Chaos Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) podciaganie jest malym wyznacznikiem sily ja moze z 10 razy sie podciagne nachwytem ale za to w martwym ciagu podciagne 150kgx4;] blablablalblabla 4cm mniej w pasie po tygodniu rzezby:) jedziemy dalej martwy ciag to głownie prostowniki grzbietu ... takze nijak nie pokazują sily pleców .. pozatym uwazam ze z martwym sie nie przesadza biore mniejsze ciezary ale wiecej powtórzen ja w 3 meichy poprawilem sporo brzuch ... dla mnie wymiar sie tak bardzo nie liczy .. jak wyglad i sprawnosc ;] se mozece porownac http://members.lycos.co.uk/chaosik/silka/bebech.jpg przy czym wcale mocno go nie meczylem ... srednio co drugi dzien troche porobilem go na silce ..i troche inaczej jem mysle ze jest o wiele lepiej .. no a czuje sie napewno o wiele lepiej ;] @piratez: z tego co pamietam masz miec krate do wakacji ;] jakis tam zaklad miales z ziomem ;] i skoluj wreszcie dobry aparat i zapodaj fote w normalnym swietle i z wszystkim widocznym ;] (bez skojarzen :P) Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 po skonczeniu rzezby sie pochwale:) jesli bedzie czym oczywiscie;] co do martwego to hmmm wbrew pozorom nie tylko grzbiet pracuje:) ogolnie jedne z lepszych cwiczen na silowni, szkoda ze tak malo osob to wykonuje... a u ciebie widac zajebista poprawe skus sie na a6w to tez krata pochwalisz sie na lato:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) co do martwego to hmmm wbrew pozorom nie tylko grzbiet pracuje:) ogolnie jedne z lepszych cwiczen na silowni, szkoda ze tak malo osob to wykonuje... a u ciebie widac zajebista poprawe skus sie na a6w to tez krata pochwalisz sie na lato:) ja robie .. ale max 60kg 4 serie 10potwórzen ... raz przesadzilem 90tka i potem sie schylac nie moglem ;] moze jak wzmocnie reszte to sie pobawie ... i dzieki za docenienie moich wysiłkow .. a A6W robie ;] edit: co do martwego prostowniki grzbietu, mięsnie najszersze grzbietu, pośladkowe, dwugłowe ud aczkolwiek nie wiem gdzie tam te najszersze grzebietu? Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Piratez rozumiem, że z thermalem? ile razy w tygodniu robisz brzuch i jezeli by ci sie chciało to podaj jakie cwiczenia robisz pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 tak z thermalem i t-3 pisalem ze robie a6w wiec logiczne jest ze codziennie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 martwy ciag to głownie prostowniki grzbietu ... takze nijak nie pokazują sily pleców .. pozatym uwazam ze z martwym sie nie przesadza biore mniejsze ciezary ale wiecej powtórzen ja w 3 meichy poprawilem sporo brzuch ... dla mnie wymiar sie tak bardzo nie liczy .. jak wyglad i sprawnosc ;] se mozece porownac http://members.lycos.co.uk/chaosik/silka/bebech.jpg przy czym wcale mocno go nie meczylem ... srednio co drugi dzien troche porobilem go na silce ..i troche inaczej jem mysle ze jest o wiele lepiej .. no a czuje sie napewno o wiele lepiej ;] @piratez: z tego co pamietam masz miec krate do wakacji ;] jakis tam zaklad miales z ziomem ;] i skoluj wreszcie dobry aparat i zapodaj fote w normalnym swietle i z wszystkim widocznym ;] (bez skojarzen :P) Dziwne, bo lepiej wyglądałeś na tej fotce w styczniu 2006, miałeś bardziej widoczne mięśnie, chociaż brzuszek za duży nieco. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 przedewszystkim schudł nieźle, a wygląd nie mnie oceniac [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 z tego co pamiętma Chaos mówił, ze nic nie schudł... tylko zbił jakby ta mase nie wiem jak to nazwać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 zbil tluszcz zamienil na gestrzy(ciezszy) miesien wlasnie sie wazylem po tygodniu rzezby schudlem -3.4kg troche za duzo, bede musial zwiekszyc ilosc wegli w diecie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 tylko czy to jest masy tłuszczowej czy poprostu "wody" Ci odeszły? :D oprócz a6w robisz jakieś inne do tego ćwiczenia na brzuch? np jak z bieganiem u ciebie i aerobami, tzn ile razy w tygodniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 raczej tluszcz spalam, ktory nagromadzil mi sie na calym ciele w ilosciach duzych:), po skonczeniu rzezby zmierze sie i podam ile mi ubylo trening: jeden dzien silownia trening obiegowy, drugi dzien bieganie i tak na zmiane na brzuch robie tylko a6w i daje ostro w kosc ogolnie daze do tego by na silownie chodzic codziennie a bieganie co drugi dzien ale zeby tak zaczac chodzic musze wyrobic sobie wytrzymalosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 mi jeszcze zostąło z 2-3 tygodnie "masówy" i pozniej tez ostra wycinka az do sierpnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Dziwne, bo jak ćwiczę to waga mi idzie do góry, przez 4 tygodnie ćwiczeń podskoczyłem 5 kg na wadze, a jakie miałem zakwasy, nie mogłem dotknąć nawet klaty, bo bolała jak cholera :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 ćwiczysz, wiecej jesz i tyle, bo wątpie, zeby 5kg masy miesniowej ci w tydzien przbyło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Dziwne, bo jak ćwiczę to waga mi idzie do góry, przez 4 tygodnie ćwiczeń podskoczyłem 5 kg na wadze, a jakie miałem