Gość Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 ja od marca bede bral na rzezbe thermal pro + tight taki mega cykl na rzezbe i wycinke:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 to to co pisali ludzie ze sie pocą? :)) a ile to kosztuje i gdzie to dostane? bo ze stanow nie bede sciagal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 zekomo te thermale dzialaja szkoda tylko ze redukcji tez poddawana jest tjkanka miesniowa :( myslalem nawet kiedys zeby wydlubac procha z kapsulek thermalal wetrzec rozrobiony w brzuch i pas neoprena ciekawe czy cos by dalo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trolu609 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 16lat Ćwiczę pół roku normalnego treningu. Wcześniej był trening ogólnorozwojowy przez okres ~4miesięcy hehe. Klatka: 102cm Wzrost: 166cm Waga: 63kg Biceps: 35/36 (lewa/prawa) I teraz wyniki Wyciskanie: było 60kg - jest 90kg Oczywiście 90kg to rekord i dzisiaj jak bym podbił pod taki ciężar to bym nie dał rady :) Brak diet jakichkolwiek. Non stop na sucho Pozdrawiam Trolu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 (edytowane) No to slabiutko :( jak na tyle czasu chociaz 16 lat w sumie jeszcze malo testo w organizmie :twisted: napisz jakie wymiary zanim zaczales cwiczyc ja po 3 miechach mialem (tylko ja zawsze jade ogolno-rozwojowko-masowke :D :D ) zrobione 4 cm w bicu (ale to standard) i 7 w klatce i 8 kg, dietka dietka ci sie klania Edytowane 5 Grudnia 2005 przez Andrew^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 chudy strasznie 66 kg :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2005 Chaos: www.suple.us jak bedziesz zamawial to w polu "kto ci polecil sklep" wpisz "Piratez" :D hehehe Trolu: masz odpowiednia wage do wzrostu:) jeszcze urosniesz w gore i wszerz spokojna glowa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) Piratez zażywasz serwatka regularnie czy tylko wtedy gdy potrzebujesz przybrac na masie ??bo nie wiem ile taki cykl serwatkowy trwa i zastanawia mnie czy łączyć go z HMB albo z czym innym. znacie coś takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74766613 ma duze wziecie :blink: Edytowane 6 Grudnia 2005 przez Rob187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 (edytowane) Zalezy mozesz wogole nie przyjmowac serwatki wszystko zalezy od diety mozesz niedobor bialka uzupelniac serwatka, proteinami, a stosuje sie ja najczesciej przy jakis cyklach kiedy organizm potrzebuje duzo bialka a dostarczenie go przez normalne produkty wiazalo by sie z przyjmowaniem wiekszej ilosci pokarmu wiadomo co za tym idzie bebech wywala itd :D bedziesz za dlugo jadl serwatki i w zaduzych ilosciach :D dostaniesz syfow i zwyrodnienia bialkowego :P Testosterol nie bralem ale czytalem no i po pewnym czasie czasie brania takich smieci powiem tylko tyle, jak ktos pisze ze odzywka albo suplement ma sile sterydu :D to napewno przekret zaden z takich wynalazkow nie da ci takiego dopala co steryd, no jedyne co najmocniejsze z supli do budowy masy to kreatynki, stacki kreatynowe, jednym slowem nie warto wydawac pieniedzy na cos takiego lepiej oddac je mnie :twisted: juz ja je dobrze rozplanuje :D Edytowane 6 Grudnia 2005 przez Andrew^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 ten syf od megabolu gowno daje:) serwatke biore zawsze przy cyklu:) jesli mam kase to kupuje nawet miedzy cyklem ale wtedy biore mniejsza dawke:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 ile trwa taki cykl i co ile go sie powtarza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuy_zgred Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 chudy strasznie 66 kg :?patrz na wzrost :) ja jestem 3 cm niższy i waże 52 kg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 zalezy jaki cykl ma na mysli :D jesli cykl legal to pisze o cyklach kreatynkowych czy na jakis stackach typu Xpand albo Nitro, to one trwaja ok 4-6 tygodni chyba ze mowi o cyklach non-legal :twisted: zalezy co zapodajesz od 4-14 i czasem dluzej :D sa i tacy ktorzy leca non toper tylko robia sobie male przerwy 2 tygodniowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 heh ja mam srednie psotępy, ale chyba jest lepiej w porównaniu z moimi pierwsyzmi fotami pokazywanymi tu :P Łapka Plecy Klatka Jak oceniacie w tej chwili? