SaM$0n Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Mam 600zł i chce kupić jakąś grafe tyle że mam płytkę główną Asrock K7VT2 i nie bardzo wiem na co sobie moge pozwolića na co nie. Nie wiem co mi na tym pójdzie za te 600zł. Zastanawiałem sie też czy nie lepiej kupić nową główną i potem karte ale chyba mam za mało kasy na ten drugi wariant. Wiec prosze was o pomoc!! Z góry dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 na podstawie twojej plyty glownej moge wywnioskowac ze reszta bebechow w twojej budzie tez nie grzeszy wydajnoscia. jesli je podasz znajdziemi optimum ktore bedzie cie satysfakcjonowac. trudno moze to przelknac ale szybka karta na dzien dzisiejszy to tylko czesc satysfakcji w grach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 coś mi sie zdaje że lepiej zrobisz jak sie przemęczysz na tm kompie jeszcze troszke odlozysz troche kasy i kupisz coś nowego .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom0000 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Tak ... jak wydasz 600zl na karte, ktora w starym sprzecie nic nie da ... a jak sprzet wymienisz to i ta karta bedzie juz zabytkiem ... Jak musisz karte wymienic, to kup r9550 za mniej niz 300zl, reszta forsy zainicjuj fundusz wymiany reszty sprzetu. Jak juz to zrobisz to przekonasz sie , ze i r9550 i to co bys kupil za 600zl bedzie juz obiektem muzealnym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaM$0n Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 (edytowane) Prosze Orgiusz : GeForce 2 MX 64MB AMD Athlon 1800+ 640MB DDR Sound Blaster 80 GB HDD no i Asrock K7VT2 Edytowane 21 Lipca 2005 przez SaM$0n Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 jakie te ddr? 333 czy wolniejsze? bo na twoim miejscu pokusilbym sie o kupno semprona (cos kolo 2400+ ) i wyhaczeniu na allegro radeona 9700 za 400zeta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaM$0n Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Te DDR'ki to 333mhz. Coraz bardziej skłaniam się ku rozwiązaniu : najpierw płytka potem grafa. Co do tego semprona to widziałem na allegro za 255 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...