Raczy Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 CZe!!! Mam prośbe prosze o pomoc w wyborze monitora. Jestem aktualnie w USA i składam stacjonarnego kompa. Chce kupic LCD 19 , wszyscy polecają mi Iiyama ale ja czytam testy i kompletnie nie wiem którą. Może jakiś inny monitor tak do 500$ . Acha no i żeby smurzenia itp nie było . Z góry dziekuje za pomoc Pozdrawiam :))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eminemtwo Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 *** Zakładam, że 1 USB to 3.50 zł *** Hyundai L90D+ miro TD690 Wiem, że marki nijakie, ale parametry są przynajmniej bardzo dobre! I stosunkowo niska cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczy Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 A moze ktos mi poda linka do rankingu monitorów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) ranking hmm prosze bardzo :lol: moze znajdziesz tam taniej cos takiego? poczytaj sobie forum mva.pl, jako te z najmniejszym smuzeniem polecana jest seria Philipsa 1X0B5XX, a B6 do ktorego dałem linka to ich nastepcy. edit: jeszcze jeden ciekawy model Edytowane 20 Lipca 2005 przez madek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczy Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 dzieki wam bardzo zdecydowalem sie na Philipsa PHILIPs 190B6CB/ 27 Jeszcze raz wielkie dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GREGSMRQ Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 (edytowane) Zawsze warto zajrzeć na www.mva.pl Goście robią bardzo fajne testy, ja im ufam a szczególnie panu Markowi. Edytowane 21 Lipca 2005 przez GREGSMRQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...