Chaos Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 100:Dlol ... nie no .. mniej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Aleś Ty tajemny ;-). 90cm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) Aleś Ty tajemny ;-). 90cm?a tam tajemny 92cm ;] @vitucky: czemu pytasz? Edytowane 9 Marca 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Mechl!n moze jakies new foty strzelisz ?? Tak zebym sie zmotywowal :P :P Mam problemy z regeneracją bo mało śpie,czy jest na to jakis sposob oprocz witaminy C,B i tym podobnych?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 a tam tajemny 92cm ;] @vitucky: czemu pytasz? a tak z ciekawosci spytalem bo tez mam dokladnie tyle, ale to sie niebawem zmieni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 mowisz i masz od mechlina: http://chaos.dracopc.com/pub/4ppl/mechlin/biko01.avi http://chaos.dracopc.com/pub/4ppl/mechlin/biko02.avi ;] CHAOS HOSTING SITE FOR AMATEUR BODYBILDERS :PPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Wielkie dzięki MASTA! Biko02 to "sławne" 21- w moim wykonaniu wyszło 22 bo się zdziebko rozpędziłem w środkowej fazie serii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 dobra, zagoszcze do tematu po ponad roku wrocilem na silke, zalezy mi na rzezbie bardziej niz masie waga: 73kg wzrost: 187cm jakie cwiczenia na miesnie brzucha? na silke mam czas 2x w tygodniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 dobra, zagoszcze do tematu po ponad roku wrocilem na silke, zalezy mi na rzezbie bardziej niz masie waga: 73kg wzrost: 187cm jakie cwiczenia na miesnie brzucha? na silke mam czas 2x w tygodniu Damn.. sam siebie cytuje.. ;] Wg. mnie, najpierw w ogóle powinno sie wyrobić jakiekolwiek mieśnie.. Wszystko zalezy od osoby - poczatkujacemu/piwoszowi ;] poleciłbym W6 by pozniej przenieisc sie na trudniejszy i bardziej wyczerpujacy trening jakim jest ABS2.. Poza tym - jezeli cwiczy sie tylko w domu to W6 ma taka przewage ze nie potrzeba zadnych obiazen czy hantli.. UPDATE: Obydwa treningi: AEROBICZNA 6 WEIDERA -> 1993307[/snapback] Ferie sie skonczyly - moje uczeszczanie na silke sie skonczylo.. ;] Jako ze robilem glownie jako Pan Kamera - mam mniejsza ilosc materialu niz m!n.. Głównie ćwiczenia na brzuch i te dzisiaj zapodam.. Standardowe ćwiczenie - górna czesc brzucha: 1.mov Standardowe ćwiczenie - dolna czesc brzucha: 2.mov Wariacje ćwiczeniowe ;] : 3.mov I tutaj hardkorowe ćwiczenie (akurat tutaj wykonuje je m!n): 4.mov Na poczatku była to cięzar 10kg, pozniej zmienił sie na 20kg.. To tez nie bylo to.. ;] Próby z hantlami - 30kg - za mało.. Zakonczylismy na 45kg bo to max co jest na naszej silowni.. Na filmiku widzicie wersje z ~90kg ;] bo hantel nam nie wystarczał.. Polecam ćwiczonko.. Wszytkie filmy.. :* dla Chaosa za miejsce na servie.. cdn. ;] mechl!n moze pokazać efekty 2tyogdni cwiczen ze mną ^^ - robiac cwiczenia z drugiego cytatu + paru dodatkowych.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) thx, piwoszem takim to nie jestem :P rok temu jeszcze 80 na laweczce bralem, moze nie duzo ale nienajgorzej mysle ;> troche mieska jest, ale na miesku troszke tluszczyku ;D pozdrawiam EDIT odnosnie filmikow, to przyznam ze 3 cwiczenia nie probowalem, a ciekawie wyglada (o 4 nie wspomne...:D) a poza tym to na maszynie miesnie proste jeszcze meczylem sorki za jakosc, ale niestety dysponuje tylko aparatem z fona ;/ tylko sie nie smiejcie ze mnie :P Edytowane 9 Marca 2006 przez Marcin_gps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian193 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 tylko sie nie smiejcie ze mnie :P Czemu mielibyśmy się śmiać? Według minie żeby rzeźbić powinieneś złapać jeszcze troszkę masy. Jestes wysoki i wiem że to nie będzie łatwe. No chyba, że chcesz wyglądać jak Bruce Lee- mały, ale za to żylasty i bez grama tłuszczu :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 marcin ja się z nikogo nie śmieje ale jak widze niektórych fotki i mówią że oni ćwiczą a wyglądają jak zwłoki (same kości) to wiesz :lol: na twoim miejscu bym postawił na mase gdyż widać budowe masz dobrą (barki już coś widać :P ) ale nic nie osiągniejsz bez odpowiedniego podkładu ;) tak więc do roboty :P pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 @Marcin_gps: ty chyba nie widziales tluszczyku ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Marcin mosisz sie zmassowac , pozniej wycinke zrobisz i lala :) Vitucky 39 w bicu?? BUAHAHHAHAHA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) dla mnie to juz jest za duzo ;-O a tluszczyk widzialem jeszcze z 4 lata temu jak misiem bylem ;D poza tym chce pokazac mojej lasce na co mnie stac, bo ona za kazdym razem jak widzi np reklame tak taka to sie usmiecha... ;D mowicie zmasowac, czyli jedzonka nie oszczedzac?? :> Edytowane 9 Marca 2006 przez Marcin_gps Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubasiek1 Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 (edytowane) Tylko wiesz jedzonko najlepiej czyste wysokobiałkowe unikaj słodyczy ;)Dobrze by było jakbyś miał jakaś diete ułożoną , pozniej dodalbys do tego jakies odzywki i mysle ze by mogło być fajnie :) Tutaj masz ciekawa stronke http://www.sfd.pl/temat173140/ Edytowane 9 Marca 2006 przez kubasiek1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 Marcin mosisz sie zmassowac , pozniej wycinke zrobisz i lala :) Vitucky 39 w bicu?? BUAHAHHAHAHA no 40 po rozgrzaniu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 mowicie zmasowac, czyli jedzonka nie oszczedzac?? :>nie .. mowimy mase czyli mase miesniowa .. cwiczenia i dieta skierowana na przybranie mięsni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 vitucky jak ty masz 39 to :lol: a ja według was ile mam w łapie? (foty kilka stron wcześniej) niedługo jak będe wiedzial jak zmniejszyć foty wrzuce moje plecki za czasów moich szczytów :) czemu dziś tak nie wyglądam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 nie .. mowimy mase czyli mase miesniowa .. cwiczenia i dieta skierowana na przybranie mięsni wiem, wiem :P ale zeby nabrac masy to jedzonko musi byc :> PS swego czasu jak tluszczyk zrzucalem na keto diecie jechalem, ciezka przeprawa.. ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 9 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2006 vitucky jak ty masz 39 to :lol: a ja według was ile mam w łapie? (foty kilka stron wcześniej) niedługo jak będe wiedzial jak zmniejszyć foty wrzuce moje plecki za czasów moich szczytów :) czemu dziś tak nie wyglądam :( o nastepny z jakimis podtekstami wyskakuje, po h... mialbym sciemniac! Jestem za stary na to. Nalezy pamietac ze ręka ma także objetosc i nie da sie jej przedstawic za pomoca fotki w 2d. Zaniedlugo to ktos mi zacznie wciskac, ze to nie ja na tych fotkach :mur: ...verry funy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 ...niedługo jak będe wiedzial jak zmniejszyć foty wrzuce moje plecki za czasów moich szczytów...Nic trudnego- wgrywasz fotę do np darmowego IrfanView (http://www.irfanview.com) zakładka image- resize/resample i już. Jeśli chodzi o wielkość pliku to nagrywając do .jpg to zaznacz "Show options dialog" a będziesz mógł wygrać stopień kompresji. kubasiek1 -> to Ty na avatarze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 o nastepny z jakimis podtekstami wyskakuje, po h... mialbym sciemniac! Jestem za stary na to. Nalezy pamietac ze ręka ma także objetosc i nie da sie jej przedstawic za pomoca fotki w 2d. Zaniedlugo to ktos mi zacznie wciskac, ze to nie ja na tych fotkach mur.gif ...verry funy! Zgadzam się, popieram i staje w obronie, bo się sfd tutaj robi :P Ludzie! Zaczynam w sadło obrastać :D Ja, który jakiś rok temu wazyłem 65kg ! A myślałem ze to nie mozliwe :P No może aż tak tragicznie nie jest, ale pas do klaty ma się mniej więcej jak 85 do 106 cm. Myślałem że dolece do 90 kg i zaczne wycinke, ale chyba juz teraz zwiększe intensywność treningów i zamiast dni nie treningowych będe robił brzuch i nogi + jakieś 2 ćwiczenia na wybraną partię. Poza tym, co 3 miechy robie sobie fotki i porównuje postepy, ale w tym miesiącu chyba nie mam się czym chwalić ;/ Jak załatwie jakieś aparacidło to sie pokaże :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 o nastepny z jakimis podtekstami wyskakuje, po h... mialbym sciemniac! Jestem za stary na to. Nalezy pamietac ze ręka ma także objetosc i nie da sie jej przedstawic za pomoca fotki w 2d. Zaniedlugo to ktos mi zacznie wciskac, ze to nie ja na tych fotkach :mur: ...verry funy!a tam .. nie przejmuj sie .. pamietaj ze zawsze mozna jakos cos udowodnic ... skoro masz aparat machnij niedowiarkom fote z centymetrem krawieckim wokol bica i po problemie ;] btw .. jak mierzycie bica? bo jak wiadomo najgrubsze miejsce bica nie pokrywa sie z najgrubyszm miejscem trica ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian193 Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 btw .. jak mierzycie bica? bo jak wiadomo najgrubsze miejsce bica nie pokrywa sie z najgrubyszm miejscem trica ;] No właśnie ja też sie kiedyś nad tym zastanawiałem. Ja mierzę w najwyższym miejscu bica i centymetr ułożony jest równo (tzn prostopadle do ramienia) tak, że mija się z miejscem gdzie tric jest największy. Przy krzywym ułożeniu centymetra podejrzewam, ze różnica moze byc jakieć 2 cm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) Obydwa treningi: AEROBICZNA 6 WEIDERA -> LINK ABS -> LINK Cycus ... linki nie dzialaja poprawka .. ino drugi ;] Edytowane 10 Marca 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 ja chyba mam zanizony centymetr krawiecki co do niektorych;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 ja chyba mam zanizony centymetr krawiecki co do niektorych;];] piratez nie cwicz tyle http://www.metacafe.com/watch/83387/working_out_in_the_gym/ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Damn , czas sie chyba zajac moim spatyczalym cialkiem bo lato sie zbliza... :lol: W moim przypadku nojgorzej jest sie zmusic do wybrania sie na silke a potem to juz leci [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 ... W moim przypadku nojgorzej jest sie zmusic do wybrania sie na silke a potem to juz leci [; :) skąd ja to znam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...