zakwasy, nie mogłem dotknąć nawet klaty, bo bolała jak cholera :DTak po prostu od cwiczenia przytyles 5 kg w miesiac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Tak po prostu od cwiczenia przytyles 5 kg w miesiac?Słowo daje, zmieniłem dietkę, jem rano płatki, jakieś jogurciki, obiad najczęściej piers z kurczaka, kolacja to ryba wędzona. Jeżdżę na rowerze , a reszta ćwiczeń jest robiona w domu - pracuję przede wszystkim nad brzuchem i klatą oraz udami. Ostatnio tak pojechałem z klatą, że do tej pory bolą mnie mięśnie jak dotykam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Aha, no z dietą to wiadomo. Bo znam miszczow ktorych jak sie slucha to nie wiadomo gdzie sie patrzec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCel Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zamierzam trochę przypakować, mam 17 lat nigdy nie chodziłem na siłke mam 29cm w bicepsie:D Moje pytanie wiąże się z tym jak mogę trochę przypakować? Dodam że na siłke mam około 30 minut od domu…więc może lepiej sobie kupić jakieś hantle, sztange, ławeczke co o tym myślicie? Brać od razu jakieś wspomagacze? Jakie ćwiczenia najlepiej robić? Mam wzrost 190cm i waże 75kg. Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 wg mnie nie ma sensu od razu sie wspomagac czyms, chociac np jakies gainery na mase mogły by sie przydac, lepiej chodź na siłowniej ak maszm ożliwosc ja mam do siłowni 1h i tez zyje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zamierzam trochę przypakować, mam 17 lat nigdy nie chodziłem na siłke mam 29cm w bicepsie:D Moje pytanie wiąże się z tym jak mogę trochę przypakować? Dodam że na siłke mam około 30 minut od domu…więc może lepiej sobie kupić jakieś hantle, sztange, ławeczke co o tym myślicie? Brać od razu jakieś wspomagacze? Jakie ćwiczenia najlepiej robić? Mam wzrost 190cm i waże 75kg. Z góry dzięki za odpowiedzi. ale masz daleko od tej silki hoho 3-6 miesiec ypocwicz z dorba dieta potem pogadamy o wspomagaczach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCel Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 ale masz daleko od tej silki hoho 3-6 miesiec ypocwicz z dorba dieta potem pogadamy o wspomagaczach Tzn. jaką dobrą dietą mógłbyś mi powiedzieć bo jestem w tym całkowitym noobem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 dieta dż- dużo żryć :D a tak pwoaznie to nie musi to byc jakas specjalsityczna, konkretne dieta... jedz wiecej białka węgli i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Tzn. jaką dobrą dietą mógłbyś mi powiedzieć bo jestem w tym całkowitym noobem....jedz zdrowe pozywne i pelnowartosciowe rzeczy ryz,platki owsiane, serki, twarozki,mleko,piersi z kurczaka,jajka itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Ryz i kasza !!! :D To jest podstawa! Do tego kurczaczek, twarozki ( sa takie fajne, "wiejskie" sie chyba nazywają - tanie i sporo białeczka ), jajecznica ( tylko nie wiem czemu niektorzy jedzą z samych białek, jak żółtko ma więcej białka :P może chodzi o to ze białko ma więcej wody ? Nie wiem... Ja jem z całych jajek... ), chlebek wieloziarnisty, pomidory, ogórki i ogolni etroche zieleniny... I juz masz ciekawą dietke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Ryz i kasza !!! :D To jest podstawa! Do tego kurczaczek, twarozki ( sa takie fajne, "wiejskie" sie chyba nazywają - tanie i sporo białeczka ), jajecznica ( tylko nie wiem czemu niektorzy jedzą z samych białek, jak żółtko ma więcej białka :P może chodzi o to ze białko ma więcej wody ? Nie wiem... Ja jem z całych jajek... ), chlebek wieloziarnisty, pomidory, ogórki i ogolni etroche zieleniny... I juz masz ciekawą dietke ;)serek wiejski: 1,50zł =20g białka twarozek 1,9zł=40g białka jak widac lepiej kupic twarozek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wintereq Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Zamierzam trochę przypakować, mam 17 lat nigdy nie chodziłem na siłke mam 29cm w bicepsie:D Moje pytanie wiąże się z tym jak mogę trochę przypakować? Dodam że na siłke mam około 30 minut od domu…więc może lepiej sobie kupić jakieś hantle, sztange, ławeczke co o tym myślicie? Brać od razu jakieś wspomagacze? Jakie ćwiczenia najlepiej robić? Mam wzrost 190cm i waże 75kg. Z góry dzięki za odpowiedzi. Przede wszystkim za mało ważysz, zdecydowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 twarozek 1,9zł=40g białkaale o jakim mówisz, te tkaie w kostce co mają kształt masła ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loco_pl Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 serek wiejski: 1,50zł =20g białka twarozek 1,9zł=40g białka jak widac lepiej kupic twarozek twarog zielona łąka z b1edr0ny 250g 1,79 zl: 60g bialka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PCel Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Przede wszystkim za mało ważysz, zdecydowanie. To co mam zrobić żeby trochę przybrać na wadze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 ludzie już tyle razy było to pytane :mur: dieta wysokobiałkowa i ćwiczyć na mase... p.s prosił bym moda o wyczyszczenie tematu i może jakieś skromne faq? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...