koksiu Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Nie chcem kupywac nic nadzwyczajnego styknie mi SB live 5.1 ale chciałem zamuwic go z allegro badz z jakiegos sklepu internetowego. Chciałem o pomoc w znalezieniu tego sb0100 czy cos takiego bo słyszałem tzn czytalem na forum ze sa jakies felerne modele. Czy ten jest ok ? ---> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56830430 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 nie ma tam nic o modelu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksiu Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 No wlasnie ja sie nie bardzo znam , mozesz mi podac jakis link czy cos skad mozna kupic ten dobry model sb live 5.1 , chyba ze jest cos lepszego w cenie do 90zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Wystrzegaj się tylko sb0220, bo to shit Pozatym jest topic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) Na podanej przez ciebie aukcji nie ma podanego modelu tej karty więc pewnie jest to ten felerny model 0220, którego nie kupuj za żadne skarby -choćby nie wiem w jakiej promocji - i choćby nie wiem jak zachwalał ją sprzedawca. W cenie do 90 zł nie ma nic lepszego oprócz Live! 5.1 najlepiej odwiedź pobliskie sklepy i popytaj jakie modele mają na stanie. Jeśli nie to zawsze pozostaje komputronik.pl ale tam jest drogo - i musisz koniecznie zaznaczać że nie interesuje cię model 0220 przejrzyj sobie jeszcze tematy które zapodał EsiuWWW. pozdr E D I T http://www.allegro.pl/show_item.php?item=56884998 tutaj masz dobry model - 0100 - ale patrząc na opisy dodane przez gościa to bym raczej sie zastanowił bo oto co mądrego on tam napisał: Pełna nazwa: Creative Sound Blaster Audigy Live! 5.1 Naprawdę najlepszy wybór. :lol: *- jakbys nie wiedział - jest albo Live! albo Audigy nie ma czegos takiego jak napisał szanowny allegrowicz :D http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57664307 tutaj masz przykład sprytnej aukcji - gdzie koleś nie napisał że sprzedaje wersje 0220 ale nr modelu widoczny jest na zdjęciach które dał (prawy górny róg zdjęcia od przodu) może być cięzko na allegro z dostaniem dobrego modelu i to z gwarancją bo chyba bez nie chodzi w gre? Najlepiej tak jak już napisałem - zrobić tourne' po okolicznych sklepach. Edytowane 19 Lipca 2005 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Na podanej przez ciebie aukcji nie ma podanego modelu tej karty więc pewnie jest to ten felerny model 0220, którego nie kupuj za żadne skarby -choćby nie wiem w jakiej promocji - i choćby nie wiem jak zachwalał ją sprzedawca. W cenie do 90 zł nie ma nic lepszego oprócz Live! 5.1 najlepiej odwiedź pobliskie sklepy i popytaj jakie modele mają na stanie. Jeśli nie to zawsze pozostaje komputronik.pl ale tam jest drogo - i musisz koniecznie zaznaczać że nie interesuje cię model 0220 przejrzyj sobie jeszcze tematy które zapodał EsiuWWW. pozdr E D I T 1556246[/snapback] Niestety SB Live5.1 należy już do rzadkości w sklepach, a już tymbardziej wersje inne niż sb0220 W tym sklepie nie napisali dokładnie co to za model, ale na zdjęciu widnieje sb0100 Tu też do końca nie wiadomo jaki to model Podobnie jest i tu Jeżeli chcesz czegoś się dowiedzieć o pierwszej lini SB to tu jest ciekawa stronka! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koksiu Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Cholipka zrobie tak jak muwicie skikne do sklepow co gdzies niedaleko sa i wtedy sie moze czegos wiecej dowiem. A jak nie to bede szukał dalej na internecie. Ale dzieki ze chcieliscie okazac pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Nie wiem to zależy o regionu ale ja u siebie jak 2/3 miesiace temu szukałem dźwiękówki (A2V) to w każdym sklepie był Live 5.1 i co ciekawe nie sb0220 :) koksiu obserwuj też giełde tweak'a moze któryś z userów bedzie sprzedawał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 A wiecie, że model 0220 ma dwie wersje i jedna z nich po sprawdzeniu w programach okazuję się być 0222 i nie ma z nią żadnych problemów, ale to przypadek, że ja trafiłem na taką kartę :) Zresztą już jej nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 No właśnie - ryzyko jest jednak zbyt duże - szkoda peniędzy na takiego kota w worku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...