riffi Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) "Magic Flash Utiliti" Sprzęt jak w opisie. Mam dołączone oprogramowanie do płyty j.w. Jak go używać ? Czy służy do aktualizacji biosu z windowsa czy z dosu i jak to zrobic. Czyli, jeżeli z windowsa to myślę ze program sam pobieże najnowszą wersje i zaktualizuje. Jeżeli z Dosa to czy potrzebuję jakiś program fleszujący, czy wystarczy nagrać na dyskietkę czysty rozpakowany bios i po uruchomieniu system sam zaktualizuje? Proszę o wyrozumiałość (pełno było o aktualizacji biosów, ale nie w ten sposób) i instrukcję szczególnie osób które używały tego programu. Edytowane 19 Lipca 2005 przez riffi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Sam nie uzywalem ale na stronie epoxa jest napisane, ze dziala pod windows wiec uruchom i zobacz co i jak. Te programy sa banalne w obsludze, oczywiscie zawsze moze sie cos zpsuc podczas wgrywania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riffi Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Sam nie uzywalem ale na stronie epoxa jest napisane, ze dziala pod windows wiec uruchom i zobacz co i jak. Te programy sa banalne w obsludze, oczywiscie zawsze moze sie cos zpsuc podczas wgrywania :P 1556171[/snapback] Dzięki. Ostatnie pytanie. Jak mam podkręconego procka (niewiele bo niewiele, ale zawsze coś) to mogę aktualizować, czy lepiej zmienić na nominalne ustawienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Przed wgrywaniem ustaw na nominalne taktowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riffi Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Przed wgrywaniem ustaw na nominalne taktowanie. 1556267[/snapback] Dzięki i temat do zamknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...