FlipekPL Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Czesc wszystki mam taki maly problem, w mojej plycie DFI nie dziala karta dzwiekowa, plyta byla kupowana na allegro, wiem ze jak ta plyta weszla do produkcji to bios nie obslugiwal jeszcze karty dzwiekowej taki maly zonk :angry: , chcialem zapytac czy wyszedl juz bios ktory rozwiazuje ten problem. Obecnie mam karte dzwiekowa SOUNDMANMAX firmy AVACS - pisze na niej 6 kanalowa karta muzyczna 3D, ale cos mi sie wydaje ze na plycie jest lepsza karta dzwiekowa, podobno 8 kanalowa - czy to prawda i czy jest juz wlasciwy bios, a tak w ogole to ktory jest obecnie najlepszy i na ktorym dziala oczywiscie ta karta dzwiekowa. Dzieki za wszelka pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Czyżbyś miał płytę ze sławetnej kradzieży? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FlipekPL Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Czyżbyś miał płytę ze sławetnej kradzieży? 1555933[/snapback] Mozesz napisac cos wiecej bo troszke mnie zszokowales :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Mozesz napisac cos wiecej bo troszke mnie zszokowales :-| 1555941[/snapback] Proszę bardzo. Miłej leORT: ORT: ORT: ktury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 czy to ta płyta?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=57776428 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Pradwopodobnie. Zapytaj o numer seryjny i dlaczego nie ma karajana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 dobrze że jej nie kupiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...