artiwie15 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) Witam mam problem otóż kupiłem niedawno płyte Gigabyte GA-K8NF-9 i nie moge żadnym programem odczytać informacji SMART w biosie Smart jest włączony mam 2 dyski SATA WD CAVIAR i SEAGETE po 120 giga pomocy!:( Edytowane 19 Lipca 2005 przez artiwie15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Mi się już nawet nie chciało pisać topicu...Mam to samo <_< Także w niepamięć poszły takie progzy jak SpeedFan, oraz kilka innych diagnostycznych. Po uruchomieniu speeda - kompletny blok <_< Smart wlączony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artiwie15 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 U mnie jest to samo.Żaden program nic nie pokazuje-speedfan,Everest,Aida32-kompletnie nic :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 O ile się nie myle jest topic o tej mobo, poszukaj, mi się już nie chce ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...