luks__pl Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 To ktoś oceni ? ;) strone wcześniej rozpisałem, czy dobre ilości, rozkład na dni, itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 tez chcialem te bialko kupic ale okazalo sie ze jest gowniane lepiej kupic ostrowie:) Nicko13: teraz mam tydzien przerwy i jade z rzezba:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 To ja poprosze o ocenienie tego co sobie ułożyłem ;) Pierwsze 5 dni: Tauryna – 3x10g (na czczo (po 30min posiłek), po treningu, przed snem) // (150g) Dextroza – 2x30g (rano i po ćwiczeniach) // (300g) Kreatyna – 3x7g (7g na czczo(po 30min posiłek) 7g przed i 7g od razu po treningu) // (105g) Co dziennie (przez 37 dni): Tauryna – 3x7g (na czczo (po 30min posiłek), po treningu, przed snem) // (777g) Dextroza – 2x30g (rano i po ćwiczeniach) // (2220g) Kreatyna – 2x5g (5g na czczo(po 30min posiłek) i 5g od razu po treningu) // (370g) -------- przerwa 28 dni -------- Koszta :wink: Tauryna – 44zł/kg Kreatyna – 66zł/kg (+700g dextrozy gratis) (KREATYNA FIRMY EXTREME POWER - nie wiem co to ale tanie jakieś ;p) Dextroza – 10zł/700g Więc łaznie mi wyjdzie: Tauryna: 927g // (44zł) Dextroza: 2520g // (30zł) Kreatyna: 475g // (33zł) ~120zł Cell pump 450g ~ 64zł Mono z Vitalmaxa ~ 29zł Carbo ~ za to co zostanie lub glukoze spożywczą albo 1kg Carbo miszajac z glukoza http://www.allegro.pl/item98271389_protein..._zapraszam.html warto za tą cene te białko kupić? miał ktoś z nim już do czynienia? trzymaj sie od tego zdaleka , lepiej kupic tak jak piratez napisał ostrowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 nowa komorka nowe zdjecia:D forma przed rzezbowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 wg mnie dobrze wyglądasz Piratez, po co coś jeszcze zmieniać? Dzisiaj zaczynam znowu a6w, wczoraj musiałem się najeść - pizza, placuszki, czekoladki i inne badziewia. Dziwne, bo po nocy mam płaski brzuszek, ale teraz chce zrobić go nieco bardzij umięśnionego :) Wish me good luck :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 apetyt rosnie w miare jedzenia Winter:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 apetyt rosnie w miare jedzenia Winter:)Yea :) Ale u ciebie jedynie bym zastosował a6w, reszta wydaje się być dobra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 na tych fotach Piratez coś za dużo nie widać... rzeźba wskazana ale ja bym jescze popracował na klatą bo wydaje mi się na zdjęciach nie proporcjanalna do barków i łap: oczywiście to tylko moje skormne zdanie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 widze, ze cell pump ma ogolne uznanie i sklaniam sie ku niemu. tylko pytanie, czy jak na moj staz, 6m/c na silowni 4xtyg. , wczesniej dom, ale raczej tego nie mozna zaliczyc jako staz, chociaz staralem sie cwiczyc kilka razy w tyg., to czy cell pump nie bedzie za mocny ? moze jeszcze jeden cykl na mono <chociaz nie za bardzo mi odpowiada ladowanie tej glukozy, fe ;) > co jeszcze, slyszalem rozne opinie, ze im mocniej sie zacznie, tym te slabsze suplementy nie dzialaja, czyli od mono bym juz nie mial w przyszlosci przyrostow, inni, ze nie ma to zadnego wplywu, brali cell pump'a, wrocili do mono i dalej swietne wyniki, oczywiscie rozumiem, kazdy ma inny organizm, ale tak w przyblizeniu jak to mniej wiecej wyglada ? pozdroo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Panowie, co to może być.. mianowicie od jakiegoś czasu ćwiczę i ćwiczę, ale po jakieś chwili zaczyna mi się kręcić w głowie i mnie boli i nie mogę już więcej ćwiczeń wykonywać. Jakieś niedotlenienie czy cuś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 mozliwe choc nie koniecznie, ja czasem jak leze i wstane to osrto mi sie w glowie kreci, raz prawie upadlem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Cell pump 450g ~ 64zł Mono z Vitalmaxa ~ 29zł Carbo ~ za to co zostanie lub glukoze spożywczą albo 1kg Carbo miszajac z glukoza hmm starczy mi to na jeden cykl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 spokojnie...możesz nawet ćwiczyć z jednym suplem i też będzie dobrze ;) ja zaczynam się jeszcze bardziej rzeźbić,cykl na HMB poniewaz je mam ;) z Vitalmaxa 100tabletek zostało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 mozliwe choc nie koniecznie, ja czasem jak leze i wstane to osrto mi sie w glowie kreci, raz prawie upadlem :>Ja to mam jedynie przy brzuszkach, niekiedy tak mnie zaczyna kręcić, że prawie tracę świadomość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 za amło węgli przed ćwiczeniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 za amło węgli przed ćwiczeniamiMożna jaśniej? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ja tak miałem gdy np. szedłem rano na siłownię i zjadłem tylko parę omletów(prawie samo białko) i mi się słabo robiło itd. W momencie gdy jem płatki śnaidaniowe coś takiego nie występuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 na tych fotach Piratez coś za dużo nie widać... rzeźba wskazana ale ja bym jescze popracował na klatą bo wydaje mi się na zdjęciach nie proporcjanalna do barków i łap: oczywiście to tylko moje skormne zdanie... klata to moja najslabsza strona robie co moge by ja rozbudowac ale nie idzie.... narazie chce pozbyc sie fatu bo mam stanowczo go za duzo nad masa popracuje od wrzesnia/pazdziernika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 klata to moja najslabsza strona robie co moge by ja rozbudowac ale nie idzie.... narazie chce pozbyc sie fatu bo mam stanowczo go za duzo nad masa popracuje od wrzesnia/pazdziernika Owszem, trzeba przyznać, że klatka jest najtrudniejsza do wyrobienia, a ty masz średnio rozbudowaną, nie lubię u gości tych zwisających cycków jak u starych pań :) wolę jak mięśnie klaty są umięśnione i zarysowane mocno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 (edytowane) nie lubię u gości tych zwisających cycków jak u starych pań :) wolę jak mięśnie klaty są umięśnione i zarysowane mocno :)powialo wiatrem z BrokeBack Mountain :lol2: Edytowane 18 Kwietnia 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 co do hmb z viatalmaxu, ja bym go srednio polecał... lepiej kupic z treca co do białka, czy te z ostrovi robią w duzych opakowaniach tzn >2kg czy tlyko w półkilowych opakowaniach (takie do tej pory spotkałem) jeszcze jedno czy warto podczas trenningu masowaego) chodzi o złapanie masy miesniowej, nie zalania sie) warto biegać, czy to nei przeszkodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 a ja jedynie nie polecam firmy trec... miałem kiedyś białko tej renomowanej firmy i schudłem 2kg :lol: jadłem białko gdzieś niecały tydzień, jak jadłem przed posiłkami to tak mnie syciło że niemogłem jeść, jak po posiłku jadłem białko to nim wymiotowałem i jeszcze te grudki :mur: oddałem koledze prawie całe białko a on się mi chwali że przytył i masy nabrał :blink: :lol: z opini kolegów z siłki (z owiele większym starzem niż ja) to ogólnie nie polecają treca... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 sratata .. tam jakies krety wsysacie ... :P ja sie pochwale ze dzis kolejne 5kg do przodu na plaskiej .. juz poszlo w 5tej seri 65 (5x sam i 3 z pomoca) a wczesniejsze 60kg machnełem juz sam cala serie .. :) mam nadzeje ze do 85ciu dojde do wakacji ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 chaos boski jestes :lol: gratuluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 chaos boski jestes :lol: gratulujeprosze nie smiac sie z moich malych sukcesikow :( :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 nie śmieje sie, naprawde gratuluje, też od tego się zaczynało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Ja jak aptrze an niektórych ludzi u mnie to aż mi się przykro robi.... kolega ćwiczy pół roku, od 2 miechów stoi z wynikiem(90kg i nic więcej) i co? Dziś z radoscią oznajmił ze sobie kupił metanabol ;/ Nie wiem czy się śmiać czy płakać... 16 letni chłopak sobie amrnuje zdrowie, ale cóż...jego wybór Tymczasem ja zrezygnowałem z wyciskania gryfem wogóle.... do wakacji już same sztangielki, skos w górę, w doł, ropiętki i pompki na poręczach. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Tymczasem ja zrezygnowałem z wyciskania gryfem wogóle.... do wakacji już same sztangielki, skos w górę, w doł, ropiętki i pompki na poręczach. ;)a dlaczego jeśli można wiedziec? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Dobra Panowie potrzebuje jakies cwiczenia ktore pomoga mi nabrac troszke sily w barkach. Moze nawet nie tyle sily co rozbudowac i wzmocnic miesnie. Zerwalem sobie miesnie prawego barku, przez prawie miesiac prawa reka mialem niewladna. Po rolu od kontuzji wrocielem na silownie i zonk przy 70Kg bark mi zeskoczyl :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Dobra Panowie potrzebuje jakies cwiczenia ktore pomoga mi nabrac troszke sily w barkach. Moze nawet nie tyle sily co rozbudowac i wzmocnic miesnie. Zerwalem sobie miesnie prawego barku, przez prawie miesiac prawa reka mialem niewladna. Po rolu od kontuzji wrocielem na silownie i zonk przy 70Kg bark mi zeskoczyl :/specem nie jestem .. ale wydaje mi sie ze jak miales kontuzje to powinienes powyzej pewnej wagi nie brac .. a zeby wzmocnic to tak bardziej traktowac chyba jak na rzezbe/wytrzymalosc wiecej potwórzen mniejszy ciezar .. a 70kg na barki to malo raczej nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...