Chaos Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) Znam goscia co zrobi 1000 pompek w dwóch seriach :D ja jak na razie to max 50-60 w jednej serii zrobie i po 5 takich seriach wysiadam, a potem przez 2 dni 10 pompek nie zrobie... ... Znacie jakis sposób na to żeby od drążka nie mieć odcisków na rękach? znamy.. bynajmniej ja znam .. musisz obczaic dobrze chwyt... nie wiem jak ci to wyjasnic .. ale nie lap sie cala piescią .. tylko głownie palcami .. Reke przykladam do drazka tak ze z tylu (mowie o podchwycie) drazka powiedzmy na srodku mam miejsce laczenia dloni z palcami .. oplatam potem palcami drazek i sie podciagam.. jest o wiele lepiej ... Edytowane 14 Grudnia 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 na odciski polecam rekawice ze skory :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 ja mam rekawice i niespecjalnie pomagaja gdy cale cialo wisi ci na rece.. owszem hantle sie lepiej trzyma ... szczegolnie ze mam w niej gryf taki pokarbowany (jak to nazwac) opracowanie tego chwyty duzo mi pomoglo .. lepiej sie cwiczy ;] sam do tego doszedlem :P (nie twierdze ze wczesniej ktos tego nie wymyslil) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 ja używam do podciągania ,,grubej rury na wys 2.5m używam rękawiczek rowerowych i jedyne co ma prawo mnie bolec to ręce i plecy.a propos wieku ile wy macie lat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 rekawic nie uzywajcie bo potem rece smierdza najlepsza jest gabka:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 za młodu jak uprawiałóem sport zwany piłką nożną to byłem goalkeeperem i miałem takie fajne rękawice i one po roku zajebiscie smierdziały :? :? :? :? :? Naszczęscie moje bokserki nie smierdza lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 rekawic nie uzywajcie bo potem rece smierdza najlepsza jest gabka:) hehe .. to moze mydelko sobie dorzuc jak bedziesz zamawial odzywki ;] :rolleyes: (joke of coz) mnie moj sposób dziala i nie narzekam .. mozna jeszcze sobie kupic raczki takie gabkowe do roweru (kierownicy) rozciaci je wzdluz i nalozyc na drążek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 ja wole myc rece po trningu ;[];[];] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Szkoda, ze tylko ręce ;] ;] ;] ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 ponoc przy cyklu kreatynowym są mile widziane częste kąpiele :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) taaa nawadnianie :lol: a jeszcze czesciej widziana to jest sraczka jak za duzo wcinasz kreatynki :P Edytowane 14 Grudnia 2005 przez Andrew^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 fipa jakiego używasz planu treningowego bo mniej więcej tym samym sprzętem dysponuje co ty. ps.ile ci czasu zeszło ze spawaniem ławeczki za ławeczke totalny respect Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-yahoo- Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) szczegolnie ze mam w niej gryf taki pokarbowany (jak to nazwac)radełkowany tzn radełko Widze rozmowe na temat co na ręce odpowiedz jest prosta Magnezja . Przecierz przy martwym ciągu to wam panowie z rekawiczek czy gombek to sztanga wypadnie . Może na razie jest oki ale powyrzej 180 kg w martwym to bez magnezji sie poprostu nie da . Chodzi wam o to aby rąk nie kaleczyć (pęcherze , odciski) ale BEZ BÓLU NIE MA PRZYROSTÓW pochwalcie sie wynikami moje to : klatka 200 kg martwy ciąg 250 kg przysiad 190 kg waga 102 kg wzrost 181 cm bicho 48 cm lat treningu 7 wspomaganie : okres zimowy (masa) białko + kreatyna okres letni (rzeżba) HMB + l-karnityna ponoc przy cyklu kreatynowym są mile widziane częste kąpieleTo fakt człowiek sie troche poci :) ale to nie tylko w przypadku kreatyny . Różne substancje u róznych ludzi wywołują różne efekty "uboczne" :) Edytowane 14 Grudnia 2005 przez -yahoo- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 No to mamy następnego byka! Ładnie. 