SGJ Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Miałem FF 1.0.6 i jak dla mnie słaba. Nie ma opcji zapisz el. docelowy jako a więc du.pa zbita. Z niektórych stron z Mp3 taką metodą trzeba pobierać muzę, a w FF tego nie ma. Więc nie da się ściągnąć. Ja korzystam z Avant Browser 10.1 bulid 26 i jak dla mnie wypas. Można blokować reklamy, wyskakujące okienka, wiele przydatnych opcji np. można sobie wpisać wyraz który ma być odszukany na stronie na której aktualnie jesteśmy (jak dla mnie świetna funkcja, szkoda, że w FF tego nie ma) i ten wyraz zostanie podkreślony na kolor rzucający się od razu w oczy (czerwony, żółty). Avant Browser jak dla mnie rządzi. Miałem też Operę, ale za cholerę nie mogłem się przekonać do niej, interfejs mi się nie podoba. 1650515[/snapback] Ciekawe co FF w menu Edycja robi opcja "znajdz na tej stronie" a w menu pod PPM opcja 'zapisz element docelowy jako'... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Taaa.. czad zaraz sprawdzę. Ale Avant zostaje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Avant to przecież silnik IE więc bleeee. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 można sobie wpisać wyraz który ma być odszukany na stronie na której aktualnie jesteśmy (jak dla mnie świetna funkcja, szkoda, że w FF tego nie ma) i ten wyraz zostanie podkreślony na kolor rzucający się od razu w oczy (czerwony, żółty). 1650515[/snapback] Options/Preferences --> Advanced --> Begin finding when you begin typing. Też uważam, że to świetna funkcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 A ja mam pytanko co do Thunderbirda. Gdy wysyłam do kogoś maila automatycznie ten mail zostaje dodany do książki adresowej. Gdzie można to zmienić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Options/Preferences --> Advanced --> automatically add outgoing e-mail addresses to my personal address book / collected addresses. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Od razu jak jesteśmy przy Thunderbirdzie idzie jakoś zrobić zrobić by nie usuwał maili z serwera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 W ustawieniach konta masz opcję zostawiania e-maili na serwerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 hmm.. mam konto na o2.pl i nie wiedzę takiej opcji :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Chodziło mi o ustawienia Thunderbirda, a nie o2. :) Tools --> Account settings --> Server settings --> Leave messages on server. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 O wielkie THX już mam ;] od niedawna używam Thunderbirda więc nie wiem o nim za dużo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...