nightstalker Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Ja to samo :( Przewiało mnie i cała prawa strona od ucha mnie rwie tak że całą noc dzisiaj nie spałem :( Zasnąłem dopiero około 6 nad ranem po solidnej dawce painkillerów... Przespałem tak 2 godziny ( na siedząco, bo połozyć się nie moge! ) i jazda na laborki, bo fanatyk od systemów komputerowych nie rozumie, że ktos może być niedysponwany... Teraz czuje się troche lepiej i mam andzieje że w przyszłym tygodniu zaczne wreszcie regularne treningi... Mówie wam, przesrane jest mieć ostre zapalenie ucha środkowego :P Od gardła aż po czubek głowy czuje jakby mnie ktoś prądem smyrał... Próbowałem pompki robić przedwczoraj, ale się ciśnienie krwi chyba zwiększyło i znowu ten ból... Ech... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 a ja wrecz na odwrot, wyzdrowialem i mam sie dobrze ;] tydzien choroby, myslalem, ze bedzie ciezko...a w kazdym cwiczeniu poprawilem sie o ~1 ~2 proby :D widocznie wypoczynek dobrze mi zrobil... od lutego biore się z kreatynę, mam kilka pytań do zażeraczy ;] no wlasnie, jakies skutki uboczne? na stronie producenta raczej takich rzeczy się nie doczytam ;] raczej nie mam zadnych nie wydolnosci, ale wiecie... cwicze ~3miesiac na silowni, wczesnij dom, wiec troche juz za mną, mysle, ze mozna sie pokusic ;) kompletnie sie nie znam na rodzajach, wszystkie suplementy jakie kupowalem to firma trec, chociazby dlatego ze sklep mam pod chatą, ale rodzajow kreatyn jest wiele, wiele jest tez rozdrobnien i nie moge sie połapac ;] moglby ktos cos poradzic/podpowiedziec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 skutki uboczne?? hmmm jak jesz tone monohrydu to mozesz woda sie zalac. ogolnie polecma najmocniejsze kreatyny takie jak jablczan kreatyny czy orotonina kreatyny jak dla ciebie proponuje cell pump na poczatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 hmm jablko albo orto na poczatek ? :> lol zanim przejdiesz na wyzsze formy zrob conajmniej 3 cykle na mono bo wtedy bedziesz pewien ze nie wyrzucisz kasy w bloto i wykrzystasz caly potencjal stacka w ktory wladujesz kase... pozatym na samym mono mozna niezle skoczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 (edytowane) Ja swój pierwszy cykl mam na kretce treca mono rozdrobniona i taurynka tez treca i glukoza.Co do skutków ubocznych to co najwyżej są po glukozie bo wiadomo ze sie na wątrobie odkłada. Edytowane 14 Stycznia 2006 przez Rob187 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 mono... ? tzn ;] ? jakis konkretny link bym prosil. sam myslalem o kreatynie trec'a, rozdrobnienie bodajze 250. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80234061 to jest sama kreta mono .Tauryne możesz dokupić terz treca 16 zł 60 kapsułek albo możesz krete odrazu z taurynką http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80254874 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 po co deke jak lepiej metke na poczatek pfffffffffffff glupota kompletna bierz cell pumpa mono to przezytek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 hmm w sumie sie nie znam ale piratez nie jest tak ze jak zaczne odrazu od silniejszej kreatyny to pozniej jak bede mial zastuj to juz mi nic nie da ? a jak teraz zaczne mono pozniej jablaczan i orto ?;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 raczej jesli sie robi odpowiednio dlugie przerwy miedzy cyklami to organizm sie odzwyczaja od kreatyny a mono strasznie zalewa woda, szkoda wygladu i zdrowia na to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 tzn jest tak, ze jak sie zacznie od mocniejszej, to potem juz coraz mocniejsze... juz mam mętklik w glowie, brałbym mono na początek, ale piratez mnie przestraszyl tym zdrowiem i wygladem ;x prosilbym o jakies sprostowanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) tzn jest tak, ze jak sie zacznie od mocniejszej, to potem juz coraz mocniejsze... juz mam mętklik w glowie, brałbym mono na początek, ale piratez mnie przestraszyl tym zdrowiem i wygladem ;x prosilbym o jakies sprostowanie ;] powiem tak jesli robisz odpowiednio dlugie przerwy miedzy cyklami kraetynowymi to dzialanie bedzie takie same mlodzi panikuja ze na poczatku kreatyna dobrze dzialala a potem coraz gorzej i gorzej ale to jest wiadome bo im dalej w las tym coraz trudniej uzyskac przyrosty co do zdrowia to przesadzilem:) kretka raczej nie szkodzi:) Po co brac cos gorszego jak mozna wziac najlepsza rzecz na rynku?? kup cell pumpa + bialeczko:) plus porzadny trening i systematycznosc PS http://img495.imageshack.us/img495/518/img00103pt.jpg taka sobie fotka przodu, jeszcze jeden cykl masowy a potem ostra wycinka tightem i thermalem bo fatu za duzo sie zebralo do poprawy gorny srodek klatk - to jest piorytet Edytowane 15 Stycznia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Mój