Skocz do zawartości
kuruś

Mozilla Firefox 1.0.6 / Mozilla Thunderbird 1.0.6

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem FF 1.0.6 i jak dla mnie słaba. Nie ma opcji zapisz el. docelowy jako a więc du.pa zbita. Z niektórych stron z Mp3 taką metodą trzeba pobierać muzę, a w FF tego nie ma. Więc nie da się ściągnąć. Ja korzystam z Avant Browser 10.1 bulid 26 i jak dla mnie wypas. Można blokować reklamy, wyskakujące okienka, wiele przydatnych opcji np. można sobie wpisać wyraz który ma być odszukany na stronie na której aktualnie jesteśmy (jak dla mnie świetna funkcja, szkoda, że w FF tego nie ma) i ten wyraz zostanie podkreślony na kolor rzucający się od razu w oczy (czerwony, żółty). Avant Browser jak dla mnie rządzi. Miałem też Operę, ale za cholerę nie mogłem się przekonać do niej, interfejs mi się nie podoba.

1650515[/snapback]

Ciekawe co FF w menu Edycja robi opcja "znajdz na tej stronie" a w menu pod PPM opcja 'zapisz element docelowy jako'...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

można sobie wpisać wyraz który ma być odszukany na stronie na której aktualnie jesteśmy (jak dla mnie świetna funkcja, szkoda, że w FF tego nie ma) i ten wyraz zostanie podkreślony na kolor rzucający się od razu w oczy (czerwony, żółty).

1650515[/snapback]

Options/Preferences --> Advanced --> Begin finding when you begin typing. Też uważam, że to świetna funkcja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi