sesq Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 to dobrze, bo ja nie chce schudnąć :) wręcz przeciwnie - chce zgrubnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 ja już sie pogubiłem ide lepiej poćwiczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 też troszke sie pogubiłe, chcesz trenoac cwiczenia na schudniecie, a chcesz zgrubnąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 co ile powinno zmieniac sie zestaw cwiczen ? teraz bede zaczynal 3miesiac na tych samych cwiczeniach. Zmienic je czy jeszcze przez ten miesiac jechac na starym zestawie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 zaleca sie co pół roku ale możesz sobie już zmienić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 też troszke sie pogubiłe, chcesz trenoac cwiczenia na schudniecie, a chcesz zgrubnąć?pytalem sie przy ktorym cwiczeniu sie chudnie - no i wlansie tego cwiczenia bym nie wykonywal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Nowy rok, nowy plan :) Dodalibyscie coś ? PONIEDZIAŁEK: $Barki 1. Unoszenie sztangielek w bok w siadzie 4x 10 (staly ciezar) 2. Wyciskanie sztangi zza głowy siedząc 4x 12/10/8/6 (progresja) 3. Unoszenie sztangielek w bok w opadzie tułowia 3x 10 (staly ciezar) 4. Szrugsy 3x 12 (staly ciezar) $Nogi 1. Przysiady ze sztangą 4x 12/10/8/8 (progresja) 2. Wykroki ze sztanga 3x 15/12/10 (progresja) 3. Martwy ciąg na prostych nogach 3x 12/10/8 (progresja) 4. Stojąc na podstawce - wspięcia na palce ze sztangą na barkach (5x 18/15/12/10/8) ŚRODA: $Plecy 1. Wiosłowanie głownią 4x 12/10/8/8 (progresja) 2. Leżąc na ławce skośnej na brzuchu wiosłowanie jednocześnie dwoma sztangielkemi trzymanymi chwytem młotkowym 4x 15/12/9/9 (staly ciezar) 3. Wiosłowanie sztangą w opadzie z nachwytem na szerokości barków 4x 12/10/8/8 (staly ciezar) 4. Stojąc w opadzie tułowia w podparciu dłonią o ławkę poziomą - wiosłowanie ze sztangielką trzymaną chwytem młotkowym ( 15/12/9 - stały ciężar ) $Biceps 1. Uginanie ramion ze sztanga 2x 10 (staly ciezar) 2. Uginania chwytem młotkowym stojąc 3x 12/10/8 (progresja) 3. Leżąc na skosie ramiona jednoczesne ugięcia przedramion ze sztangielkami 3x 10 (staly ciezar) $Nadgarstki 1. Uginania nadgarstków podchwytem 2x 15 (staly ciezar) 2. Uginania nachwytem 2x 15 (staly ciezar) PIĄTEK: $Klatka piersiowa 1. Leżąc na ławce poziomej wyciskanie sztangi w średnim uchwycie ( 12/9/6 - progresja ) 2. Wyciskanie sztangielek na ławce poziomej 4x 12/10/8/8 (staly ciezar) 3. Wyciskanie sztangi na ławce skośnej 4x 12 (staly ciezar) 4. Rozpiętki na ławce poziomej 4x 10 (staly ciezar) $Triceps 1. Prostowanie ramion w opadzie tulowa 3x 12/10/8 (progresja) 2. Francuskie wyciskanie sztangi na ławce poziomej 3x 15/12/10 (progresja) 3. Francuskie wyciskanie sztangielki nad głowę w siadzie 2x 10 (staly ciezar) 4. stojąc w podporze kolanem o ławkę poziomą - prostowanie przedramienia w tył ze sztangielką trzymaną chwytem młotkowym ( 12/10/8 - stały ciężar ) 5. Pompki z rękami przy ciele i szerokim rozstawieniem nóg 1x max Do tego oczywiście A6W i w sobote albo w niedziele pompki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 udalo mi sie wkrecic na fale bylebym jechal na niej do marca :) zaczalem lapac mase... z 76 zrobilo sie ponad 81 na wadze :) przybyczylem sie troche :D byle tak dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 pytalem sie przy ktorym cwiczeniu sie chudnie - no i wlansie tego cwiczenia bym nie wykonywalTo cwiczenia na miesnie brzucha powoduja chudniecie a natomiast takie na biceps czzy klate nie? Tak to rozumiesz? Bo to wnioskuje z Twojej wypowiedzi... I jeszcze jedno - chcesz grubnac na brzuchu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 omg... poprostu nie chce schudnąć - rozumiecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) omg... poprostu nie chce schudnąć - rozumiecie ?od cwiczen nie mozna schudnac ... cwiczenia tylko i wylacznie moga powodowac wzrost i poprawe pracy miesni .. jak juz schudniesz to tylko i wylacznie przez spalenie zbednego tluszczu ... który do niczego ci nie jest potrzebny .. dlatego sie nazywa ZBĘDNY :P Edytowane 7 Stycznia 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 jakto od cwiczen nie mozna schudnac ? :] wystarczy zamiast 6-12 powtorzen w serii robic 20-24 i voila... albo poprostu cwiczeniami aerobowymi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-yahoo- Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) @nightstalker Połączenie barki nogi to będzie ciezkie no ale jak musisz Barki: OK Nogi: OK tylko łydki 5*25 ruchów z przerwami 30 sek Plecy: same wiosłowania to nie za bardzo jakieś sciągania zrób lub podciaganie na drążku Biceps : OK Klatka : OK Triceps : OK