sawyer188 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 Hah, jakbym mial aparat to bym wam elo zioma pokazal :D Gość ma tak we łbie nasrane że mysli iż jest czarny :P Parodia na maxa :D Zresztą nieważne, bo punkty za off-topa dostane :P A skąd takie przypuszczenie ? :D Dzisiaj się właśnie opitoliłem na jakieś 2cm :P No co Ty ? Nawet ja mam skóre ! :D Ramona pierwsza kalsa - wywalczona na allegro za 120zł :P Przy okazji to witam w temacie :] Polecam przyrząd Chaosa do ćwiczenia nadgarstków - sam go stosuje :D Co to jest "testosterol" i "tribusteron" ? Słyszałem że ludzie takie coś biorą, ale nie wiem po co... po twoim zdj bicepsa do takiego doszłem wniosku B) a tak pozatym też musze sobie ,,skóre" kupić:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 (edytowane) LINK Nareszcie mam jedno swoje foto :) Oceniajcie ,to jeszcze bez rzeźby ,na brzuch nie patrzcie bo przytylem...teraz http://img387.imageshack.us/my.php?image=koksik0jk.jpg aha i to jest robione nie na pompie :) wogle jeszcze dodatkowo jestem mniejszy bo siedzialem wczorjaj 3h na silce i troche mam zakwasy a i jeszcze ktos prosił o wymiary wage itp wiec tak Waga 76kg Biceps 37cm klatka ??nie mierzylem ale wczesniej 104 teraz wiecej wzrost 178cm pewnie chcielibyscie ile mam w udzie :) Jak dorwie miare to powiem.Pozdr Edytowane 23 Lutego 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 szczerze? :) jesli tak to w lapie masz 35 na moje oko :> i barkow nie stwierdzono : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) z tym 35 przesadziles :) mowie ze zmeczony jestem i to nie na pompie...jak sie zregeneruje lapka bedzie 37 z czyms,po silce mam 39,5 ale tego nie licze Chcialbym tez zaznaczyc,ze do tego doszedlem bez suplementów,sterydow czy czegokolwiek innego,dwa lata ciezkiej pracy,teraz zaczalem brac krete Nutrend monohydrat w proszku,i gainer Olimp gain bolic 6000. Pelna regeneracja zajmuje mi 3 dni...bo malo spie :( Edytowane 24 Lutego 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 hahaha :> chcialbym zobaczyc to 39,5 sorry ale ja tez kiedys mialem 35 36 37 i widze ze ty za chiny nie masz wiecej niz 35-36 - to jest tylko moje zdanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) hahaha :> chcialbym zobaczyc to 39,5 sorry ale ja tez kiedys mialem 35 36 37 i widze ze ty za chiny nie masz wiecej niz 35-36 - to jest tylko moje zdanie...troche przesadził kolega z tym 39,5 mi jak na oko to wygląda bic na 35-36 a po treningu ewentualnie 37.A tak pozatym to fajnie że wstawiłes fote :D Edytowane 24 Lutego 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 eeee 37 ?? :| moze krzywo centymetr miales ulozony :D daje ci 36 mniej nie dam, bo bedziesz na mnie zly :D ale z tym 2 lata to zes przegial z deka :D w 2 lata to powinienes byc nawalony ladnie :D a u ciebie tak klatki to tez nie stwierdzilem :P pokazal bym ci co mozna zrobic w 7 miesiecy :D ale wstydze sie brzucha narazie :D zrobie redukcje to na czerwiec wrzuce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Znalazłem taką fajną rozpiskę/rozryskę- może się komuś przyda: interia niestety bo mi somme padło... Nicko13 -> respekt że dałeś zdjęcie- popracuj nad klatą i barkami. Uda ok. marian193 -> witaj w rodzinie ;-). Andrew^ -> "pokazal bym ci co mozna zrobic w 7 miesiecy ale wstydze sie brzucha narazie zrobie redukcje to na czerwiec wrzuce" Pokaż, bo do czerwca to nam topic może "umrzeć śmiercią naturalną". Jak się brzucha wstydzisz to chociaż obręcz barkową. Bo takie pisanie bez poparcia dowodami jest takie se. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Andrew^ -> "pokazal bym ci co mozna zrobic w 7 miesiecy ale wstydze sie brzucha narazie zrobie redukcje to na czerwiec wrzuce" Pokaż, bo do czerwca to nam topic może "umrzeć śmiercią naturalną". Jak się brzucha wstydzisz to chociaż obręcz barkową. Bo takie pisanie bez poparcia dowodami jest takie se. dokladnie .. nawet nie TAKIE SE .. a raczej nijakie ... wstydzisz sie brzucha? to foty z tylu daj ... i klata oraz ramiona .. brzuch se zakryj albo koszulke na ramiączkach zapodaj... pozatym taki duzy a sie wstydzi @mechl!n: teraz to ja bym chcial miec wiekszy trapezius i latissimus dorsi ;] @Nicko13: no chlopie .. wkocnu fota .. aczkolwiek troche kontrowersyjnie ... nie bede juz wnikał w sprawy siłowe .. bo to roznie bywa .. moze masz wrodzona siłę . ale wymiary które podales ni jak nie pasuja do tego co na focie ... nie sadze zebys mial w bicu wiecej odemnie ... imho jestes po prostu jednym z tych szczesliwców co sie nie zatłuszczaja za bardzo (jak mechl!n .. karaczek jeden :P ) ... ale masy u Ciebie nie stwierdzam raczej ... tego 105 w klacie nie widac raczej ... i tych prawie 40cm bicepsów.... zapodaj foto pleców z tyłu .... z ładnie rozłozonymi łapkami prezentujacymi bicepsy (takie jak dal kiedys Yahoo -> http://www.yahoo.aplus.pl/image/-yahoo-.JPG ) @Yahoo: zapodaj jakies foty klaty i przodu ;] Edytowane 24 Lutego 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) @mechl!n: teraz to ja bym chcial miec wiekszy trapezius i latissimus dorsi ;]Czekaj niech sprawdzę które to... ;-) Może ktoś podejmie się "przetłumaczyć" ten rysunek? Wiem, wiem- są takie obrazki "po polsku"- ale ten jakoś najbardziej mi podpasił (chyba najbardziej szczegółowy jest). EDYT- sprawdziłem- znaczy kaptur i najszyrszy- cza było tak od razu ;-). Edytowane 24 Lutego 2006 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Czekaj niech sprawdzę które to... ;-) Może ktoś podejmie się "przetłumaczyć" ten rysunek? Wiem, wiem- są takie obrazki "po polsku"- ale ten jakoś najbardziej mi podpasił (chyba najbardziej szczegółowy jest). EDYT- sprawdziłem- znaczy kaptur i najszyrszy- cza było tak od razu ;-). yup ... btw .. panie anatomia :)) ... daj no swoja fote ala Yahoo jak masz ... albo machnij next time ;] ... p.s: twoja reka na tym ostanim foto w "bercie" mnie stresuje .. kafarku ;] zmiejsz ja update: znalazlem to: http://www.mocniej.pl/a/ogolnie/anatomia .. powinno dac rade do przetłumaczenia tamtego Edytowane 24 Lutego 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Na dzień dzisiejszy mam tylko takie foty plerów (robione przy okazji ćwiczenia barków): interia suxx I sie nie stresuj- się ćwiczy się ma ;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 @Andrew,sproboj zrobic tyle bez silowni,supli tylko w domu robiac pompki i podciagajac sie na drazku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Na dzień dzisiejszy mam tylko takie foty plerów (robione przy okazji ćwiczenia barków): http://mechlin.fm.interia.pl/silka/plecy1.jpg http://mechlin.fm.interia.pl/silka/plecy2.jpg interia suxx I sie nie stresuj- się ćwiczy się ma ;-). o to chodzilo .. nice .. ;] do takich miejwiecej dąze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 @Nicko opalenizna ci sie trzyma od wakacji cały czas:D? rozwiń brdziej kaptury i barki a tak to spox jak na wiek i brak supli. @mechl!n ile ważysz teraz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) 85kg +/- 1kg Edytowane 24 Lutego 2006 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Damn.. znowu moje zdjecia pokazujesz? Ile razy Ci mowilem zebys najpierw sie spytał... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 @Nicko opalenizna ci sie trzyma od wakacji cały czas:D? rozwiń brdziej kaptury i barki a tak to spox jak na wiek i brak supli. @mechl!n ile ważysz teraz? Nie wiem o co Ci chodzi z tą opalenizną :lol: To moj naturalny kolorek :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian193 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 @mechl!n kurcze jestem pod wrażeniem :blink: ładny kawał plecków B) Ja własnie z tą częścią mam najbardziej w plecy :wink: Już niedługo montuję drążek z wykorzystaniem patentu Chaosa i ostro biorę się do roboty. Hmmm... czy wy też macie najwiekszą ochotę pakować gdy wiosnę czuć w powietrzu? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) dwie fotki zrobione na szybko(niemiał mi kto trzymać aparatu :/), już dwa tygodnie nie byłem na siłce niestety czasu niemam i partner do ćwiczenia '"wygasł" :mur: oceniajcie ;) ps brzuszek mam lepszy niż na fotach ale jestem po obiedzie ;) Edytowane 24 Lutego 2006 przez quarantino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 z tym 35 przesadziles :) mowie ze zmeczony jestem i to nie na pompie...jak sie zregeneruje lapka bedzie 37 z czyms,po silce mam 39,5 ale tego nie licze Chcialbym tez zaznaczyc,ze do tego doszedlem bez suplementów,sterydow czy czegokolwiek innego,dwa lata ciezkiej pracy,teraz zaczalem brac krete Nutrend monohydrat w proszku,i gainer Olimp gain bolic 6000. Pelna regeneracja zajmuje mi 3 dni...bo malo spie :( 37 nie masz napewno....musaiłbyś mieć tyle co ja....a fotę swoją pdoawałem...na oko masz 2 cm mniej... ale nieźle ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 quarantino -> brzuszek brzuszkiem, ale talia do poprawy. Wiem, wiem- łatwo mi mówić- zewsze byłem szczypiorem, ale Ty też z nadwagą raczej problemów nie masz. Dobrze jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 rozumiem to że troche szeroki w pasie jestem :> waże 76 i mam 180cm wzrostu więc chyba nadwagi niemam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 No tak- to masz nawet małą niedowagę. Myślę o tym z boków pod żebrami- tłuszczyk? Bo pozbycie się tego i wzmocnienie "External Olique" (patrz obrazek) nada Twojej sylwetce "rasowego" wyglądu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 tak myślałem że o to ci chodzi... już się sporo nad tym mecze, ćwicze głównie mięsnie proste brzucha (półbrzuszki na ukosie) ale zaczełem właśnie też na te boczne brzucha (hantelka np w prawą ręke a lewą kiwając się dotykam kolana) możesz mi polecić jakieś ćwiczenia właśnie na mieśnie boczne brzucha? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Dobre na to są skręty tułowia z gryfem (czy co tam masz pod ręką) na barkach. W miarę możliwości dobrze by "to coś" było dość cięzkie- by "zachodziła" bezwładność- wtedy pracujesz podczas rozpędu jak i wyhamowywania tego. Ale najpierw chyba jakaś dietka- bo ćwiczeniami wzmocnisz ten mięsień ale nadal będzie ukryty :-). Odstaw słodkie na próbę (tydzień, dwa) i mierz pas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) mechl!n czego usunołóeś swój filmik mógłby słuzyć instruktażowo :) Edytowane 24 Lutego 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 Nie usunąłem- zawiesili mi konto na somee.com dziady wraz z całą zawartością. Nie wiem dlaczego. Założę nowe- wyedytuję linki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 mechlin podeslij .. ja zahostuje ci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Dzięki- nie cza :-). Mam już nowe (ciekawe jak długo). brzucho, .avi, ~1.8mb Mam kilka nowych- jeden z nich: triko, .avi, ~4.9mb Edytowane 24 Lutego 2006 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...