie mial wiecej niz 7dni przerwy nie bedzie sie wolniej rozwijal ? ;/ chodzi mi dokladnie o to ze trener proponuje mi abym cwiczyl tak: pon - plecy sro - klata pia - barki pon - biceps, triceps sro - plecy pia - klatka pon - barki itd. na kazdym treningu robie brzuszki i nogi (dwoglowe heh te z przodu nogi, ze wzgledu na kontuzje ) Trener twierdzi ze jak bede do klaty robil bic i do barkow tric. to moge sie poprostu znuzyc ta silownia ze trenigni beda poprostu za dlugie w sumie ma troche w tym racji ale czy przerwy 9 dniowe miedzy jedna partia miesni nie beda za dlugie ? 1720688[/snapback] Polecam zapoznać się z tabelą odpoczynku jaki potrzebuje mięsień i jaka intensywność stosować http://www.kulturystyka.pl/atlas/ link polecam wszystkim :) i może lepiej byłoby zastosować 4 dni trenningowe pon - plecy sr- klata pia-bary so-bic z tricem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Co do tego tematu. Ja zaczolem cwiczyc bo wygladalem niczym pozal sie Boga, i widac efekty nie takie jakie bym chcial ale widac. I oto chodzilo, mam teraz przerwe spowodowana remontem w chacie. Ale wiem, ze po remoncie znowu przynajmniej 2 godziny poswiece na trening. Po konsultacji z paroma doswiadczonymi osobami robilem kazda grupe dwa razy w tygodniu. Efekty byly dos znaczne. A co do wplywu silowni na psychike, to wszystko zalezy od czlowieka. Jnaprzyklad lubie isc pocwiczyc, przyjsc do domu zjesc cos i sie uczyc. Po taki treningu wiedza o wiele latwiej wchodzi mi do glowy. Niemam tez zamiaru chodzic na silownie zeby osiagnac 48 cm w bicu, ale chodze po to, zeby nabrac troche masy i przestac wygladac jak patyczak. Teraz przynajmniej bez problemow moge pomagac ojcu przy remoncie, a nie jak kiedys kiedy go wolalem bo nie mialem na tyle sily zeby cos zrobic. A co do cwiczenia to dla mlodych polecam robic dwa partie jednego dnia. Mlody organizm szybciej sie regeneruje i postepy widac po nie dlugim okresie czasu. Ale znowu jesli chce sie cos osiagnac trzeba byc konsekwentnym i wytrwalym. I do jest klucz do szczescia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) nie mozna robic dwoch partii duzych miesni jednego dnia mozna laczyc duza partie miesni z mala (np klata z bicepsem) jak juz wczesniej mowilem cwiczenie jednej partii miesni na dwa tygodnie mija sie z celem Edytowane 27 Października 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) @dj-west tak znam ta strone i okres regeneracji sie miesni. Chodzilo o to czy jak bede cwiczyl 1 partie miesni co 9 dni to czy mozliwe jest przybranie na masie. Tez doszedlem do wniosku ze chyba dodatkowo w sobote bede chodzil na silke Edytowane 27 Października 2005 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 kolejny rekord ostatnia seria w martwym ciagu 120kg(gdy zaczynalem przed cyklem ostatnia byla po 90kg) jestem dopiero na 21 dniu. Przede mna jeszcze 29 dni:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) Piratez zaczynasz mnie "martwic " hehe ,ale tak dalej !!, poszlo cos ci na klate?.Jak ci tak dalej pojdzie to za miesiac po cyklu nie starczy ci miesjca na gryfie przy martwym ciagu ;).A propo dawaj zdjecia :) @dj-west tak znam ta strone i okres regeneracji sie miesni. Chodzilo o to czy jak bede cwiczyl 1 partie miesni co 9 dni to czy mozliwe jest przybranie na masie. Tez doszedlem do wniosku ze chyba dodatkowo w sobote bede chodzil na silke raczej to zbyt duze przerwy nawet jak na beginera , postaraj ulozyc trening wedlug chematu tak abys wplatal biceps i triceps 2x w tygodniu z jakims duzym miesniem np .klatka ,barki ,plecy, poniewaz w ten sposob bedzie ci troche ciezej ale to napewno zastymuluje twoj organizm do powiekszenia masy i sily,choc nie oczekuj za duzo bo na wszystko trzeba czasu i checi ,powodzenia Edytowane 27 Października 2005 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 (edytowane) A ja "wypadłem z obiegu"- dziś mija szósty dzień mojego chorowania- grypa (nie- nie ptasia... a może?) czy jakiś inny kaszel się przybłędał. Słabizna jest straszliwa... Mam nadzieję, że od poniedziałku "powrócę do żywych". Piratez -> no no... ładnie. Patrząc na przyrost Twojej masy i siły chyba jednak NIE zdecyduję się na import z USA :wink: . Zresztą-> pożyjemy-zobaczymy. Mam nadzieję, że przyznasz się do ewentualnego spadku po odstawieniu supli. Dawaj zdjęcia!!! Nie za 29 dni- teraz! Przecież łapsko masz już godnych rozmiarów. Edytowane 27 Października 2005 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 eee nie teraz:) wszelkie zdjecia porobie po cyklu (tak sobie obiecywalem przed rozpoczeciem cwiczen po przerwie letniej) gladiac: klata tez poszla do przodu:) o 15kg a jest to moja najslabsza strona wiec ciesze sie nie zmiernie:) jutro lapki cwicze. Wrescie z partnerem wiec mam zamiar dorzucic wiecej na sztange:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Piratez -> no no... ładnie. Patrząc na przyrost Twojej masy i siły chyba jednak NIE zdecyduję się na import z USA :wink: . Zresztą-> pożyjemy-zobaczymy. Mam nadzieję, że przyznasz się do ewentualnego spadku po odstawieniu supli. Dawaj zdjęcia!!! Nie za 29 dni- teraz! Przecież łapsko masz już godnych rozmiarów. 1722577[/snapback] tego samego zdania jestem .. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 hahah a czego tu sie bac??:> zwykle steki kreatynowe:D co prawda zaden polski producent nie wprowadzil jeszcze metylo jablczanu kreatyny i kreatyny orotowej i bialka o smaku orenzady:). Jakosc widac golym okiem, nawet rozdrobnienie jest nieziemskie. Otwierasz puszke i unosi sie pyl do gory. wlasnie jedzie do mnie kolejna paczka:) 1 x Volu-mass 5.0 Creamy Vanilla 2250 g 149.00 zł 1 x Xtreme PRO BCAA 120 tab 43.00 zł - rabat 60zl za to ze jestem "stalym klientem" no powiecie w jakim polskim sklepie cos takiego dostaniecie?:D PS REKLAMA: jak bedziecie cos zamawiac kiedys z www.suple.us to jest tam opcja "kto ci polecil sklep" czy jakos tak:) wpiszccie tam "Piratez" i dzieki temu za kazdym razem kiedy bedziecie cos kupowac ze sklepu dostane pare sogow ktore potem moge zamienic na rabat:). Oczywiscie mozecie wpisac kogo chcecie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 aaaaaaaaaaa ja sobie kupilem 6kg carbo biogenixu :D a taki zastrzyk energii przed bieganiem i uzupelnienie po :D narazie zastawnamia msie co jeszcze kupic bo niedlugo wchodzimy pod prawdziwy trening silowy i troche wytrzymalosci isily by sie przydalo narazie sobie czytam forum sfd i moje typy to CItrine czy jakos tak oczywiscie kreatyna lub CP :D no pozyjemy zobaczymy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 6 lat pompek (ze 200 tys juz poszło),hantla na biciol zaczynałem od 5kg,teraz 19kg, trochę ćwiczę barki (bardzo delikatnie bo i tak są "wyjechane" i bolą), przysiady, zero wspomagaczy i diety. wzrost - 181 waga - 75 kg klatka - 103 biceps max (po seriach) - 39 max na klatke,niestety tylko atlas - 132,5 kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 na atlasie z normalnym wyciskaniem to ma tyle wspołnego, jak nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 więc zastrzel mnie Dawidsfuturx,bo nie sprawdziłem na sztandze. przykro mi ,ale nie miałem możliwości człowieku,a to ile ma wspólnego z ławeczką mi tłumaczyć nie musisz.można to porównać do ok. 100kg +/- 5kg na sztandze. a topic jest po to,by coś napisać o swoich doświadczeniach,więc napisałem!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 ja mam 14 lat, chodze od czasu d czasu na siłke i wyciskam z 30 kilo, więcej nie brałem bo wiecie chce jeszcze urosnąc itd... oczywiście ćwicze na sucho, nic nie biore.... I teraz mam zamiar iśc na jakieś walki vale tudo, to też dobry trening, nie wiem czy nawet nie lepszy niż siłka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 ja mam 14 lat, chodze od czasu d czasu na siłke i wyciskam z 30 kilo, więcej nie brałem bo wiecie chce jeszcze urosnąc itd... oczywiście ćwicze na sucho, nic nie biore.... I teraz mam zamiar iśc na jakieś walki vale tudo, to też dobry trening, nie wiem czy nawet nie lepszy niż siłka... 1725264[/snapback] mysle ze to zupelnnie inny trenig i nie ma co porownywac ;x? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 bullshit, atlas daje ci z 30% wiecej sily, wogole zakres ruchow jest inny i pracuja tylko miesnie niektore miesnie a nie tak jak przy sztandze cala masa miesni po to zeby sztane prosto trzymac zeby dobrze opuscic zeby prosto wycisnac itp, widzialem ludzi ktorzy biora na altlasie 45kg a na sztandze ledwo 30 wiec pomysl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Weźcie pod uwagę też to że atlas ma kołowrotki…. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) Souler nie rzucaj sie tak, czy ja mam to ciebie jakieś pretensje? napisałem costakiego? napsiałem ci, że to nie ma nic wspołnego z tym, a ty sie rzucasz jakbym napisał, że na ławeczce nei weżmiesz 30kg <_< wdit obejde sie :wink: Edytowane 29 Października 2005 przez Dawidsfuturx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 rzucaj polecam www.pwn.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...