Klimer Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Siema poszukuje konta shellowego, tylko ze nie jestem dobrze rozeznany na tym rynku i nie wiem za bardzo gdzie sie zagniezdzic. chodzi oczywiscie o cos płatnego (a najlepiej jak to bywa czasami "płacisz xx wiecej niz za iles tam i masz dozywotnio smilies/smile.gif ) na koncie chetnie odpale powiedzmy BitchX'a, albo jakis serwer do gier. wiecej nie potrzebuje smilies/smile.gif mozecie mi cos zaproponowac? preferuje płacenie w PLN albo jakims innym sposobem dostepym w polsce smilies/smile.gif jezeli nie zanasz takiego który spełni moje wymagania podaj prosze najlepszy jaki znasz. pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 np. e-konta.pl (jakis czas temu byly problemy z IRCnet`em ale chyba zostalo naprawione) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Hmmm... Z tego co wiem to na shelu nie postawisz serwera do gier ;] Poszukaj. http://www.google.pl/search?hl=pl&q=konta+shellowe&spell=1 <-- Przejrzyj Z polskich to np. www.risp.pl. Podobno dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...