Skocz do zawartości
BiAłY

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

po co bronic sie przed nimi nie mozesz ich pokonac przylacz sie do nich %-) ew. jakis lepszy cel sciaganie naleznosci %-)

a co do tego czy zyje jeszcze to nie wiem ale tacy goscie nie maja za długiego okresu trawania :P prawie jak to co biara :P jak ten koels ma zyc ?? ma pewnie serce wieksze od konia i o watrobie juz nie wspomne, jak jeden chlopaczek nie bede mowil juz z jakiego miasta przywiezli go w ciezkim stanie do szpitala RTG itd jak zobaczyli zdjecie mysleli ze to jakis ewenement okazalo sie ze chlopak juz sie wypisal na wlasne zyczenie natychmiast pytakli jak wygladal ktos powiedzial ze byl duzy na zdjeciu wlasnie bylo widac serce jak kon watroba to samo za 2 dni awiezli go juz do prosektorium serce nie wytrzymalo :| a mial tylko 21 lat i napewno nie mial takich przyrostow jak ten gosc tylko jak normalny koles po koksie, a ta historyjka to tak w ramach dobranocki :) bo teraz kazdy chce byc skoksowanym bandyta czyz nie ? :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ile ?? :D to chyba ci jedno zero za duzo napisalo za tyle to mozna zrobic ROBOCOPA albo terminatora :D na cyklu na z HGH :P ew. nie wiem bedzie jadl taki pacjent uran zuborzaly od ruskich ciekawe jak by urusl na tym :D :P

Edytowane przez Andrew^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I po co komu drugi Pudzianowski...?? słyszałem że Pudzian robi kuracjie sterydowe za 200 000zł... niewiem czy to prawda ale czy można miec takie mięsnie jak on bez koksu? chyba nie.. Metka(metanabol) i inne świństwa tylko do kibla!

200 000 i piszesz metanabol hehehehe metanabolu za 200 000 to chyba całą wywrotke

zresztą metki to już chyba nikt nie bierze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oglądałeś "Pumping iron" pewnie tak bo to klasyk :)

Jasne że oglądałem- to podstawa. Jest jeszcze "Raw Iron - Making of Pumping iron". Taka retrospekcja 25lat później + scenki które nie weszły do "Pumping Iron". Arnie wyjaśnia kilka kwesti- np to, że nie pojechał na pogrzeb ojca okazuje się kłamstwem, kradzież koszulki tego gościa (nie pamiętam nazwiska) na zawodach też bujda, "pumping is beter than sex- no way!", itp. Występują wszyscy goście z "PI"- dziś już staruszki. Czas oszczędził tylko Lou Ferrigno, który zresztą był najmłodszy podczas kręcenia filmu.

Warto oblookać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

yahoo nie bierze ?? :D co ty gadasz :D chlopaki wcinaja az im sie uszy trzesa :D osobiscie znam chlopaka 17 lat za pasem ktory je 45 mg metadionu z rana co kilkanascie dni a tak normalnie to gdzies w granicach 30 mg na dzien %-) co dziwne jeszcze chodzi %-) chyba ma watrobe ze stali %-) , a kolega musial pmylic sie o jedno zero bo za 20000 to mozna by robic spokojnie cykle na HGH lub na czyms czego jeszcze nie znamy :P no chyba ze ma taka diete jeszcze :P ze za 200 000 zamiast samochodu woli kupic sobie cykla :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W takim celu ćwiczysz? ;]

tak ... zalezy jak to odbierasz ...

nie zalezy mi zeby byc iwlkim jak szafa .. chce byc ladnie zbudowany ale glownie chodzi mi o siłe ..

nie po to zeby lac dresów .. ale chce byc silny ... i tyle ..

plan jest taki ze zrobie sobie teraz rzezbe a potem bede łupal konkretnie na siłe...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nom pumping iron i raw iron to klasyka:D

najlepsze to byla scenka z baletami w domu arniego jak dobrze pamietma :D hahaha te koksiki tanczace wokol tych lasek:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nom pumping iron i raw iron to klasyka:D

najlepsze to byla scenka z baletami w domu arniego jak dobrze pamietma :D hahaha te koksiki tanczace wokol tych lasek:D

a mnie sie podoba text ja Arni podchodzi do stolika gdzie siedzą Lou Ferigo i reszta a Arni mówi "Dzwoniłem do mamy powiedziałem że wygrałem" (a w tedy buło dwa dni do konkursu) -> troche im zorał psyche :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nikołaj Wałujew to jest cholerne monstrum ludzie.Jak z takim czymśmożna walczyć lol?

http://sport.wp.pl/gid,8126023,kat,2051,ga...l?T%5Bpage%5D=3

technika ? kolo ma zero techniki ?

