-yahoo- Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Gdybym sie słuchal lekarzy to bym grał w szachy i to ostrożnie. Po złamaniu nadgarstka w 3 miejscach zabronił mi najfajniejszych rzeczy a po (uwaga określenie lekarza) zgruchotaniu obijczyka zabronił mi całej reszty. A ja jakoś ćwicze i to dużymi ciężarami i nic mi nie jest :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 (edytowane) Prawda jest taka że lekarze nie traktują ci indywidualnie tylko jak to nazwać hmmm??? (podręcznikowo??)tzn tak czy owak jak podręcznik mówi. więc jesli kontuzja to kapilca jakaś dysporcja terz kaplica i tak dalej i tak dalej zna ktoś z was może link do tabeli tzw idealnych proporcji??? Edytowane 26 Grudnia 2005 przez Rob187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 bo trzeba chodzic do lekarzy sportowych:> wlasnie zamowilem nowy odzyweczki:) 1. Clout 2. Orotine 3. 2.5kg ostrowi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 do mnie niedługo chyba gach trafi:d i to dzieki tobie Piratez :D wsumie tma gdzie moge chodzic to siłka kosztuje od ok 4-5zł za godz, zalezy to od tego czy przyjdzie sie przed czy po 14 :D, ale trener jest, sauna, panie na finesie i prysznic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 Piratez ja mówiłem o doktorze który mnie operował.Aczkolwiek przyznam !!! :lol: że pielęgniarka miała inne zdanie na ten temat :wink: :wink: :wink: Kobieta prawde ci powie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 ooo Rob187, kobieta nigdy prawdy nie powie, moze cos zblizone do rpawdy, ale zawsze kurde musze jakas panna wyrwac bo... jak to mawiał św Łukasz, ręką konia nie oszukasz :D ale tak powaznie to olac to next wszedzie gdzie czytam pisze trenning na mase--> okres trwania 4-8tygodni, na siłe to samo i nie dłuzej, to co po tym ma byc trenning regeneracyjny? wtf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 jesli jestes na cyklu to tydzien przerwy:) potem lajtowy trening by utrzymac forme i znowu jazda z cyklem:) przynajmniej ja tak robie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Prawda jest taka że lekarze nie traktują ci indywidualnie tylko jak to nazwać hmmm??? (podręcznikowo??)tzn tak czy owak jak podręcznik mówi. moja matka - jezu masz już nie ćwiczyć ! bo potem to taka góra mięśni będziesz i będzie brzydko wyglądać ! mój ojciec - no co ? dobrze dobrze , niech ćwiczy ... a kim jest mój ojciec ? lekarzem x] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 u mnie to samo, matka babcia, jak ty bedziesz wygladął, jak jakis umiesniony prosiak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 ... zna ktoś z was może link do tabeli tzw idealnych proporcji??? Człowiek witruwiański ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-yahoo- Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) u mnie to samo, matka babcia, jak ty bedziesz wygladął, jak jakis umiesniony prosiak Jak będą marudzić to ich postraszcie że chcecie tak wyglądac :) Poul Dilet zwany MONSTRUM . Bardziej okablowanego gkulturysty chyba nie ma Edytowane 27 Grudnia 2005 przez -yahoo- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) taaaa fi 1.618 :D edit Poul Dilet zwany MONSTRUMciekawe dlaczego... Edytowane 27 Grudnia 2005 przez Dawidsfuturx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Poul Dilet zwany MONSTRUM . Bardziej okablowanego gkulturysty chyba nie make? :) wiecej tu http://membres.lycos.fr/bodybuilders/paul_gallery.htm :) w sumie koles jest byczy :) fajny brzuch ma odnosnie brzucha .. mam takie pytanie .. jakie jest jeszcze dobre cwiczenie na skośne .. poza "bujaniem sie z ciezarkami w lapach" (ja tak to nazywam ale pewnie wiecie o co biega :) ) takie ło :P chodzi mi o cwiczenia ktore moge wykonac w domu (jak zawsze :) ) Edytowane 27 Grudnia 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 dla mojej matki nawet chłopiec z mojego avataru jest zabardzo umięsniony :blink: :blink: :blink: :blink: matkom trzeba przyznawac racje a robić swoje :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-yahoo- Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) ke? icon_smile3.gif @chaos czy chodzi ci o słowo okablowanego tzn wyżyłowanego chodzi o żyły na klacie i barkach mmmchhh moje mażenie zamiast tego "ło" spięcia bokiem kładziesz sie bokiem na np tapcznie od stóp do bioder a od bioder do głowy wisisz w powiertrzu(ktoś cie musi trzymac albo podłórz pod coś nogi) i machasz jak najberdziej w dół i w góre ale te mięśnie rozwijaja się przy zwykłym treningu jak je za bardzo rozwiniesz to będzie żle wyglądać . UWAGA jak ćwiczycie w domu >Ten film jest przestrogą :) domorosły kulturysta Edytowane 27 Grudnia 2005 przez -yahoo- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 (edytowane) Przedstawiam wam oto przedmiot służący do ćwiczenia wielu partii mięsniowych na nim zaczynałem przygode z cwiczeniami często go także używam jak jest bardzo zimno na polku i mi sie nie chce isc ćwiczyć do piwnicy.Moze ktoś z was miał z tym czymś styczność, dodam że to urządzenie pochodzi z nrd albo rfn nie wiem kupiłem je z drugiej ręki za 10 zł.Dla mnie jest nawet fajnie :huh: :huh: :huh: http://img420.imageshack.us/img420/6968/im0002127kg.jpg http://img420.imageshack.us/my.php?image=im0002148bp.jpg