ndx Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Radeon 8500LE builit by ATI pudelko plytka itd 128mb DDR Infinetion czy jakos tak nowy 3 lata gwarnacji w sklpie za 500zl oplaca sie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Oplaca sie ,brac nie zalowac :-) ,tylko zlookaj zeby kostki mialy MINIMUM 4ns ,najlepiej 3.6ns lub wyzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Qrde, gdzie tak tanio! Bierz i nawet się nie zastanawiaj! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 "]Oplaca sie ,brac nie zalowac :-) ,tylko zlookaj zeby kostki mialy MINIMUM 4ns ,najlepiej 3.6ns lub wyzej.chyba nizej ;) jasne ze sie oplaca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Nu nizsze ns zeby mialy :D nie wyzsze ,mialem na mysli 'wyzej' czyli ze wyzszej klasy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biker Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 bierz puki jest........:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 jak sprawdzic predkosc tych pamieci gdzie to pisze ?? nie mam pojecia czy pamieci infinetion czy jakos tak to dobre ?? pozniej pod adres sklepu :-) bo nie pamietam ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 ja mam ram infineon i sie swietnie kreci. ja uwazam ze sa estra. powinny sie dobrze krecic ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...