jonathan Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Jak boli to znaczy ze rosnie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 No to jutro będą kwachy :-) . Dobre zakwasy nie są złe! Przynajmniej czuje się, że ma się tego muskuła! Przy kwachach na cycku dziwnie schodzi się ze schodów- cycki dyndają jak u kobiety ;-) . 1693477[/snapback] heheh z tymi cyckami trafiles w 10 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) 1. XPAND (DYMATIZE) 775g 2. CLOUT 525g 3. Volu-mass 5.0 Strawberry 2250g <lol> jestem na 4 dniu tego cyklu i czuje sie jakby ktos pompowal w dupe mi powietrze:> podobno najmocniejszy cykl suplementowy jaki jest na rynku:> Edytowane 10 Października 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) No to jutro będą kwachy :-) . Dobre zakwasy nie są złe! Przynajmniej czuje się, że ma się tego muskuła! Przy kwachach na cycku dziwnie schodzi się ze schodów- cycki dyndają jak u kobiety ;-) . 1693477[/snapback] Jeżeli masz taki miąchy jak na obrazku to czuje bluesa :lol2: BTW czy do ćwiczeń na mase ( to to samo co na siłe ? :D ) trzeba koniecznie używać dodatkowej porcji "paliwka" ? :) Nie ździwie się jak ktoś mi wyskoczy z porównaniem do silnika który produkuje więcej koni z większą ilością paliwka i powietrza :lol2: Przypomniałem sobie coś jeszcze :D Dlaczego gdy człowiek cały dzień zasuwa na rowerze i mu to nie robi różnicy to w czasie biegania potrafi się zmęczyć po 800m ? To jest dlamnie nie zrozumiałe jak człowiek który ma łydke jak moje udo ( a nawet większą ) nie da rady przebiec takiego dystansu kiedy na rowerze zrobi 70km O_O Edytowane 10 Października 2005 przez Shiningami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 1. XPAND (DYMATIZE) 775g 2. CLOUT 525g 3. Volu-mass 5.0 Strawberry 2250g <lol> jestem na 4 dniu tego cyklu i czuje sie jakby ktos pompowal w dupe mi powietrze:> podobno najmocniejszy cykl suplementowy jaki jest na rynku:> 1693529[/snapback] jaki koszt i jaki czas trwania cyklu :> @Shiningami na siłę robisz dużo powtórzeń małymi ciężarami na masę odwrotnie mało potw. dużymi ciężarami. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 jaki koszt i jaki czas trwania cyklu :> @Shiningami na siłę robisz dużo powtórzeń małymi ciężarami na masę odwrotnie mało potw. dużymi ciężarami. :) 1693682[/snapback] a nie odwrotnie ? chyba jak na sile ( zeby miec ta moc w rekach ) to duze obciazenia i malo razy a jak na rzezbe ciala to male obciazenie i duzo powtorzen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 a nie odwrotnie ? chyba jak na sile ( zeby miec ta moc w rekach ) to duze obciazenia i malo razy a jak na rzezbe ciala to male obciazenie i duzo powtorzen 1693689[/snapback] przeciesz koles dokladnie to napisal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 napisal ze na sile maly ciezar duzo powtorzen, zreszta nie wiem moze sie myle ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scoon Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 1. XPAND (DYMATIZE) 775g 2. CLOUT 525g 3. Volu-mass 5.0 Strawberry 2250g <lol> jestem na 4 dniu tego cyklu i czuje sie jakby ktos pompowal w dupe mi powietrze:> podobno najmocniejszy cykl suplementowy jaki jest na rynku:> 1693529[/snapback] Brzmi niezle <_< ale moglbys podac np. dawkowanie i ile ecipeci na to wydales :) wiecej konkretow - niezaszkodzi sprobowac ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 napisal ze na sile maly ciezar duzo powtorzen, zreszta nie wiem moze sie myle ... 1693762[/snapback] a sorx .. nie doczytalem jakoś .. na mase i na sile to niemal to samo .. ;] na rzeźbe sie robi duzo powrzen malymi ciezarami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo10 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Co jakiś czas przewija sie tutaj pojęcie treningu na rzeźbę. Tylko dla kogo jest taki tening? Jeżeli nie macie solidnej podstawy mięśniowej to radzę je wymazać z pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 podstawa treningu na rzeźbę to spory starz pozniej masa nastepnie rzezbimy nie mozna tego robic na odwrot trzeba miec co rzezbic... dlatego tez mowie o sile oraz masie a nie o rzezbie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 ajjj chodze na silke od piatku :P planuje pon sr i piatek :P narazie zeby oswoic sie z ciezarami i zakwasami :P a pozniej jakas dietka i konkretny trening ;/ znacie jakies sposoby na zakwasy ? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo10 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Dobrze rozplanowałeś tydzien na treningi, ale jak będą zakwasy w tych partiach, które masz zamiar trenować - bierz odpoczynek na jeszcze dzień, dwa, aż odpuszczą całkowicie, inaczej spalisz mięsień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ares Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 goraca kompiel ale i to nie wiele pomaga :) nie smaruj sie zadnymi masciami bo to glownie placebo, zakwasy sa i musza byc tzn ze miesnie odczuly ciezar i ze beda rosly :) ja jestem w gorszej sytuacji bo po bardzo hardkorowym treningu nog nie mam zakwasow i nie wiem co jest :< po jakis 3msc beda mniejsze jesli to cie pocieszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 http://www.sfd.pl/html/115140 mozę Ci coś pomoze... ja osobiscie jestem zdania ze wystarczy rozruszać miesnie i samo minie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo10 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Podobno najlepsze jest pływanie, jak masz w pobliżu basen no nie będzie problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Smol__ar niezle niezle ale 17kg sorry ale niewierze ! ! ! 1676283[/snapback] Co do przytycia to te 17 kg naprawde prytyłem. Byłem po chorobach i masa ciała spadła mi tragicznie. Po przestaniu brania leków metabolizm był strasznie spowolniony co dało mi szanse na odbudowe masy. Dobra dieta i trening odwzorował się na ~+17kg. Nie ukrywam że występuja na moim ciele małe rozstępy ale praktycznie niewidoczne. Zeby byla jasność nie szprycuje się sterydami ani prowitami, tylko naturalne białko, mikroelementy i węglowodany. W tej chwili aby mi to nie spadło zaczynam cykl Kreatyny z Olimpu 1250mg i Tauryna 700mg (1cykl) + Hitec Whey mass gain. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Dobrze rozplanowałeś tydzien na treningi, ale jak będą zakwasy w tych partiach, które masz zamiar trenować - bierz odpoczynek na jeszcze dzień, dwa, aż odpuszczą całkowicie, inaczej spalisz mięsień. 1693953[/snapback] no wlasnie mialem sie spytac czy jak mam lekkie zakwasy to rozcwiczyc to czy lepiej odpuscic sobie jeden trening :-) slyszalem ze rozciaganie troche pomaga btw nie umiem plywac heh :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo10 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) Tyle środków, tyle kasy, mistrzostwo świata i tak jest poza zasięgiem, więc nie lepiej stosować dietę opartą na tanich, naturalnych produktach? - to do Smola_ra Edytowane 10 Października 2005 przez leo10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 no wlasnie mialem sie spytac czy jak mam lekkie zakwasy to rozcwiczyc to czy lepiej odpuscic sobie jeden trening :-) slyszalem ze rozciaganie troche pomaga btw nie umiem plywac heh :P 1693988[/snapback] to czas się nauczyć :D pływanie pomaga w duzym stopniu ponieważ zwieksza twoją wydolność a co za tym idzie lepsze wyniki na siłce :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[Shinigami] Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 goraca kompiel ale i to nie wiele pomaga :) nie smaruj sie zadnymi masciami bo to glownie placebo, zakwasy sa i musza byc tzn ze miesnie odczuly ciezar i ze beda rosly :) ja jestem w gorszej sytuacji bo po bardzo hardkorowym treningu nog nie mam zakwasow i nie wiem co jest :< po jakis 3msc beda mniejsze jesli to cie pocieszy :) 1693956[/snapback] Ej no placebo tez jest spoko :) gorzej jak to sciema o ktorej wiesz wtedy to juz nie działa :) ale placebo ma to do siebie ze dostajesz jakies cos ale wierzysz ze to faktycznie dziala i zaczyna dzialac :) Discovery channel rox :D Podobno najlepsze jest pływanie, jak masz w pobliżu basen no nie będzie problemu 1693969[/snapback] No pływanie jest najlepsze i nie pozostawia zakwasów, przynajmniej ja ich nie czułem po basenie, no ale pływać nie umiem ( only styl grzbietowy ) więc se darowałem i nie będę robił z siebie idioty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 450zl mozna to kupic na www.suple.us sa to w tej chwili najmocniejsze przetestowane steki + bialko na mase biore to tak przed treningiem xpand jedna miarka po treningu clout jedna miarka bialko po treningu i na sniadanie w swojej karierze bralem najrozniejsze kreatyny od zwyklej poprzez mono po jablczan i to co teraz biore poprostu miazdzy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Tyle środków, tyle kasy, mistrzostwo świata i tak jest poza zasięgiem, więc nie lepiej stosować dietę opartą na tanich, naturalnych produktach? - to do Smola_ra 1693993[/snapback] Nie ćwiczę dla kogoś tylko dla siebie z czystej przyjemności. Staram się wybierać środki bez niszczycielskich składników. Odżywki białkowe z natury to białko sojowe i pszenne, kreatyna i tauryna jest wytwarzana w organiźmia, a ja uzupełniam jej niedobór. Jeśli chodzi o pieniądze to wychodzi 40zł na 1 miesiąc. Jedni biegają, pływają, a ja sobie ćwicze bo lubie i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 450zl mozna to kupic na www.suple.us sa to w tej chwili najmocniejsze przetestowane steki + bialko na mase biore to tak przed treningiem xpand jedna miarka po treningu clout jedna miarka bialko po treningu i na sniadanie w swojej karierze bralem najrozniejsze kreatyny od zwyklej poprzez mono po jablczan i to co teraz biore poprostu miazdzy:) 1694021[/snapback] sporo jak dla mnie za suplemacje... ja teraz mysle nad zakupem jakiegoś MassXXLopodobnego gainerka i do tego Kreatynka i tski moj cykl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 (edytowane) no sporo sporo ale ja juz mam dlugi staz wiec "zwyczajna" kreta za bardzo na mnie nie dziala:/ ps zamiast gainera wes dobre bialko. Od gainera brzuch rosnie:/ co do szkodliwosci: nawet nie wiecie jak bardzo niszcza watrobe odzywki:) oczywiscie przy sterydach jest to maly pikus:) Edytowane 10 Października 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Jeśli bym brał białko to musiał bym dokupic węglowodany carbo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Jeśli bym brał białko to musiał bym dokupic węglowodany carbo. 1694137[/snapback] etam weglowodanow masz pelno w jedzeniu a bialka jak na lekarstwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 etam weglowodanow masz pelno w jedzeniu a bialka jak na lekarstwo 1694140[/snapback] Możesz to napisać temu co nie stosuje diety wysokobiałkowej. W moim przypadku wiem co dla mnie dobre i co ma uzupełniać. Taka mała ciekawostka - tauryna regeneruje wątrobe :wink: oczywiście jest to prawda ale napisalem dla smiechu aby odeprzeć twoja teze o niszczeniu organizmu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo10 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 etam weglowodanow masz pelno w jedzeniu a bialka jak na lekarstwo 1694140[/snapback] Częściowo masz rację, ale jest przecież twaróg (chudy), mleko, jajka, czerwone mięso ze sporą ilością także kreatyny. Po za tym zamiana ziemniaków na chociażby makaron, kaszę, ryż itp. także da spory zastrzyk białka, obok rzecz jasna węglowodanów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...