ryto Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) Planuje kupno amplitunera + zestaw 5 kolumn. Jestem praktycznie zielony w tych sprawach i nie wiem na jakiej podstawie mam wybierac sprzet. Planowalem wydac na to 2000-2300 zl... na allegro znalazlem taki zestaw kolumn jamo: http://allegro.pl/show_item.php?item=57737358 nie ma tam napisanych zadnych danych technicznych, ale na jakiejs niemieckiej stronie znalazlem ze sa to kolumny 8 om i dosc mocne. Zestaw nie jest drogi a wyglada na ciekawy. Jesli jest dobry to jaki amplituner za okolo 1000 zł bylby najlepszym dopasowaniem? Jesli mozecie mi pomoc to prosze o ocene kolumn(jesli znacie lepszy zestaw to prosze o link) i propozycje jakiegos amplitunera (Denon, Yamaha, Onkyo, Marantz - chociaz to juz raczej nie ta cena)... tylko prosze nie piszcie cos w stylu "lepiej dolozyc i kupic cos za 3500zł" ;) nie mam tak wyczulonego sluchu zeby czuc duza roznice w czystosci dzwieku :) dodam ze chcialem aby ten zestaw byl do posluchania kazdego rodzaju muzyki jak rowniez sluzyl jako glosniki kina domowego. Edytowane 19 Lipca 2005 przez ryto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasK Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 do kina domowego to nie wiem - brak suba.. chociaż fronty wyglądają dosyć solidnie pod tym względem. Jak chcesz mieć dobre i w miare tanie kino domowe, to może pomyślisz o DIY? Wzmak napewno nie będzie WYGLĄDAŁ jak fabryczny, ale grał będzie napewno lepiej. A i w budżecie się zmieścisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...