Gość Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 zalezy od organizmu:) mi cale cialo rosnie bardzo dobrze najgorzej mi wchodzi klatka np:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 chyba nie, raczje od kwestii psychicznych, upodobań, ktoś chce mieć zajebisty kaloryfer, a ja ramiona, a ty to jesteś przekręt, bo ci wszystko rośnie jak chcesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 etam lapki mi szybko rosna ale to pewnie dlatego ze mam dlugie ramiona jak u goryla wiec miesnie maja gdzie sie zmiescic a klatka baaaaaaaaardzoooooo slabo mi wchodzi....:/ doszlo do tego kiedys ze na barki bralem tyle samo ile na klatke sztanga teraz proboje robic wszytsko b. technicznie. Wolne spuszczanie sztangi itd biore duzo mniejsze ciezary ale widac efekty bo coraz bardziej ladniej zarysowane sa miesnie:) wiec nie popelniajcie mojego bledu i nie patrzcie na ciezar. Ciezar przyjdzie z doswiadczeniem. Najwazniejsza jest technika:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 tak, ale technika + ciężar, daje chyba lepszego kopa, na siłe, dopierpo póżniej rzeźba tak abstraciach!ąc od tematu :D przez pełne 5 dni brania thermala poszło 4-5kg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Ja teraz kupuje nitrobolon II :) i licze na niezłe rezultaty, czy ktoś z was to brał?? jakie są efekty?? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Kagan jesli masa zjuz za soba conajmniej jeden cykl z mono i z cell pumpem to nitro sporo ci da :) mam nadzieje ze dieta jest jak nie to liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Ja mialem zaczac brac od dzisjaj taki zestawik: Nitroboln 2 - 250g + Vitalmax monohydrat kreatyny + Tauryna, to zamiast Cell Pumpa ktorego nigdzie nie mozna dostac aktualnie bo przestali go produkowac tymczasowo, tylko ze wczoraj bylem na dyskotece i troche popilem - pierwszy raz od 6msc wiec chyba bede musial poczekac kilka dni zanim z tym wystartuje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 (edytowane) Kagan jesli masa zjuz za soba conajmniej jeden cykl z mono i z cell pumpem to nitro sporo ci da :) mam nadzieje ze dieta jest jak nie to liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipaProste, że dieta jest. Startuje z nitro za 2 tyg. B) Edytowane 25 Listopada 2005 przez Kagan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 to ja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Piratez podciągasz sie na drążku?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) Piratez podciągasz sie na drążku??Heh.... właśnie ile najwięcej razy się podciągneliscie??? pozdro Edytowane 26 Listopada 2005 przez Kagan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 (edytowane) Mój rekord to 30 razy dodam iżnic w ten dzień nie robiłem tylko spałem i to był moment mojej najwiekszej wydajności :D Nigdy nie brałem suplementów ale zamierzam cos zażyć nie mam zadużo kasy dlatego myśle nad czymś takim prosze o rade!! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72855369 zależy mi na dodatkowej masie ps jak to jest tkzw gufienko to prosze o inne propozycje B) Edytowane 26 Listopada 2005 przez Rob187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 (edytowane) biorąc pod uwage ze koles 2 komentarze (jeden za perfumy i jeden x7 za kupno kopert) i chce sprzedac 99szt po 65zl za szt co daje mu ~~6.5tys .. to sadze ze to przekret :D Edytowane 27 Listopada 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Bardzo możliwe ale ja osobiscie wolalbym odzywki kupowac w sklepie a taki zaestawik może dac jakieś efekty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Rob kup sobie 300gram vitalmaxu+tauryne+carbo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj-west Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Odżywki polecam www.kreatyna.pl są także na allegro zresztą odwiedź stronke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue_light Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 A czy jest jakaś bariera wiekowa od której można brać te odżywki? I czy owe produkty powodują jakiekolwiek efekty uboczne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Masz na mysli kreatyne? Wg. mnie to jako takiej bariery nie ma tzn. Jak zaczynasz ćwiczyć to nie da ci to efektów(to samo osiągniesz na sucho) ,ale tez za wcześnie nie powinno sie chyba tego brać ale nie moge przedstawić jakiś sensownych argumentów dlaczego. Nie wnikałem w temat do tego stopnia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 no kreatyny na poczatku trenowania chbya nie powinno sie braz tzn mozna ale pozniej juz nie da ci takiego kopa :-) a na poczatku samym przyrost idzie bardzo szybko :-) tak mi sie przynajmniej wydaje jak sie myle prosze poprawic [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Piratez podciągasz sie na drążku??0?? hahaha waze 106.5kg wiec nie jest lekko sie podciagnac;] szczerze to nawet nie probowalem:) odzywki: jesli juz chcecie kupic tansza kreatyne to tylko cell pump:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 Odżywki polecam www.kreatyna.pl są także na allegro zresztą odwiedź stronke...ceny z kosmosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kagan Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 ha... Mój rekord w podciąganiu to 16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 jade teraz na lecytynynie zwiększa wydolność i poprawia uczenie a z masa nie mam problemów więc się wstrzymam z kretą. a propos podciagnia podciaganie dobrze wpływa na ukształtowanie górnych parti klatki piers.i czegoś tam jeszcze czyli fajne ćwiczonko:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj-west Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 ceny z kosmosu Hmm ceny z kosmosu hahaha bardzo smieszne nawet to co kolega na allegro znalazl ma taka samą cenę http://sklep.kreatyna.pl/product_info.php/products_id/30 http://www.allegro.pl/show_user_auctions.p...909845&bid=1454 a źródło pewne w 100% więć Rob gdybyś się zdecydował polecam to źródło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 a propos podciagnia podciaganie dobrze wpływa na ukształtowanie górnych parti klatki piers.i czegoś tam jeszcze czyli fajne ćwiczonko:)podciaganie szerokim nachwytem to gwarancja ladnych plecków ... klata raczej az tak mocno nie pracuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 podciaganie szerokim nachwytem to gwarancja ladnych plecków ... klata raczej az tak mocno nie pracujeDokładnie, plecki się wyrabiają, klatka w bardzo znikomym stopniu, wiem po sobie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 przez ile trzeba geinera pić żeby 10 kg złapać?/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 chyba poł roku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 nieprawda bo przez 6 i pol tygodnia i ale w srody... durne pytanie ROB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 29 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2005 jutro kupuje 10 kg paka i bende sie nawalał tym;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...