Skocz do zawartości
TDK

TEST NV30 VS R300 po chinsku ;[

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem tak: ten test to ogromna sciema !!!!! Autorzy chyba troszke przesadzili!!!

600fps w q3- ciekaw jestem na jakim procesorze, Moze amd athlon 3ghz na sznie 800mhz z ramami 2 kanalowymi @ 1ghz..... albo sledge hammer z ddr 2- nie ma teraz sprzetu ktory uciagnolby 600 fps nawet na fastest (bo zaluzmy ze graficzka ma tego power'a zeby 600fps zrobic :mrgreen: )

3dmark 2001 takze wydaje mi sie z lekka podejzany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ATi Radeon 9700 graphs chips promote, wears at present one is been really bright the person, not only the performance seizes threatening, in has the since imposing manner also pressed for more than half year scenery infinite GF4 the Ti4600 series, Nvidia regarding this is aloof, takes it does not have the means?

Eldest child's position how could easily cups one hand in the other across the chest to resign, Nvidia now looks like the picture is, silently makes oneself the murderer. This mystical weapon very possibly is soon promotes NV30, the arrow bull's eye straight refers ATi R300.

Actually I and everybody equally all very care about actually Nvidia the NV30 performance can how, whether or not can be defeated ATi R300. In order to meet everybody this kind of urgent need, now preliminary some reflect the NV30 test result, how together does understand under the NV30 skill.

Przetlumaczony na englisz text z mojego linka ;) (uprzedzam że nie przeze mnie ;) linka wziołem z jakiegoś forum i tam był przetłumaczony (pewnie jakimś translatorem bo ten text mi dziwnie wygląda ;] ))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ha ale Total bzdura 27000 w 3D marku to nie wiem czy nawet NV 35 osiągnie he he

a powiedz czemu nie

a jak okaze sie ze nvidia rzeczywiscie wypuscila cos szybkiego to co to ati w porki bedzie sralo :lol: :bij: hahaha

oj juz chyba sra :twisted: :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam sie troszke zawiaodlem... obiecali 256bit kontroler pamieci i 16 TMU (po dwie na potok) a dali polowe z tego... a ten 1Ghz DDR to tak naprawde 250Mhz (wedlug specyfikacji DDR2 z JEDEC). Moze chociasz tyle, ze dobrze sie benda krecic ;)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie ma co sie pocic przed premiera - ale nawet te najbardziej zanizone spec ja super - co do DDR II - to ja nie mam zastrzezen zadnych - poprostu bedzie szybko i juz - hmmmm tylko kto ma 21" monitor zeby odpalic se giere w 2048??????????????? 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...