102kg przy 181cm wzrostu- musisz być solidnie napakowany... Rzeźba jest? Wstaw fotki jeśli masz możliwość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 klatka 200 kg martwy ciąg 250 kg przysiad 190 kg waga 102 kg wzrost 181 cm bicho 48 cm lat treningu 7 :banana: RESPECT ! Ja się chwaliłem kilka postów do tyłu, więc się juz nie będe kompromitować :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilku23 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 wspomaganie : okres zimowy (masa) białko + kreatyna okres letni (rzeżba) HMB + l-karnityna To fakt człowiek sie troche poci :) ale to nie tylko w przypadku kreatyny . Różne substancje u róznych ludzi wywołują różne efekty "uboczne" :) I daje ci efekty HMB? Tzn czy spala ci tkanke tłuszczową? I jakiej firmy bierzesz wymienione wspomagacze? Ja kupiłem niedawno Treca, tylko narazie nie biore bo wróciłem na siłownie po długiej przerwie (koło 1,5 roku :sad: ). Jaki masz obwód klatki piersiowej? Znam goscia co zrobi 1000 pompek w dwóch seriach :D ja jak na razie to max 50-60 w jednej serii zrobie i po 5 takich seriach wysiadam, a potem przez 2 dni 10 pompek nie zrobie... ... Znacie jakis sposób na to żeby od drążka nie mieć odcisków na rękach? Można jeszcze kupić specjalne rękawice z hakami (koszt koło 35zł) i wtedy zawiesić się na nich i się podciągać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Można jeszcze kupić specjalne rękawice z hakami (koszt koło 35zł) i wtedy zawiesić się na nich i się podciągać... nie sądze żeby ten patent był praktyczny ani wygodny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-yahoo- Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) oto zdjęcie I daje ci efekty HMB? Tzn czy spala ci tkanke tłuszczową? I jakiej firmy bierzesz wymienione wspomagacze? HMB Trec to 120+60 ml ->3*1,5 ml dziennie l-karnityna trec 60+30 tab ->treningowe 1*4 tab nietreningowe 2*2 tab opłacalne są teraz te promocje :) kreatyna mono OLIMP 4 kapsułki rano 4 po treningu białko OLIMP ile dusz zapragnie HMB + l-karnityna dobrze suszy ale dieta niskowęglowodanowa jest także konieczna :) Edytowane 14 Grudnia 2005 przez -yahoo- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 WOW! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 zajebiste masz chłopie łapy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Tak- to ja. Mam też małe zdjątko w profilu i kilka dużych na początku tego tematu. Przy 182cm mam tylko 80kg więc lepiej się schowam ;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 genialnie:) do czegos podobnego daze:) jescze rok gora dwa;) masz zdjecie nog moze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 fipa jakiego używasz planu treningowego bo mniej więcej tym samym sprzętem dysponuje co ty. ps.ile ci czasu zeszło ze spawaniem ławeczki za ławeczke totalny respect Nie uzywam żadnego - wiem, ze to błąd, ale jak juz pisałem - cwicze, kiedy mam na to ochote, wiec z planem, czy bez to juz bez równicy chyba.. Ławeczka? Kilka godzin pracy. Kupilem materiały już docięte (przyciąlem w skłądzie budowlanym dużą szlifierką). Sporo czasu zeszło sie z obiciem skają deski, mam tylko dwie rece (robilem bez pomocy innych), a przy naciąganiu i przyszywaniu skaji przydałaby sie pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 jutro sądny dzień powtarzam sądny dzień wyprubuje nowego gainera z dodatkiem kreatyny i moja ulubiona wizyta u dentysty:):):):) Fipa pomyśl od dokupieniu łamanego gryfu do sztnagi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) dobra panowie konczymy szopke przyszczedl nowy miszcz wagi ciezkiej :D bierzcie manele i spadamy :P a tak ogolnie to uklon w strone tego pana :) Edytowane 14 Grudnia 2005 przez Andrew^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 -yahoo-: mozesz podac swoj pelny plan treningowy na mase?