http://img420.imageshack.us/my.php?image=im0002131ho.jpg Edytowane 27 Grudnia 2005 przez Rob187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 @chaos czy chodzi ci o słowo okablowanego tzn wyżyłowanego chodzi o żyły na klacie i barkach mmmchhh moje mażenie zamiast tego "ło" spięcia bokiem kładziesz sie bokiem na np tapcznie od stóp do bioder a od bioder do głowy wisisz w powiertrzu(ktoś cie musi trzymac albo podłórz pod coś nogi) i machasz jak najberdziej w dół i w góre ale te mięśnie rozwijaja się przy zwykłym treningu jak je za bardzo rozwiniesz to będzie żle wyglądać . UWAGA jak ćwiczycie w domu >Ten film jest przestrogą :) domorosły kulturysta tak sie domyslalem ze o te zyly chodzi .. mnie tam zyly na rekach itp sa ok ... ale na klacie bez przesady :D zreszta to chyba zalezy od czlowieka .. kazdy te zyly ma troche inaczej co do tych spiec bokiem zobacze ... ja nie jestem wielki jak szafa .. wiec raczej za mocno ich nie rozwine .. ;] co najwyzej rozwine .. ja stosuje je to spalenia oponki ;] bo ladnie schodzi przy "tamtym ło" mam szeroka talie .. skosami mozna to jako tako upiększyc ... no chyba ze radzisz cos innego .. ostatnio malo co dzwigam .. bo przesadzilem z cwiczeniami na gitarze i troche sobie nadwyręzyłem lewy nadgarstek .. no ale bywa ;] do cwiczenia brzucha na szczescie nadgarstki nie potrzebne .. robie cos co jest pomieszaniem 6tki weidera z moim wlasnymi wstawkami ;] kiedys mi pomoglo wiec iteraz mam nadzieje ;] a co do filmiku .. to powiem jedno LOL ;] btw -yahoo- czekamy na pare fotek od przodu .. nie badz taki skromny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Chaos, albo kto wie niech pwoie, skad jest ten filmik, w ogóle macie jakies linki gdfzie jest pokazane jakie cwiczenia stosowac na dana partia miesni i pokazane jak to wygladac, jak np na tym zdjeciu p.s gdzies jzu ot widizałem tylko nie wiem gdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 http://www.kulturystyka.pl/atlas/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 wielkie dzieki, szukałem teog chyba na sfd i kfd i nie było (chybva) wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 Fajny atlas ćwiczeń jest też tu : http://www.kulturysta.com/infopage.php?id=92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 zastanawiam sie, czy w moim wieki w 2006 roku osimnastka :D) jest sens robic tkaie cwiczenia jak martwy ciąg, wsumie kręgosłup nie jest jeszcze chyab do konca rozwiniety, i czy to go nei za abrdzo nie nadwyręzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) dawid ten sam rocznik:P ja tam kręgosłupa nie oszczędzam tylko z pasem to robie ale nogi lepiej w inny sposób rozbudowywać np gra w piłke nożną,codziennie bieganie jestes młodym człowiekiemwięc te czynnosci ci nie sprawią kłopotu Edytowane 28 Grudnia 2005 przez Rob187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 no bo wsumie to przy martych ciagach kolana tez cierpią a piłki jakos nie lubie, myslie wsumie nad rozpoczecie treningu box/kich boxing/ ewen cos bardziej jak to sie mówi na street :D kiedys kung fu było, ale to nie to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 To ja Ci polecam deskorolkę :) Mięśni za wiele nie dostaniesz ( oprócz nóg oczywiście, bo te się rozwijają ) ale wytrzymałość jak najbardziej wzrośnie. Trening boxerski sam bym zaczął, ale nie mam kasy na głupi worek czy gruszkę, o rękawicach juz nie wspominając :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) dawid bokserzy szczególnie ci w wadze średniej mają nogi jak patyki i to wygląda nie foremnie ;) ale box to spoko sprawa jak najbardziej polecam nightstalker nie masz brata :D? Edytowane 28 Grudnia 2005 przez Rob187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 tzn nie planuje chodzic nak urs narazie, tlyko w dimu, grucha, zwykły worek rekawice, sciagam troszke wlak z netu popatrze na garde technike, itp, a pozniej sie zobaczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 nightstalker nie masz brata :D? NIe mam... A o co chodzi ? :] Orientujecie się ile trzeba wywalić szmalu na worek i rekawice ? Rozumiem że worek powinien byc jak największy tak ? BO na allegro sprzedają małe 80/30cm i wieksze np. 120/40cm... Rekawice można kupic za 50 zł ? Poradzcie mi coś, bo ostatnio Rocky IV ( umiem takie pompki jak on! przeskakując z jednej reki na druga ! :D ) oglądałem i mi sie boxować zachciało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Orientujecie się ile trzeba wywalić szmalu na worek i rekawice ? Rozumiem że worek powinien byc jak największy tak ? BO na allegro sprzedają małe 80/30cm i wieksze np. 120/40cm... Rekawice można kupic za 50 zł ? Poradzcie mi coś, bo ostatnio Rocky IV ( umiem takie pompki jak on! przeskakując z jednej reki na druga ! :D ) oglądałem i mi sie boxować zachciało :Dmoze mi sie tylko wydaje ... ale boxowac to trzeba sie nauczyc .. a nie kupic worek i go tluc z nudy Edytowane 28 Grudnia 2005 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 No ale gdzie ja mam sie tego uczyć ? W promienu 50 km od mojej miejscowości nie ma żadnego klubu :P Pościągałbym sobie filmy z netu, jakieś forum poczytał, może bym podpatrzył jak "tańczyć", trzymać garde itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...