romeorunner Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Jestem bardzo ciekawy bo mam chęć kupić takie cudo ale niestety niemam AGP 8x a na nową płytke to mi na 1000000%niestarczy. :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 ponoć ma AGP 4x :) Więc nie bedziesz musiał płytki nowej kupować :) Przekonamy sie dokładniej jak wyjdzie :) Ale w opisach pisało ze ma AGP 2x 4x i 8x więc nie jest tak zle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Jestem bardzo ciekawy bo mam chęć kupić takie cudo ale niestety niemam AGP 8x a na nową płytke to mi na 1000000%niestarczy. :(A widziałeś kiedyś żeby agp x8 nie było kompatybilne w dół. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 No wsumie masz racje zapomniałem sorki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 jest teraz jedno pytanie czy ci sie oplaca kupic nv30 z tym sprzetem co teraz mash. Raczej nie :D :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Piszesz, że na nowe MOBO Ci nie starczy. A jesteś w stanie wyobrazić sobie cene NV30 ? Kilka MOBO napewno kupisz za cene tego "potforka" :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Piszesz, że na nowe MOBO Ci nie starczy. A jesteś w stanie wyobrazić sobie cene NV30 ? Kilka MOBO napewno kupisz za cene tego "potforka" :wink: nv30 bedzie kosztowac w polsce na poczatku z 2500zł :evil: jak bedzie po 1700-1800 to sobie sprawie ta grafe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Wiesz stać mnie tą karte ale niestarczy mi po jej zakupie na płytke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Wiesz stać mnie tą karte ale niestarczy mi po jej zakupie na płytkezanim u nas sie pojawi w sprzedazy to sobie dochomikujesz na nową płytke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 jest teraz jedno pytanie czy ci sie oplaca kupic nv30 z tym sprzetem co teraz mash. Raczej nie :D :evil:No aczemu nie a reszte kąpa z czasem się wymieni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 hehe możesz juz zaczynać kombinować ze znajomymi za granicą bo tam bedzie sporo tańsza (w przypadku radka 9700 na początku jakieś 600 zł) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Oczywiście będzie kompatybline z 2x, 4x i 8x. Hej Tanaka, czy to przypadkiem nie Twoim Dream był Radeon 9500, a potem 9500 Pro? Tak tylko pytam, bo mi sie kojarzy tekst w podpisie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 To kup se radka 9700pro, a za reszte mobo. Radek i tak starczy ci na jakies 2 lata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 jest teraz jedno pytanie czy ci sie oplaca kupic nv30 z tym sprzetem co teraz mash. Raczej nie :D :evil:No aczemu nie a reszte kąpa z czasem się wymieni Athlon XP 1900+@2100-2200+ styka. Fakt, że do takiej grafy przydałoby XP 3000+ - to i tak za mało jak na możliwości tej karty, podejrzewam, że aby ją w pełni wykożystać potrzeba P4 4.0GHz lub Athlona XP 4000+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...