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-yahoo- Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) Dostałem PW z pytaniami na temat trening , odżywianie , styl życia . Postaram sie w tym poście podzielic moimi doświadczeniami. "Filozofia" :) Po pierwsze nie przeceniajcie treningu ale zrozumcie mnie dobrze jest on ważny ale nie wykonywane ćwiczenia czy ilość serii/ruchów (bo to trzeba dopasowac indywidualnie) , najważniejsze jest pełne poświęcenie i maksymalny wysiłek na każdym treningu . Mięsien sie nie zna na wadze ilości ruchów/serii najważniejsze to go zmęczyć podczas każdej serii i nie ważne czy to zrobiszw 6 czy 16 ruchach . Przedewszystkim ćwiczcie to co lubicie np. jeżeli lubicie wyciskanie sztangielkami na barki to nie dajcie sobie wmówić że sztangą jest lepiej , ćwicząc to co lubicie dacie z siebie wszystko i trening bedzie dobry a jeżeli będziecie sie do czegoś zmuszać to nic z tego nie wyjdzie . Nie znaczy to żeby wykonywac np trzy ćwiczenia na ten sam akton , wybrac po jednym ulubionym ćwiczeniu na każdy akton i je wykonywać .Nie zmieniać nic na siłe ani też nie trzymać sie na siłe jednego określonego treningu (jak kogoś zainteresuje to polecam poszukać coś o treningu instynktownym i treningu pryjorytetów ja właśnie w ten sposób ćwicze) Odżywianie dziennie: 300 g białka 300 g weglowodanów (nie prostych :) ) jak najmniej tłuszczy mi sie udaje 40 g 6-7 posiłków dziennie z rana węglwodany, w południe węglowodany i białko ,wieczorem białko (właśnie wpycham jajeczniczke 8 białek i 1 całe jajo , troszke twarogu i szyneczki bez pieczywa a ok 21:30 szejk białkowy na wodzie -> nie polecam mleka) to z dzisiaj: kalorie-2719 bialko-304 tłuszcz-41 węglowodany-291 cięzko tyle białka wprowadziś bez odżywek oczywiście zdażją mi sie odpały w stylu pizza ale staram sie jak najżadziej Uzywki : nie żyjcie w ascezie bo to sie znudzi , raz na jakiś czas można wypić (bez przesady) papierosy są feee , paliłem ale żuciłem :) Suplementacja : Już opisałem Mój trening z zeszłego tygodnia 1 dzień BARKI : wymachy do tyłu 4*trzy pary sztangielek 12 , 10 , 8 wymachy na boki 4*12,10,10,6+6 wyciskanie sztangi z przed głowy 4*16,12,8,4+8 podciąganie do brody 4* do załamania BICEPS: sztangielki stojąc 4*16,12,10,8 modlitewnik 3*12.8.4+8 jednorącz w opadzie 3*15 podciaganie na drążku podchwyt 1* do załamania 2 dzień NOGI przysiady 6*20,15,10,5,15,15 prostowanie 4* 12,10,8,6+6 uginanie 4*12,10,8,6+6 martwy ciąg na prostych nogach (stojąc na ławce żeby nisko opuszczać )4*12 ŁYDKI wspięcia 4*25 BRZUCH unoszenie nóg 3*do załamania spięcia 3*do załamania spięcia odwrotne 3* di załamania 3dzień KLATKA wyciskanie skos 4*12,8,6,2+8 wyciskanie prosta sztangielkami 4*12,12,10,8+8 rozpiętki 4*12 połaczenie klatki z tricepsem czyli uginania na poręczach z nastawieniem na klatke 4*dozałamania TRICEPS wuprosty do tyłu (narciaż) 4*16.12.10.8 wyciąg w dół 4*12 francuskie 4*12,10,8,6 4 dzień PLECY "podrzuty z ziemi na klatke i ponad głowe " ogólnorozwojowe Martwy ciąg 6*10,8,6,4,2,1 wiosowanie sztangą 4*12,8,6,4 podciąganie nachwyt szerokim do klatki 4* do załamania ściąganie wyciągu za kark 4*12,10,8,6 przyciąganie do brzucha 4*12,10,8,6 odpoczynki między seriami ok 60 s w sumie to jak poczuje że znowu moge Pamiętajcie o aerobach w dni nietreningowe Edytowane 14 Grudnia 2005 przez -yahoo- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 ok dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Wypas, zaraz poczytam poprzedni post -yahoo- ... Teraz jednak interesuje mnie coś takiego... Kumpel chce zacząć jakąś suplementacje i planuje zakup czegoś takiego: http://www.trec.com.pl/shop/?d=produkt&id=170 Ponoć to daje niezłego kopa, trochę masy i rzeźby... Ja o suplach nic nie wiem dlatego Was pytam. Kumpel ma siłe bo juz teraz przy wadze 67kg wyciska 95kg i pewnie brał by więcej gdybyśmy mieli więcej obciążenia... Liczy na przyrost masy... Da mu co ten shit? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 @-yahoo-: moze juz fot nie pokazuj bo mi sie odechciewa cwiczyc jak patrze na siebie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...