A jak walczy Ruiz kazdy wie. Kiedys juz sie wypowiadalem nie chce mi sie jeszcze raz [;

walki nie ogladalem ale z tego co pisza Ruiz w pol dystansie lepiej walczyl ale Wałujew lewymi prostymi nie pozwolil mu sie zblizac... :D ludzie chyba zasypiali na niej ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

on walczył słabo w tej walce ale jak sie rozkreci kolo i nabierze techniki to nieźle może wymiatac z takimi warunkami.

zdj robi wrażenie;/

nie robmy jzu off. Nie wiem ile ma lat ale :> cos mi sie nie wydaje zeby stal sie duzo lepszy technicznie a pozatym z takim wzrostem koordynacja i szybkosc zbyt imponujaca pewnie nie jest.

Ja tam sie wybieram na silke zaraz [;

update

Priatez hmmm w sumie patrza na dzisiajeszych mistrzow wagi ciezkiej to moze faktycznie bedzie nie pokonany

ja wam mowie Endriu go pokona ;]

Edytowane przez ???????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gołota miał talent ale dziadowscy trenerzy zmarnowali go.Teraz ma niby tego swojego pierwszego trenera spowrotem bodajże tego z którym zdobył brazowy medal na olimpiadze ale to już stary człowiek.W jego zasięgu jak dla mnie leży jedynie spranie Bonina i Salety

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gołota miał talent ale dziadowscy trenerzy zmarnowali go.Teraz ma niby tego swojego pierwszego trenera spowrotem bodajże tego z którym zdobył brazowy medal na olimpiadze ale to już stary człowiek.W jego zasięgu jak dla mnie leży jedynie spranie Bonina i Salety

ehh lubie temat bosku ale to nie jest miejsce na to :x i znowu sie z toba nie zgodze :) bo Golote zniszczyla psychika a nie trenerzy przeciez jak byl u szytu (walki z Bowem) to przegral na wlasne zyczenie.... Ucieczka przed Taysonem ;/ 53s.... niszczy go jego slaba psychika. Technicznie jest jednym z lepszych bokserow ale czegos mu brakuje:)

Bardzo lubie Golote ale kurde to co ostatnio gada on/Lesław Samitowski to juz troche mnie denerwuje, zawsze na sile probuja nalesc usprawiedliwienie ;/

"Andrzej przez cały dzień, w którym była walka z Lamonem Brewsterem o mistrzostwo świata nie widział się ze swoim trenerem Samem Colonną. Nie doczekaliśmy się na niego w domu Andrzeja, więc sami postanowiliśmy pojechać do hali United Center. O godzinie 20 byliśmy w szatni i dalej czekaliśmy na jakiekolwiek informacje. Nie wiedzieliśmy, o której ma się rozpocząć pojedynek" - powiedział Samitowski.

"Colonna był wtedy przy Tomku Adamku. Nie chcę go obwiniać za to, że nikt nie przyszedł do Andrzeja, że nikt nam nic nie powiedział, ale bezczynność trwała zbyt długo. W pewnym momencie, dosłownie pół godziny przed walką zaczęliśmy robić coś we własnym zakresie, bo przeczuwaliśmy, że pewnie niedługo trzeba będzie wyjść do ringu. Rozpoczęliśmy od masażu, który przygotował Andrzeja do rozgrzewki. W tym momencie do szatni wszedł Sam i oznajmił, że nie ma już na nic czasu, tylko musimy ubierać rękawice i wychodzić do ringu" - dodał.

www.Golota.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyniki ładnie ale co tam po wymiarach.Lepiej zamiescić fote wtedy jest sie lepiej wypowiadac

Spoko Rob wiem ze wymiary to moga byc z kosmosu. Wrzuce fotki na moja 2 rocznice cwiczenia bo wtedy bede robil, czyli 19 stycznia 2006r. czyli za miecha :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dzisiaj jestem z siebie zadowolony - własnie byłem na silownii i 100kg na klatke poszło...

Wreszcie... to chyba ta przerwa od nauki tak dobrze mi zrobiła :D

Jestem dumny z siebie że dotrzymałem do 100 na sucho (ostatnio tylko kilka dni l-karnityna-czyli jakby na sucho) , juz kilka razy miałem sobie na zastojach krete zapodać..

Edytowane przez slasher

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dzisiaj jestem z siebie zadowolony - własnie byłem na silownii i 100kg na klatke poszło...

Wreszcie... to chyba ta przerwa od nauki tak dobrze mi zrobiła :D

Jestem dumny z siebie że dotrzymałem do 100 na sucho (ostatnio tylko kilka dni l-karnityna-czyli jakby na sucho) , juz kilka razy miałem sobie na zastojach krete zapodać..

gratki:)

takie momenty sa najfajniejsze:) tak samo jak przekroczenie magicznej libczy 40cm w lapce:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi