Gość Dawidsfuturx Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 wg mnie dosc fajnie ,ale teraz ja bym na mase jeszcze pojechał, ile cwiczysz w ogóle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 nie za dużo ;) chyba niecały rok nie licząc przerw (wakacje, imprezy, dziewczyna) na mase coś pokombinuje bo troszke cycuszki i plecki mogły by urosnąć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 nie za dużo ;) chyba niecały rok nie licząc przerw (wakacje, imprezy, dziewczyna) na mase coś pokombinuje bo troszke cycuszki i plecki mogły by urosnąć ;)ee nie myl pojec faceci maja klatke a nie cycuszki ... a klatka jest zbudowana z miesni cycuszki wystepuja u panien i sa zbudowane zwykle z przyjemnosci ;] co do silek .. to nie jest jakas tam silka.... tylko jestem zapisany do AZS (akademicki związek sportowy) i po prostu na okazanie legitymacji silka jest free .. a wyrobienie legitki kosztuje 40zl rocznie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 hmmm popracowałem troche nad brzuchem - na tym ujęciu najlepiej widać - żeźba beznadziejna ale coś już tam widać ;]: http://img118.imageshack.us/img118/8023/p10102613bu.jpg ale przed wakacjami jeszcze dużo pracy przede mną ;] A troche chbya ktoś tu pomylił - A6W należy własnie do aeorobów - mięśni brzucha tym nie zrobisz, tlyko spalisz tłuszcz na brzuchu... do robienia mięśni jest ABS ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 ale ja lubie klate nazywać cycki :D i też ją wyrabiam przyjemnościami (lubie trenować i się męczyć) hehe srekal ile w łapie i klacie? spore bydle z ciebie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 nie za dużo ;) chyba niecały rok nie licząc przerw (wakacje, imprezy, dziewczyna) na mase coś pokombinuje bo troszke cycuszki i plecki mogły by urosnąć ;) rok ? no chyba te przerwy doscyc spore byly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) przerwy była naprawde spore... całe wakacje balowałem to wiesz ;) nudze się troche więc fotki dodam na których widać ekhm mój lichy "kaloryfer" :D edit. qbass a myślisz że w ile można osiągnać mniej więcej coś takiego jak ja osiągnełem? Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez quarantino Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 rok ? no chyba te przerwy doscyc spore bylychlopie przecie on sporo wiekszy od Ciebie .. a ty piszesz ze odzywki to tonami wsuwasz ... no offence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 quarantino - kaloryfer masz fajny ;) w łapie mam 38 a w klacie...hmmm...chyba ze 102 cm... ćwiczę tak jak Ty... rok z przerwą an wakacje, ehhh w której było codzienne picie i strata 8kg ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 102 tylko w klacie? :blink: na focie mi się widzi 110-114 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 a ja myslałem że we wakacje to sie ludzie za siebie biorą bo czasu wiecej, stąd właśnie na siłce tłoczno we wakacje jest ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 No może i biorą się. Ale u mnie pusto. Sam z kolega chodze. Może dlatego ze to nowa silownia. Teraz ludzie moze szukaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 102 tylko w klacie? :blink: na focie mi się widzi 110-114 :Dto tez wszystko wzgledne .. ja mam 110 a nie wiem czy to tak widac ... to widac tylko jak jest odniesienie do czegos innego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 qbass powiem to samo co Chaos, sam sie chwlaiłeś iel to wziąłeś tych odzywek ,a prawda jest taka, ze super to nie jestes, a quarantino cąłkiem, całkiem, jak na przerwy i fajny styl zycia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 a ja myslałem że we wakacje to sie ludzie za siebie biorą bo czasu wiecej, stąd właśnie na siłce tłoczno we wakacje jest ; ]problem w tym ze ludzie myslą ze po 3 miechach na siłce będą supermanami ;/ Kulturystyka jak żaden sport uczy systematycnzości i cierpliwości... btw qbass nie masz się co równac do quarantina a krytykujesz go i mówisz jakbyś był od niego parę razy większy...ehhh... jak tam Twoje 38 w bicu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) na tydzien przed zakonczeniem cyklu wymiary lapka 44 klata 122 barki 143 wzrost 191 waga 108kg pas ponad 90 zalosne:/ ogolne wrazenie psuje wielka talia ktora musze zgubic co do cyklu to nie byl zly, sila poszla wszedzie chociaz wymiary nie przybyly az tak bardzo jak przy poprzednim. Ogolnie uwazam ze xpand jest w tej chwili najlepszym stekiem:) Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 full wypass fota, widac wszystkie miesnie proste, skosnie itd. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) fota rzeczywiscie slabej jakosci ale cos tam widac co miesni brzucha to: widac tylko jak naciagne skore:) brzuch jest zalany tluszczem no ale chociaz miesnie sa za tydzien dwa zaczynam rzezbe robic i totalna wycinke:) wtedy dam nastepne foto Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 przerwy była naprawde spore... całe wakacje balowałem to wiesz ;) nudze się troche więc fotki dodam na których widać ekhm mój lichy "kaloryfer" :D Nie cytujemy obrazków. edit. qbass a myślisz że w ile można osiągnać mniej więcej coś takiego jak ja osiągnełem? zwracam honor ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) macie moją foteczke dzis po robieniu klaty i bica ;] bardziej widac co prawda na niej jak chudne niz jak przypakowuje ... ale zle nie jest jak na prawie miech silki (tak myśle bynajmniej) ... dzis znow sie udalo 60 puknac w serii .. fota Piratez .. co z ta druga fotka? cos nie fika ... I przestan gadac o tej wycince ino rób .. bo wyjdzie na to ze jestes Bigorektyk Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Nie ma co gadać- widać progresss... Cza mi sięgnąć po większego cięzara ;-). BTW- fotka idealna na avatara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 spokojnie Chaos ja wiem co mam robic:) narazie trzymam sie planu ktory zalozylem sobie w tamtym roku:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) spokojnie Chaos ja wiem co mam robic:) narazie trzymam sie planu ktory zalozylem sobie w tamtym roku:) hmm jeszcze jedna masowka w styczniu a potem od wiosny rzezba z thermalem pro i tight;] do poprawy dolna partia barkow i talia:) w sumie niech ci bedzie ... zalezy ile ta jedna masówka w styczniu trwa :P no i kiedy sie wiosna zaczyna dla Ciebie ;] no ale czekamy .. Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 masowke zaczelem poznym lutym wlasnie ja koncze robie tydzien przerwy potem tydzien treningu obiegowego i zaczynam rzezbe:) problem jest taki ze na kazdym forum na ktorym sie pytalem na temat rzezby to nikt nie potrafi odpowiedziec, bede musial sam poczytac widze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) no no Chaos rzeczywiście widać postęp :) oby tak dalej! ...ja od jutra zaczynam trening tricepsa, niestety ćwicze na "własnej siłce" więc wszelkie ćwiczenia z wyciągiem odpadają, dysponuje także nie komplentym zestawem hantli (czyt. jedną sztuką :D) więc może być ciężko :? ale mam nadzieje, że coś wymyślę i będą tego efekty... jakieś wskazówki, rady? :P ..jak bede mial trikola jak mechlin to moge umrzeć w spokoju ;) Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 http://forum.athletes.com/fitshow/week28/week28lg.htm jebniety, jak on nie wbija sobie kregoslupa do d.. to ja nie wiem;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 http://forum.athletes.com/fitshow/week28/week28lg.htm jebniety, jak on nie wbija sobie kregoslupa do d.. to ja nie wiem;] lol ... jak dla mnie porazka .. spuszcza se to na kark .. potem juz normalnie hantlami robił ... ale jego angielski miazdzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Cos w weekend pstyknalem Pierwszy, ktory sie zasmieje, oberwie w ryja ! Oczywiscie wirtualna cegla ;) Tak wygladam po 2 miesiacach treningow. Oczywiscie nie na pompie. Jak wyraznie widac : plecow brak kompletny, ale pracuje nad tym, i tak jest lepiej niz bylo 2 miechy temu... Klata tez niebradzo, ale jeszcze tragedii nie ma. Nie widac, ale w okolicy pempka mam mala oponke(grrr) ktorej za cholere nie moge sie pozbyc. Przypomne : wzrost ~176 waga ~81 (mierzone jakies 3 tygodnie temu) biceps 34.5 klata 101 pas 85 lydka 42 udo 56 Na razie nie wzialem sie jeszcez za czyste HST, jade klasycznie po 3 serie na cwiczenie, zaczynalem 15-12-10, teraz 12-10-8, i tak bede schodzil, potem 'reset' i znowu cykl. Trening 3 razy w tygodniu, naprzemian - raz duze partie (klata, plecy) a raz bic/tric/barki/brzuch. Srednio trening zajmuje mi 1:30 do 1:45 minuyt (troche za dlugo - wiem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 A możecie napisać ile macie od razu lat? Jestem ciekaw w jakim wieku otrzymujecie takie efekty, w sumie to nie widzę nic nadzwyczajnego :P Ja sobie robię a6w drugi raz, poprzednim zaniechałem, a efekty już były i to bardzo widoczne, ale straciłem poniekąd czas i motywację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 A możecie napisać ile macie od razu lat? Jestem ciekaw w jakim wieku otrzymujecie takie efekty, w sumie to nie widzę nic nadzwyczajnego :PA potrafisz czytac ? Pisze ze 2 miesiace chodze na silownie, dziwne to by bylo gdyby bylo cos nadzwyczajnego widac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...