następny cykl taki sobie zapodem :D:D:D ale po tej mono mam nawet przyrosty tydz brania 1 cm w bicu +2 kg masy.Mysle ze jest dobrze i powinno być coraz lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 co polecacie na mase poza kreatyna ? mam zamiar cos zarzucic teraz ale nie wiem co bo wlasnie skonczylem brac krete, myslalem nad gainerem albo bcaa, mam max 85zl na to, najchetniej bym wydal kolo 50 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 jakies nitro nitro i kreatyna to jedyne skuteczne suplementy na zdobywanie przyrostow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ja polecam protein 63 od Vital Max,daje niezle na mase,u mnie dziala bardzo szybko jak wezme troche wiecej niz ustawa przewiduje(chociaz to jest takie nie dobre ze rzygac sie chce)to w jeden dzien 2kg przybywa (u mnie nie wiem jak u innych)Pozdro,juz 3 dzien A6W efekty sie czuje i widzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) jakies nitro nitro i kreatyna to jedyne skuteczne suplementy na zdobywanie przyrostow 2gi dzien nie biore nitro i kreatyny wlasnie skonczylem cykl :) lol nicko tu sa ludzie ktorzy cwicza i nikomu takich bajek nie wkrecisz, wykomp sie, idz do kibla, i jak nie stracisz tych 2kg to respekt :D pozatym po 3dniach a6w to mozesz widziec co najwyzej kropelke potu na czole w lusterku... Edytowane 15 Stycznia 2006 przez _ares Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Co ty za bajki opowiadasz? 2kg w jeden dzien hahahaha to u ciebie pewnie jest tak ze jak tylko popatrzysz na opakowanie to odrazu z 0,5kg przybywa masy :lol: :lol: :lol: :lol: Moim zdaniem mono tak bardzo nie zalwea z dobra dieta tym bardziej 300g Vitalmaxu + Tauryna z OLimpu + Carbo i mamy juz lajcikowy cykl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Hehe Ares racja co do tego srania :D:D ale pamietaj ze jak robisz mase najważniejsza jest dieta a gainer i białko np ostrowia nadają sie tyko jako uzupełnienie diety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 chyba wroce do korzeni i kupie massa xxl, bo nie zalezy mi na czystej masie poki co, btw 18,7% tluszczu 55,4% wody 80kg 187 wzrostu, tak to wyglada mniej wiecej u mnie na masie, mysle zrobic jeszcze 5kg do wakacji :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 kupcie sobie mete i jeźdźcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 sam sobie kup mete... wy odradzacie tu znowu hmb, a niektórzy polecają... mówią,ze dobre wyniki po tym mają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 HMB nie nalezy porównywac do krety pod katem przyrostów :mur: HMB sie stosuje po cyklu kreatynowym dla utrwalenia efektów ale strasznie to drogie jest:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 ale ja wcale nie porwónuje hmb do krety tylko poprostu móie, że nie takie złe jak to sie o nim mówi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj-west Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 efekty hmb są zauwazalne po dłuzszym stosowaniu wiec wszyscy to krytykują i na hmb nie lapie sie jakis duzych przyrostow w wiekszosci przypakdow wiec nei ma sensu porownywac tego do kreatyny to sa rozne rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 nie chodziło mi o ciebie dawid;] tylko tak ogólnie do całej polskiej spolecznosci nie lubiącej HMB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 aha ok a o Nicko sie nie przejmujcie wiatr z morze mu umysł powywiewał on juz taki jest najlepszy był jego podpis kiedys optero 144( poczta zagubiła paczke) connect 3d x800gto@xt 9jak mam da kase) dfi nf4ulta ( jak sprzedam czesci) i wszystko wiadomo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 (edytowane) Karte juz mam wiec sie nie smiej :) ,reszta kasy poszla na WC,znaczy jeszcze chlodnicy szukam.A co do tej masy to bardzo mozliwe ze nie uroslo mi tyle,bo wage mam zwykla z supermarketu wiec mozliwe ze ma humoki :)Myje sie codziennie biore prysznic + Twarz 3 razy dziennie.A wogle zauwazyliscie ze przy braniu czegos oddaje sie wiecej moczu ?? :lol2: Moje wymiary to 36lapa,104 klatka 73kg ,180cm wzrostu.Cwicze codziennie teraz zaczalem brac jakies suplementy,znaczy sie mam tego gainerka i hmb ale nie biore regularnie.Pozdro Aha lat mam 16,rocznikowo 17 ale ur dopiero w polowie pazdziernika. Teraz uwaga mega LOL,wzialem wage do siebie do pokoju i waze 66kg bede musial kupic jakąś PR0 wage...:( Edytowane 16 Stycznia 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 nie no moze poprostu sie wysrales i wykompaes, btw chetnie bym zobaczyl to 36 w lapie, moze dasz jakas fote lapki i kratki po 3 dniach a6w? o sorry dzis to juz po 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 dobra lece na trening %-) jest -11 na silownie pewnie z +3 :D nie ma to jak dobra pompa w urodziny hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...