co ile powinno zmieniac sie zestaw cwiczen ? teraz bede zaczynal 3miesiac na tych samych cwiczeniach. Zmienic je czy jeszcze przez ten miesiac jechac na starym zestawie ? Przy okazji powtórze bo już kiedyś pisałem Polecam trening intuicyjny . Ja ćwicze całkowicie spontanicznie ide na trening decyduje jaki mięsień będe ćwiczył a jakie ćwiczenia to dopiero podczas treningu zalety -każdy trening jest na max bo robie to na co mam ochote -nie nudzi sie -szok dla mięśni na każdym treningu np ostatnio robiliśmy z kolesiem martwy ciąg przez ponad godzine a póżniej pompowaliśmy 15 min plecy na wyciągach Edytowane 7 Stycznia 2006 przez -yahoo- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaCZq Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Od cwiczen aerobowych tracisz tluszcz, ktory jest zapasowym materialem energetycznym. Aby zaczac tracic miesnie musilabyc biec przebiegac tyle co maratonczycy. ;p Naprawde trudno tracic mase miesniowo, no ze chyba bedziesz cwiczyl 6x w tyg, do tego aeroby i jeszcze jakis sport, wtedy powoli miesnie zaczna z przetrenowania kurczyc sie bo nie beda mialy energi do dzialania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Lkarnityna lub thermal pro i baj baj maso mięsniowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-yahoo- Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Panowie oglądajcie dziś siłaczy . Panienki marzenie . Fajnie by było mieć taką ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 tłuszczowa bardziej:d co myslicie o bcaa czy jak to sie tma zwało, podobno poprawia uwalnianie tłuszczocha z basa, a na tmy mi zalezy najbardziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 lepsze są aeroby kasa ci zostaje w kieszeni;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 dlamnie teraz ciezkie czasy nastaną, 4xsiłownia w tygodniu, 3 aeroby i a6w, ale jakos chyab dotrwam :D i dzięki Rob za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 dawid zrób sobie zdjęcie przed i po cyklu :) ja tak własnie robie i pod koniec mojego cykla zapuszczam stare zdj i nowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Przestudiowałem topic, dodam kilka nowych cwiczen do domowego treningu i nabralem wreszcie ochoty zrobic cos z soba wiecej. Po sesji chce zaczac chodzic na siłownię, możecie jakąś polecić w Gdańsku, możliwie blisko Oliwy? No i pytanie drugie. Jako że mam 21 lat, 175, 64kg, nieiwle tłuszczu i niestety miałem ongiś korygowany wklęsły mostek. Pewna wklęsłość jest nadal. Myślicie że jest jescze szansa żebym tego się pozbył i wypracował ładną klatkę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Pewnie że jest szansa! Dietka i trening to podstawa! Do około 24 roku życia można jeszcze w miare łatwo "się rozbudować" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 (edytowane) Cahir synu ja miałem korygowany także mostek ;) dobre są rozpiętki na niego jesli masz asymetryczną klate to wyciskaj nie sztange tylko hantle,rób dużo pompek Edytowane 9 Stycznia 2006 przez Rob187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 dobra od dzisiaj na siłken a powaznie chodze, tn byłem dzisiaj pierwszy raz ale ejstem normalnei podwarazeniem, ledwie zaczałem cwiczyc podbiega koles instruuje co i jak (pracownik tego), nastepnie normalny tma co przychodzi podbija, pkazuje jak cwiczyc, itp, normlanie jestm pod wrazeniem I dlatego masz problemy z pisaniem po polsku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 9 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2006 No to od 'po sesji' biorę sie ostro za siebie :) A póki co pompowanie i brzuszkowanie ;) I powlony odwyk od piwa :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Nie rób brzuszków szkoda czasu porób lepiej A6W link znajdziesz kilka postów wyżej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 No to od 'po sesji' biorę sie ostro za siebie :) A póki co pompowanie i brzuszkowanie ;) I powlony odwyk od piwa :D ;)i mogles jeszcze napisac ze sie zaczniesz systematycznie uczyc :) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekG Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 A ta aerobiczna szostka Weidera bedzie dobra na mase miesni brzucha? Czy cos innego polecicie? Bo zeby byla kratka to trzeba cos tam miec chyba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 dieta i a6w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 kurrna ;/ caly czas pod gorke ;[ ehh jak nie choroba to swieta i teraz... znowu zaczynam byc chory. Czuje ze lapie grype zamulony, bola miesnie, zimno, w nocy z 12314razy budzilem sie i nie moglem zasnac ;[ to z silki dzisiaj i jutro nici. Oby w pon bylo juz ok ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...