Gość Dawidsfuturx Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Derii rób pompki i przysiady przyda sie w życiu :D co do pana, który używa prolo, ja nie wiem jak można brać taki syf, jeżeli już ktoś bierze koksy wg mnie powinien brać najdrioższe, tzn najlepsze, najmniej toksyczne i do tego jakby zawierały jak najmniej testosteronu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derii Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Derii rób pompk nie ma szans :D:D moje 22 w łapie nie da rady mnie udćwignac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) ech zostawcie goscia z koksami:) jak chce to bierze:) btw co wy chcecie od zakwasow?? przeciez to najpiekniejsza rzecz w kulturystyce:> chyba masochista jestem.... Edytowane 9 Listopada 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derii Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 chyba masochista jestem.... no chyba :D;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) a kto tu mowi ze ktos bierze koks :D wiesz kazdy bierze na co go stac :) samo nie urosnie :P trzeba pomagac :D a jak cie stac na wina itd to wiesz twoja sprawa chyba ze jestes "typ naturalny" to mozesz isc zaspiewac na koksowni .... to jaaaa typ naturalny nikt nie wie co we mnie tkiw.... :lol: tylko wiesz typ naturalny to barami nie zachaczaj o kolesi na silce :twisted: Edytowane 9 Listopada 2005 przez Andrew^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 ja nie ćwicze, żeby móc przeciskać sie po siłce, na szczęście tam gdzie ja chodze, chodza raczej wmiare normalnie ludzie, nie ma czegośtakiego, że ja jestem dłużej na ławeczce, inne są zajęte i jakiś 2-metrowiec do mnie podlatuje, i gada, że mam wypierd@l@ć, bo on jest szerszy, ja chodze na siłke, żeby ćiczyć, a nie sie przepychać, zresztą jak chcesz sobie pomóc, to są odrzywki od tego, wiadomo koksy, szybko, fajnie sprawnie, mam znajomego, w moim wieku, czyli 17 latek, wbił sobie już około 200 "szczałów", plus w p... tablet, ale bierze również odrzywki, w ponad rok zrobiła sie z niego maszyna do zabijania, w yglądał jak ciota, tylko jestem ciekawy ile pożyje .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 kox jest dla ludzi myslacych po twoich wypowiedziach widze ze sie do takich nie zaliczasz wiec lepiej odluz poki jeszcze masz szanse :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 dzisiaj na w-f'ie nauczyciel powiedział, że zakwasy same w sobie nie bolą ani nie da się wyczuć kiedy się je ma i powiedział, że ból który ja zawsze nazywałem zakwasami jest spowodowany przez uszkodzenie mięśnia(naderwanie włókien itp.) :blink: Podzielacie jego zdanie bo mi się nie chce wierzyć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 wiesz wypowiedz nie ma tu nic do rzeczy jej skladnia wyslawianie itd wiec jesli tak sadzisz ze od wypowiedzi kogos to zalezy czy dobrze bedzie zapodawal sobie ssa to widac mickiewicz byl starym koxem :P chopin pewnie tez dobrze dawal :P ale chyba bral cos nie tak bo go chrypka wykonczyla :D 200 strzalow i do tego cukiereczki zagranicznych firm miodzio musi wygladac jak T-1000 serce jak kon ciekawe ile jeszcze bedzie mialo sile pompowac krew:) nie no uwazam ze wszytsko jest dla ludzi a jak dobrze sie posluzysz nawet ssa to moze byc nienajgorzej i ze zdrowiem zalezy tez w duzej mierze od genetyki :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 (edytowane) Andrew wyjdz hubi: gowno prawda, jakbys mial naderwany to bys nic nie mogl reka robic Edytowane 9 Listopada 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 wiesz wypowiedz nie ma tu nic do rzeczy jej skladnia wyslawianie itd wiec jesli tak sadzisz ze od wypowiedzi kogos to zalezy czy dobrze bedzie zapodawal sobie ssa to widac mickiewicz byl starym koxem :P chopin pewnie tez dobrze dawal :P ale chyba bral cos nie tak bo go chrypka wykonczyla :D 200 strzalow i do tego cukiereczki zagranicznych firm miodzio musi wygladac jak T-1000 serce jak kon ciekawe ile jeszcze bedzie mialo sile pompowac krew:) nie no uwazam ze wszytsko jest dla ludzi a jak dobrze sie posluzysz nawet ssa to moze byc nienajgorzej i ze zdrowiem zalezy tez w duzej mierze od genetyki :/ta ale tu nei chodzi o skladnie itd. nie jak tylko co piszesz .______. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubi_89 Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 hubi: gowno prawda, jakbys mial naderwany to bys nic nie mogl reka robicteż tak myślę ale gościu jest po AWF'ie trudno mu nie wierzyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) na awf w wiekszosci przypadkow nie maja pojecia o nowoczesnym sporcie dlatego Polska jest taka slaba w wszelakich dyscyplinach sportu. Moja silownie prowadzi dr z awf. Gdy doradzal mi w treningu to myslalem ze parchne smiechem prosto w jego twarz. dobrze ze istnieje cos takiego jak internet.... Edytowane 15 Listopada 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 mam pytanie WAŻNE czy w wieku 14 lat, moge ćwiczyć sobie, ale lekko, powiedzmy 3 razy na tydzień 30 kg i nie więcej. Mam 175 i chciałbym jeszcze urosnąć, więc czy mi to nie zaszkodzi ?? Oczekuje na dobre rady i profesionalne opinie ;] Bede wdzięczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 z tego co slyszalem to najwiekszy przyrost miesni jest miedzy 15 a 19 rokiem zycia, wiec jak w 14 zaczniesz stopniowo cwiczyc to chyba bedze ok, wszystko z umiarem i rozsadkiem pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 mozesz poprostu nie rob cwiczen obciazajacych kregoslup takich ja martwy ciag i przysiady.... wlasciwie to martwy ciag i przysiady obciazaja masakrycznie kregoslup, reszte cwiczen mozesz robic spokojnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 (edytowane) co do sterydów to nie wsztystkie są złe .. ja sam bralem sterydy od 7mego roku życia ... :P zebyscie sobie nie mysleli bóg wie co to Encorton w zwiazku z silnymi alergiami. Do tego jak juz wspomnialem wczesniej mam astme .. Duzo cwiczylem tez za mlodu zeby klatke rozwinac (a co za tym idzie płuca i oskrzela) Na szczescie wlosy mi na plecach nie rosną od tego :P (ale na ramionach troche :P) to taki rozluźniajacy lekki OT o sterydach.. ogólnie proponuje przyjac zasade ze jak ktos gada o koksach i innych swinstwach to go ignorujemy Edytowane 12 Listopada 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 bardzo dobra zasada :D Panowie co myslicie o takim mariażu thermal pro + hmb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 szoda kasy na hmb imho gowniant suplement juz lepiej thermala polaczyc z tight np Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Hmmm kolejna wątpliwość :] czy przy robieniu masy chodzenie ans iłkę 3 dni pod rząd - wtorek, sroda, czwartek + sobota oczywiście ćwicząc inne mięśnie nie będzie chamowało rozwoju? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Dam Wam Panowie dobrą radę wujka psychodelicznego :lol: W piątek z kolegami po "lekkim" melanżu wpadliśmy na genialny pomysł robienia pompek, który więcej, skończyło się tym, że cała trójka wraz ze mną ledwo się rusza do tej pory. Także nie polecam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 Chłopaki a co polecacie ? jeżeli chodzi o same odżywki, kryśki itd ??? wiem, że są białkowe jak i z większą zawartoscia tłuszczów itd..? wiec jaka ? na szybsza mase ? jezeli odzywke to pewnie z czyms ? + kreatynka ? i może cos?? czy naprzykład żreć coś innego? samą kreatyne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 staz, dieta, trening moze najpierw tyle powiedz o sobie to bedziemy wiedziec czego ci potrzeba... sa bialkowe - na mase miesniowa sa bialkowo weglowodanowe - na mase mieszana :D jak zalezy ci na dobrej jakosci miesniach to bierz bialko jak nie boisz sie tluszczu a za wszelka cene chcesz warzyc kg wiecej na wadze nie koniecznie miesni to gainerka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj-west Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 Ares i tu sie z Toba niezgodze co do tego: sa bialkowe - na mase miesniowa sa bialkowo weglowodanowe - na mase mieszana nie chce zaczynac jakiejs klotni kto ma racje a chce tzlko zaznaczyc... a moze chlopakowi brakuje tylko energii ma wystarczajaca ilosc bialka w diecie to wtedy bialko raczej na nie wielie sie zda a gajnerek jak najbardziej bo wkoncu energia (w wiekszosci z ww) jest potrzebna przy budowaniu masy a nie samo bialko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) Dam Wam Panowie dobrą radę wujka psychodelicznego :lol: W piątek z kolegami po "lekkim" melanżu wpadliśmy na genialny pomysł robienia pompek, który więcej, skończyło się tym, że cała trójka wraz ze mną ledwo się rusza do tej pory. Także nie polecam :lol: Ares i tu sie z Toba niezgodze co do tego: sa bialkowe - na mase miesniowa sa bialkowo weglowodanowe - na mase mieszana nie chce zaczynac jakiejs klotni kto ma racje a chce tzlko zaznaczyc... a moze chlopakowi brakuje tylko energii ma wystarczajaca ilosc bialka w diecie to wtedy bialko raczej na nie wielie sie zda a gajnerek jak najbardziej bo wkoncu energia (w wiekszosci z ww) jest potrzebna przy budowaniu masy a nie samo bialko... Raczej niemozliwe jest dostarczenie odpowiedniej ilosci bialka do organizmu z samego jedzenia bo musialbys caly czas jesc w takich ilosciach ze niestrawilbys tego nawet. Choc jestem z tych ktorzy stosują sie do zasady "od jedzienia sie zaczyna" a potem suplementy to wiem ze z tym jest ciezko(kasa). Co do dj-west'a to zgadzam sie z toba i wiem o czym mowisz. Ja przy 188cm wzrostu mam kolo 80Kg, brak tluszczu, spalanie takie ze jak przestane pamietac o jedzieniu to spadam 2kg. Cwicząc juz troche znam swoj ogranizm i wiem ze dla mnie liczą sie tylko Gainery+bialeczko i taki zestaw polecam kazdemu kto zaczyna zabawe z silką(po półrocznym stażu nie wczesniej). Koszt min 200zł ale 4-6kg sie zrobi. Co do ludzi innej budowy lekko ubszych, obszerniejszych ktorzy cos muszą spalic i potem bodowac to nie wiem jak im pomoc. Zdjecie 12miesiecy temu, odrazu mowie nie mam wygladac jak misiek dla mnie silownia to sposob na zycie. Moj cel to wygladac jak "troche wiekszy model". BTW mam brata, mojego trenera moze kiedys nim sie pochwale:) Edytowane 14 Listopada 2005 przez DaRo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) A więc mam 187 cm wzr. waże ok. 75 kg --> ćwiczę od około roku ((najwięcej w domu)) wcześniej chodziłem na siłke, ale jakoś pozniej kumple przestali chodzć i mnie tez sie nie chciało , ale mam zamiar znowu zacząć..... Jeżeli chodzi o odżywki to kiedyś miałem jakąś waniliową niewiem jaki to "model" ((gejnner)) całą zeżarłem w przeciągu paru 2 miechów jakoś tak.... Oprócz siłki gramy w Basket 2x w tygodniu wiec tam spalam heheeh pięknie :)) czy możliwe jest pogodzenie siłki z basketem ? chodzi mi o to czy mozna przybrać nabrać na masie ?? spalając wiekszość na baskecie ? Co do żarcia to jem dużo i WSZYSTKO :) co popadnie, jak to sie mówi, powiedzcie co stosować ? jaką odzywke? ile tego brać? na ile ? na jaki okres ? czy też może z czymś to połączyć ?Chcę coś przybrać, ale niewiem zza bardzo jak sie za to zabrać z góry DZIĘKI POZDRO FOR ALL PLAYERS !!!! Edytowane 14 Listopada 2005 przez JORDAN22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 A więc mam 187 cm wzr. waże ok. 75 kg --> ćwiczę od około roku ((najwięcej w domu)) wcześniej chodziłem na siłke, ale jakoś pozniej kumple przestali chodzć i mnie tez sie nie chciało , ale mam zamiar znowu zacząć..... Jeżeli chodzi o odżywki to kiedyś miałem jakąś waniliową niewiem jaki to "model" ((gejnner)) całą zeżarłem w przeciągu paru 2 miechów jakoś tak.... Oprócz siłki gramy w Basket 2x w tygodniu wiec tam spalam heheeh pięknie :)) czy możliwe jest pogodzenie siłki z basketem ? chodzi mi o to czy mozna przybrać nabrać na masie ?? spalając wiekszość na baskecie ? Co do żarcia to jem dużo i WSZYSTKO :) co popadnie, jak to sie mówi, powiedzcie co stosować ? jaką odzywke? ile tego brać? na ile ? na jaki okres ? czy też może z czymś to połączyć ?Chcę coś przybrać, ale niewiem zza bardzo jak sie za to zabrać z góry DZIĘKI POZDRO FOR ALL PLAYERS !!!! to jakas wersja gainera dla homosexualistow ? :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 hehehe no to dałem :)) ((zza szybkijestem w tym pisaniu)) :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 (edytowane) daro %-) muehehhe jaki lans i nie pisz głupot, że nei dostarczy odpowiedniej ilosci białka z pokarmu :mur: nie wypowiadajcie sie jak nie macie pojecia Edytowane 14 Listopada 2005 przez Proximo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2005 dostarczyc mozna ale wyjdzie go to drozej niz by kupil czyste bialko serwatkowe ogolnie utrzymac diete jak jesstes jescze na garnuszku rodzicow jest bardzo ciezko. Co do gainerow to nie polecam. Miesnie sie buduja z bialka. Gainer przy nieodpowiedniej diece zaje.biscie zatluszcza:/. Podstawa budoway masy jest kreatyna+bialko(mowa tu o suplementach:>) no i oczywiscie dieta i trening. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...