Skocz do zawartości
BiAłY

Siłownia

Rekomendowane odpowiedzi

podciaganie jest malym wyznacznikiem sily

ja moze z 10 razy sie podciagne nachwytem ale za to w martwym ciagu podciagne 150kgx4;]

blablablalblabla

4cm mniej w pasie po tygodniu rzezby:) jedziemy dalej

martwy ciag to głownie prostowniki grzbietu ...

takze nijak nie pokazują sily pleców ..

pozatym uwazam ze z martwym sie nie przesadza

biore mniejsze ciezary ale wiecej powtórzen

ja w 3 meichy poprawilem sporo brzuch ...

dla mnie wymiar sie tak bardzo nie liczy .. jak wyglad i sprawnosc ;]

se mozece porownac http://members.lycos.co.uk/chaosik/silka/bebech.jpg

przy czym wcale mocno go nie meczylem ... srednio co drugi dzien troche porobilem go na silce ..i troche inaczej jem

mysle ze jest o wiele lepiej .. no a czuje sie napewno o wiele lepiej ;]

@piratez: z tego co pamietam masz miec krate do wakacji ;] jakis tam zaklad miales z ziomem ;]

i skoluj wreszcie dobry aparat i zapodaj fote w normalnym swietle i z wszystkim widocznym ;] (bez skojarzen :P)

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po skonczeniu rzezby sie pochwale:) jesli bedzie czym oczywiscie;]

co do martwego to hmmm wbrew pozorom nie tylko grzbiet pracuje:) ogolnie jedne z lepszych cwiczen na silowni, szkoda ze tak malo osob to wykonuje...

a u ciebie widac zajebista poprawe

skus sie na a6w to tez krata pochwalisz sie na lato:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do martwego to hmmm wbrew pozorom nie tylko grzbiet pracuje:) ogolnie jedne z lepszych cwiczen na silowni, szkoda ze tak malo osob to wykonuje...

a u ciebie widac zajebista poprawe

skus sie na a6w to tez krata pochwalisz sie na lato:)

ja robie .. ale max 60kg 4 serie 10potwórzen ...

raz przesadzilem 90tka i potem sie schylac nie moglem ;]

moze jak wzmocnie reszte to sie pobawie ...

i dzieki za docenienie moich wysiłkow .. a A6W robie ;]

edit:

co do martwego

prostowniki grzbietu, mięsnie najszersze grzbietu, pośladkowe, dwugłowe ud

aczkolwiek nie wiem gdzie tam te najszersze grzebietu?

Edytowane przez Chaos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

martwy ciag to głownie prostowniki grzbietu ...

takze nijak nie pokazują sily pleców ..

pozatym uwazam ze z martwym sie nie przesadza

biore mniejsze ciezary ale wiecej powtórzen

ja w 3 meichy poprawilem sporo brzuch ...

dla mnie wymiar sie tak bardzo nie liczy .. jak wyglad i sprawnosc ;]

se mozece porownac http://members.lycos.co.uk/chaosik/silka/bebech.jpg

przy czym wcale mocno go nie meczylem ... srednio co drugi dzien troche porobilem go na silce ..i troche inaczej jem

mysle ze jest o wiele lepiej .. no a czuje sie napewno o wiele lepiej ;]

@piratez: z tego co pamietam masz miec krate do wakacji ;] jakis tam zaklad miales z ziomem ;]

i skoluj wreszcie dobry aparat i zapodaj fote w normalnym swietle i z wszystkim widocznym ;] (bez skojarzen :P)

Dziwne, bo lepiej wyglądałeś na tej fotce w styczniu 2006, miałeś bardziej widoczne mięśnie, chociaż brzuszek za duży nieco.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zbil tluszcz zamienil na gestrzy(ciezszy) miesien

wlasnie sie wazylem

po tygodniu rzezby schudlem -3.4kg

troche za duzo, bede musial zwiekszyc ilosc wegli w diecie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

tylko czy to jest masy tłuszczowej czy poprostu "wody" Ci odeszły? :D

oprócz a6w robisz jakieś inne do tego ćwiczenia na brzuch?

