korbelsky Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) wlasnie. jak mozna zmienic ikonki systemowe dyskow/partycji i napedow?tylko nie prze zmiane styla Edytowane 20 Lipca 2005 przez korbelsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Dla kazdego dysku osobno czy dla twardych/fdd/CD? Jesli to pierwsze to gdzies tu w oprogrmowaniu powinien byc temat w którym wszystko opisałem. Opcja druga to np. http://www.pcworld.com/downloads/file_down...=6503&fileidx=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbelsky Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) ok,z tym sie pobawie. JESZCZE JEDNO: mam takie cos ze jak chce wejsc na ktorys naped albo partycje albo folder nawet/klikam na ikone/to odpala mi sie windowsowa wyszukiwarka i musze wchodzictam gdzie chce przez inne katalogi.jak to zmienic z powrotem? :blink: ? Edytowane 20 Lipca 2005 przez korbelsky Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Masz przestawioną domyślną akcję po kliknieciu folderu/skrótu. Spowodowane pewnie jakimś trojanem :) Nie powiem ci jak to zmienić bo sam nie pamiętam jak :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...