qb Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 -yahoo- - Zryłeś mi psychikę tym zdjęciem ;P ;)... a co do twoich osiągów - to 200kg klatka to oznacza że bierzesz 200kg na klate !? :| bo jesli tak to ..... RESTEKPA na całej linii.... :> co do moich osiągów to waze 60kg i biore na klate 70kg, w bicu mam 32,7cm po treningu, w klatce 96,5cm. Ćwicze od około 3 miesiecy, ale niestety niesystematycznie ;/... teraz zima wiec moze sie wezme za siebie :> Zaznaczam ze nie cwicze zeby wygladac... po prostu jeżdżę na rowerze we Freeridzie a tutaj para w łapskach i w klacie sie przydaje... szczegolnie na torach DH albo na dużych uskokach. Wygląd dla mnie jest efektem ubocznym... oczywiscie w dobrym tego slowa znaczeniu :) A tutaj chciałem dać takie pytanko... bo bardzo mnie to ciekawi... Próbowaliscie kiedys ściskac wagę łazienkową obiema rękami ? moj wynik to 85KG na blacie przez 2,5 sekundy :D chcialbym poznac wasze wyniki - to chyba na moc przedramion, poza tym zalezy chyba troszeczke od dlugosci palców... Przedramiona mam naprawde mocne to od rowera na ktorym spedzam większość życia :]. Kuzyn, który bierze na klate 120kg na tej wadze wycisnął tylko 75 :| i wlasnie dlatego chcialem dowiedziec się jakie są wasze wyniki. Chłopaki wsiadajcie na rowerki .... szczególnie te wyczynowe do latania... a klata i plecy same się wyrzeźbią ;) - oczywiscie w miare możliwosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 bullshit ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Nie bullshić Piratez ! :) uwierz wujkowi qb na słowo .... :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 od roweru to co najwyzej ci sie pupa ladna zrobi a nie plecy i klata:> zreszta nie wazne moj nastepny cykl http://suple.us/index.php?cmd=15&id=114&PH...b7645790e953afb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Rowerek dobry na biodra :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Tak samo jak deskorolka na nogi! Zresztą, przy desce to pracuje całe ciało... Ja to traktuje jako aeroby :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Jaką preferujecie muze podczas ćwiczeń??? Ja np lubie 5o centa eminema the Game monike brodke robiego wiliamsa i Kelly Clarkson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 lol najlepsze do cwiczen to jest muzyka elektroniczna;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 lol najlepsze do cwiczen to jest muzyka elektroniczna;] No w sumie ... ogólnie to przy cwiczeniah słucham muzyki żywej, "dającej energii" - ostatnio soundtrack z nfs:u, techno, dobre kawałki do ćwiczen ma prodigy, Rap się wg. mnie raczej nie nadaje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 (edytowane) no oczywiscie do ciezkich cwiczen :D galvanise - prodigy , du hasta, sand storma no i still dre musi byc jak przychodza wazniejsi ludzie na mordownie :D :D :D oczywiscie manieczki musza byc :D pod koniec treningu kiedy juz sie jedzie na ostatku sil i nawet nie ma sily zeby podniesc gryf na modlitewniku manieczki - o kur*a :lol: Edytowane 16 Grudnia 2005 przez Andrew^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 jeszcze polecam Kury chryzantemy złociste i Fasolki Dziub dziub;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 a ja slucham tego co na codzien :)) czyli gothu i metalu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Nie ma balu bez metalu! Na siłce też musi być :P Co u mnie gra ? hmm... Zwykle metallica, nightwish, korn i prodigy! A kumpel ostatnio zapuścił Elvisa ! To dopiero się ćwiczyło! :D Viva las vegas ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 mi sie najlepiej cwiczy przy ciezkiej muzie :) hardcore rulez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 -yahoo- - dawaj fotki z przodu, boku- klata, biko, triko. Kaloryfer jest? Będziem się dołować 8-). Nikt tu chyba nie wspomniał jeszcze o jednej z najważniejszych cech jaką powinna posiadać osoba ćwicząca- CIERPLIWOŚI. Powiedzmy sobie szczerze- takich efektów jak -yahoo- nie osiąga się w rok/dwa lata. Trza się zaprzeć i cierpliwie czekać na efekty. Z własnego doświadczenia wiem, że największe przyrosty są w pierwszym roku ćwiczeń. "Idzie się" w oczach. Następny rok- już mniej, ale nadal zauważalnie. Trzeci rok- stagnacja- trzeba albo zmienić trening, albo dietę, może inne suple... Później się człowiek przyzwyczaja i ćwiczy bez względu na to czy są przyrosty czy też nie 8-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 (edytowane) ja osobiscie podziwiam yahoo czy mechl!n a także innych ludzi na tym forum którzy są poprostu XXXXXXXXL np Gladiac, Piratez.Ja osobiscie nie dąże to aż tak wielkich osiągnięć.Ja jednak ćwicze dla przyjemności i dla zdrowia aczkolwiek faszeruje sieróznym shitem żeby szybciej uzyskac wymarzoną sylwetke.Aczkolwiek szacuneczek dla was panowie bo widac że się poswięciliscie temu sportowi w całosci. ps ja nie wiem jak można żyć bez alkoholu i fajek. totalny resp Edytowane 17 Grudnia 2005 przez Rob187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Taaa... mechl!n bez alkoholu i fajek.. dobre.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 (edytowane) ee .. mechlin nie jest XXXXLLL... Mechl!n jest nasz Fitnes boy :) @Mechl!n: mowisz o cierpliwości .. ja pisalem o dyscyplinie .. wydaje mi sie ze to sie zawiera :) Nie mniej jednak owszem jest to wazne .. i zasluguje zeby wspomniec o tym osobno znam wielu co pytajac mnie ile cwicze albo ile bede musieli cwiczyc zeby zobaczyc wyniki to po uslyszeniu ze np 0.5roku albo rok minimum to mowią "eee to ja se podaruje" .. a kolezanki po zobaczeniu plany weidera mowia "Co??? 6tygodni dzien w dzien"? hehehe .. tak to jest.. jak ktos nie ma zaciecia to lipa ja cwicze bo lubie .. jak mam zly dzien albo nie czuje mocy to sobie daruje trening bo nie ma co sie szarpac... a tak to sie mecze i to lubie ;] Edytowane 17 Grudnia 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 poraz kolejny walnołem gape :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 aktualna forma niecale 9msc cwiczen, tylko lewa reke mam wysunieta do przodu i bark i miesnie ramienia wygladaja na mniejsze niz sa w rzeczywistosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 (edytowane) poraz kolejny walnołem gape :lol2:a nie "popełniłem gafe"? @_ares: rece do foty daj pod kątem 90* do ramienia .. wtedy wiac jak duzy jest biceps a nie sciskasz go reką do siebie ;] p.s: po co sie tlumaczysz w sprawie reki ;] Edytowane 17 Grudnia 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Ares ładnie przypakował od czasu ostatnie foty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 znam wielu co pytajac mnie ile cwicze albo ile bede musieli cwiczyc zeby zobaczyc wyniki to po uslyszeniu ze np 0.5roku albo rok minimum to mowią "eee to ja se podaruje" .. a kolezanki po zobaczeniu plany weidera mowia "Co??? 6tygodni dzien w dzien"? hehehe .. tak to jest.. jak ktos nie ma zaciecia to lipaTru, tru... Stąd właśnie wynika stosunkowo duża sprzedawalność wynalazków w stylu saunasoluszon i apdżymnik. Wmawiają ludziom, że można osiągnąć super efekty bez żadnego wysiłku. A leniwe ludki łykają to bez zająknienia. Na tej samej fali "pływają" sterydy. _ares -> ładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 no sterydy troszke inaczej, bo w niedługim okresie czasu dobre wyniki mozna osiagnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 dokladnie jak mówisz Mechli!n ... ludzie szukaja cudownych srodkow bo sa leniwi .. ja to sie jednynie zastanawiam nad jakims spalaczem tłuszczu ... tak polecany przez Pirateza THERMAL PRO czy cos ... nie wiem ... ale wspomogl bym sie chyba czyms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 clen buterol :D ale tka na poważnie to ten thermal działą chyba podobnie jak clen, dodatkowo tez uzywa sie go w leczeniu astmy (podobno tkai efekt uboczny) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 nie uzywa sie go w leczeniu ... wiem bo mam .. on ma dzialanie rozlozniajace ... poszerza oskrzela .. bardzo przydatne jak sie ma astme ;] bo przy wysilku sie oskrzela kurcza .. i zamiast wiecej tlenu dostaje sie mniej ale ja sie po prostu szprycuje beroteciem przed cwiczeniem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 a ja slucham tego co na codzien :)) czyli gothu i metalu ;] j/w i fajnie się ćwiczy przy Eye of the tiger ;] :P ja cwicze bo lubie .. jak mam zly dzien albo nie czuje mocy to sobie daruje trening bo nie ma co sie szarpac... a tak to sie mecze i to lubie ;] j/w :] ale jednak czasem już sobie mówię "trudno że mi się totalnie nie chce , poprostu trzeba, żeby nie być ciotą" :P takie samozaparcie .. ale niestety nie zawsze ... a mam jedno pytanie ... Czy dobrze jest ćwiczyć "na sucho" czyli bez żadnych środków ? I jak to się przekłada na siłę (nie rzeźbę) / jakieś efekty uboczne / zdrowie itp itd ... :) aha no i oczywiście kolejne lamerskie pytanie (bo lama jestem w tym temacie ;] ) Co najlepiej stosować , jeśli miałbym coś stosować ... coś oczywiście co nie odbija się negatywnie na zdrowiu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 (edytowane) moja siostra ma astme przewalona sprawa :? ja osobiscie miałem wklęsły mostek Edytowane 17 Grudnia 2005 przez Rob187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-yahoo- Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 (edytowane) Widziałem rozmowy o clenbuterolu .Odradzam branie . Pomijając fakt że jest to specyfik nielegalny to jest strasznie szkodliwy . Występuje strasznie złe samopoczucie , poty skurcze i drżenie ciała szczególnie dłoni. Znam gostka który 1,5 miecha po odstawieniu clena miał skurcze mimo że brał bardzo ostrożnie tzn. 2 na 2 tyg. edit: wyskoczyłem z tą wypowoedzią bo jestem naprawde przewrażliwiony na temat clena. widziałem co to robi. Edytowane 17 Grudnia 2005 przez -yahoo- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...