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Tak srednio,ja jestem rok mlodszy i większy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 dobrze srekal wyglądasz bierzez jakieś koksy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 jakie koksy :D ja nawet białka nie biorę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Tak srednio,ja jestem rok mlodszy i większy :)Zdjęcia poprosimy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zdjęcia poprosimy.dokladnie .. nie ma jak sie pochwalic a fot nie dawac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 taki moje :) (z lipca) pas 82 cm biceps 41 cm nozek nie ma ale 61cm w udzie http://img209.imageshack.us/img209/64/ja1vd.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) Jakos mi nie wyglada na 41 w bicu :D chociaz juz widzialem rozne dysproporcje ale widac ze masz duze plegary :D i cyce tez niczego sobie :) i tak najlepsza jest buda z podpisu twojego :) Edytowane 7 Grudnia 2005 przez Andrew^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj-west Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 Tak cos mało widać na tym foto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) z podawaniem bicepsa dużo osób wali głupoty aż sie słuchac nie che np mam 190 cm i 70 kg a w bicu mam 36 cmi inienajgorsza sylwetke.Az sie smiac chce ludzie se albo mierzyc nie umią albo kit wciskaja i głupów rżną. Edytowane 7 Grudnia 2005 przez Rob187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) imho biceps to dobrze wyglada tak jak sie ma z 40 w lapie .. ;] ja dąże tak do 40-41 .. ale jeszcze daleka droga bo mma 37-38 po treningu a te 3-4cm to jeszcze sporo roboty .. aczkolwiek nadrobie tricem może bo szybko rosnie .. o wiele szybciej niz biceps ... i siłowo tez szybciej wskakuje @Srekal: nie myslales zeby troche masy zrobic? ;] Edytowane 7 Grudnia 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) to to co pisali ludzie ze sie pocą? :)) a ile to kosztuje i gdzie to dostane? bo ze stanow nie bede sciagal Ja sie po tym poce strasznie, ale pobudza niezle. Na allegro jest po ~99zl , kupowalem kilka razy i nie bylo problemow Chaos: www.suple.us jak bedziesz zamawial to w polu "kto ci polecil sklep" wpisz "Piratez" Aktualnie w promocji: 149.00 zł :lol: Niezla mi promocja, sporą maja marże Dodam ze Ci z allegro sprowadzaja z usa przy 10szt wychodzi zdaje sie okolo 65-70zl za pudelko Edytowane 7 Grudnia 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 @Srekal: nie myslales zeby troche masy zrobic? ;]No robie masę, ale jeszcze rosnę więc cienko to idzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 wie ktoś z was może na forum gdzie jest jakiś klub bokserski w okolicach Tarnobrzega ???????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 7 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2005 (edytowane) Jakos mi nie wyglada na 41 w bicu :D chociaz juz widzialem rozne dysproporcje ale widac ze masz duze plegary :D i cyce tez niczego sobie :) i tak najlepsza jest buda z podpisu twojego :) jest 41 zreszta moze tu wiecej widac... a plery mam nieduze ;/ http://img445.imageshack.us/my.php?image=0000417a9cs.jpg http://img445.imageshack.us/my.php?image=00004213ez.jpg zaraz pewnie pojawia sie do komentarze na temat syfow na plecach ;D lol a jeszcze jedno ... http://img357.imageshack.us/img357/6299/00004206ec.jpg robione przedchwila Edytowane 8 Grudnia 2005 przez Proximo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 syfy syfami .. ale jakie masz galoty :PP nie no joke .. reka spoko .. moze byc ... calkiem ok ... ale z tymi plecami to cos zrob chlopie ... masakra.. dobrze ze moje tak nie wygladaja .. bo plan dziaranie pleców w łeb by poszedl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 8 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2005 biore od ponad 2 tygodni thermal pro no i dziwne to troszke to działanie, bo zgubiłem ok 6-7kg, ale to wszystko w pierwszych 10dniach, teraz waga cały czas stoi w miejscu a wszytsko robie to samo, może czas zrobić przerwe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...