quarantino Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) mechlin wielkie dzięki fajny ten programik hehe :lol: o i jeszcze odłożyłem słodycze (straciłem w pasie narazie 3cm) i trenuje talie (aerobowe ćwiczenia siostry :lol: ) a tu zdjęcia moich dawnych szczytów: troche przesiadziłem z kompresją ale powinno być ok ;) oceniajce :) ps nie wiem czemu na drugiej focie mi tak jedno ramie do dołu poszło... ps2 foty były robione w lato... Edytowane 10 Marca 2006 przez quarantino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Cycus ... linki nie dzialaja poprawka .. ino drugi ;] Działają, działają.. po prostu zle klykneles.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Jest i Ronnie: http://www.metacafe.com/watch/44282/ronnie_coleman_lift/ (jeee badi, lajt łejf bejbi) jest i Pudzian: http://www.metacafe.com/watch/73514/worlds_strongest_man/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 jest i Pudzian: http://www.metacafe.com/watch/73514/worlds_strongest_man/ czytaliscie jak sie kłoca w komentarzach? ze ronnie jest silniejszy? mnie sie wydaje ze ogolnosprawnosciowo pudzian jest mocniejszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 (edytowane) roni jest silniejszy, nie ma co sie oszukiwac:), zreszta zobacz po muskulaturze:) pudzian wyglada jak dziecko przy ronim:D btw cykl dziala, dzisiaj po treningu lapka do 45 urosla:) gonie cie gladiac;) http://img212.imageshack.us/img212/4235/img00024un.jpg heheh moj fat widac;] Edytowane 10 Marca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Piratez dzialaj dzialaj :),po treningu to potrafila mi czasem skoczyc na 49,5 ,ale juz dawno nie mierze a pozatym robie rzezbe :) , po dodaniu brzucha i troche aerobow spadlo mi z 4 kilo i lapa na 47 ! ,ktos kiedys powiedzial ze jak sie robi brzuch to lapa spada i faktycznie hehe , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 roni jest silniejszy, nie ma co sie oszukiwac:), zreszta zobacz po muskulaturze:) pudzian wyglada jak dziecko przy ronim:DA co ma muskulatura do siły? Nie zawsze jedno laczy sie z drigum... Poczytaj komentarze pod filmikami.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) OMG ale jestem wkurzony robilem dzisiaj sztrugsy na maszynie ok seria zrobiona, przekrecam glowe i jak mi cos nie chrupnie... az mi w oczach pociemnialo. Teraz ledwo moge glowa ruszac, mam nadzieje nic powaznego i przejdzie szybko. Niech juz sie robi cieplo bo potrzebuje sporo schudnac :D a tak nei mam mozliwosci btw topic caly czas jest na szczycie a jednak nikt go nie przykleji Edytowane 11 Marca 2006 przez ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 http://rapidshare.de/files/10672824/Zwiastun.avi.html gosciu z imperium sportu fajny filmik zrobil:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 http://img212.imageshack.us/img212/4235/img00024un.jpg heheh moj fat widac;]o chlopie .. serio cosik zalany tluszczem jestes .. gdzieta twoja wycinka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 piratez mial robic po tym cyklu wycinke :) ej chlopaki moze zrobimy cos takiego ze po kazdym treningu bedzie wpiywal sobie jak sie czul,jak sie robilo cwiczenia itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra-v Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Nie żebym sie chwalił, ale mam 14,5 lat, na siłowni ćwicze od czasu do czasu (żadko) i podnosze 45 kg na raz :P To już coś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 ej chlopaki moze zrobimy cos takiego ze po kazdym treningu bedzie wpiywal sobie jak sie czul,jak sie robilo cwiczenia itp icon_smile3.gifLepiej nie... Syf sie zrobi straszny :P Nie żebym sie chwalił, ale mam 14,5 lat, na siłowni ćwicze od czasu do czasu (żadko) i podnosze 45 kg na raz icon_razz.gif To już coś icon_biggrin3.gif Staryyyy... Ja w wieku 16 albo 17 lat ledwo 50 kg na raz dygałem :D Takie ze mnie było bydle :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 e no moze masz racje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Nie żebym sie chwalił, ale mam 14,5 lat, na siłowni ćwicze od czasu do czasu (żadko) i podnosze 45 kg na raz :P To już coś :D lepiej sobie daruj dzwiganie ciezarow w tym wieku i zajmij się ćwiczeniami ogólnorozwojowymi np. pompki, drązek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) heh ja w jego wieku bralem 57kg ;P teraz mam 16 lat i biore 82 :D ale faktycznie w tym wieku to pompki i drazek nic wiecej bo sie jeszcze nie rozwinales do konca (stawy,sciegna itp nie sa tak wytrzymale) Edytowane 11 Marca 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 nie ćwicz w młodym wieku bo staniesz w rośnięciu :P mnie przed tym ostrzegali, ale więcej nie urosne to ćwicze ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 mnie tez ;) ja jak przez rok nic nie uroslem to zaczalem cwiczyc na powaznie :) a nie tylko drazek i pompki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 z tym nierośnięciem nie ma udokumentowanego przez medycyne a raczej jest bardziej negowane... ja sobie teraz robie np. cykl z volumass :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 brął ktos z was nitrobolon? qmpel z kalsy sie zastanawia nad tym i do tego hard mass (gainer) bedzie to dobre rozwiazanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 z tym rosnieciem to wydaje mi sie ze to bajka bardziej chodzi o to zeby nie przeciazac kregoslupa w mlodym wieku bo jeszcze jest slaby i ROSNIE. Dlatego trzeba unikac cwiczen bardzo obciazajacych kregoslup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Jeśli chodzi o wiek + ćwiczenia fizyczne - poszukajcie info o Richard Sandrak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Jeśli chodzi o wiek + ćwiczenia fizyczne - poszukajcie info o Richard Sandrak. Pomoge... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Właśnie. Piratez -> co to za filmik? Amatorski jakiś? Bo chyba w tytule ma błąda -> "The Tiger Strenght". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tayler Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 ja w wieku 17 lat cisnalem 85kg na dwa razy sam wazac 55 i raczej nie dobrze mi podzialalo mi to na moj wzrost ;] ale co zrobic , bylo sie mlodym i glupim i juz zapozno :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 amatorski amatorski facet ze szczecina jest:) jakis super wielki nie jest ale filmik ogolnie fajnie zrobiony:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Nitro slabe jest do tego trzeba jesc mase caps, jak juz nitro to nitro 2 ale ja polece dla niego Cell Pumpa bardzo dobra stek :-) moze nieco juz starszy ale daje rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 Dzisiaj na siłowni miałem rewolucje żołądkową,niestety zwymiotowałem i musiałem przerwać trening ;( !! :o Co mozna uzywac zamias t dextrozy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 to po cos lazł na siłownie jak masz cos z zołądkiem? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 gdzieś czytałem, chyba nawet tutaj, że zamiast dextorzy można stosowac glukoze spożycza, podobno to to samo... tylko ciekawe cz to jest prawda..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...