np jak z bieganiem u ciebie i aerobami, tzn ile razy w tygodniu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

raczej tluszcz spalam, ktory nagromadzil mi sie na calym ciele w ilosciach duzych:), po skonczeniu rzezby zmierze sie i podam ile mi ubylo

trening: jeden dzien silownia trening obiegowy, drugi dzien bieganie i tak na zmiane

na brzuch robie tylko a6w i daje ostro w kosc

ogolnie daze do tego by na silownie chodzic codziennie a bieganie co drugi dzien ale zeby tak zaczac chodzic musze wyrobic sobie wytrzymalosc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne, bo jak ćwiczę to waga mi idzie do góry, przez 4 tygodnie ćwiczeń podskoczyłem 5 kg na wadze, a jakie miałem zakwasy, nie mogłem dotknąć nawet klaty, bo bolała jak cholera :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak po prostu od cwiczenia przytyles 5 kg w miesiac?

Słowo daje, zmieniłem dietkę, jem rano płatki, jakieś jogurciki, obiad najczęściej piers z kurczaka, kolacja to ryba wędzona. Jeżdżę na rowerze , a reszta ćwiczeń jest robiona w domu - pracuję przede wszystkim nad brzuchem i klatą oraz udami. Ostatnio tak pojechałem z klatą, że do tej pory bolą mnie mięśnie jak dotykam :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamierzam trochę przypakować, mam 17 lat nigdy nie chodziłem na siłke mam 29cm w bicepsie:D Moje pytanie wiąże się z tym jak mogę trochę przypakować? Dodam że na siłke mam około 30 minut od domu…więc może lepiej sobie kupić jakieś hantle, sztange, ławeczke co o tym myślicie? Brać od razu jakieś wspomagacze? Jakie ćwiczenia najlepiej robić?

Mam wzrost 190cm i waże 75kg. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Dawidsfuturx

wg mnie nie ma sensu od razu sie wspomagac czyms, chociac np jakies gainery na mase mogły by sie przydac, lepiej chodź na siłowniej ak maszm ożliwosc ja mam do siłowni 1h i tez zyje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamierzam trochę przypakować, mam 17 lat nigdy nie chodziłem na siłke mam 29cm w bicepsie:D Moje pytanie wiąże się z tym jak mogę trochę przypakować? Dodam że na siłke mam około 30 minut od domu…więc może lepiej sobie kupić jakieś hantle, sztange, ławeczke co o tym myślicie? Brać od razu jakieś wspomagacze? Jakie ćwiczenia najlepiej robić?

ale masz daleko od tej silki hoho

3-6 miesiec ypocwicz z dorba dieta potem pogadamy o wspomagaczach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ryz i kasza !!! :D To jest podstawa! Do tego kurczaczek, twarozki ( sa takie fajne, "wiejskie" sie chyba nazywają - tanie i sporo białeczka ), jajecznica ( tylko nie wiem czemu niektorzy jedzą z samych białek, jak żółtko ma więcej białka :P może chodzi o to ze białko ma więcej wody ? Nie wiem... Ja jem z całych jajek... ), chlebek wieloziarnisty, pomidory, ogórki i ogolni etroche zieleniny... I juz masz ciekawą dietke ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ryz i kasza !!! :D To jest podstawa! Do tego kurczaczek, twarozki ( sa takie fajne, "wiejskie" sie chyba nazywają - tanie i sporo białeczka ), jajecznica ( tylko nie wiem czemu niektorzy jedzą z samych białek, jak żółtko ma więcej białka :P może chodzi o to ze białko ma więcej wody ? Nie wiem... Ja jem z całych jajek... ), chlebek wieloziarnisty, pomidory, ogórki i ogolni etroche zieleniny... I juz masz ciekawą dietke ;)

serek wiejski: 1,50zł =20g białka

twarozek 1,9zł=40g białka

jak widac lepiej kupic twarozek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Wintereq

Przede wszystkim za mało ważysz, zdecydowanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi