ciano Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Robiłem pełną reinstalację systemu - zapomniałem, że mam do usb podłączonego pendriva i chyba przez przypadek go sformatowałem przy czyszczeniu pamięci. Teraz nie chce on działać. Tzn. podłączam do komputera i jest on widziany przez system, ale nie mogę na niego nic wgrać, bo przy takiej prób pojawia się komunikat - włóż dysk do stacji dysków(!). Co mogę zrobić??? PS. Gorzej bo urządzenie nie jest moje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bhaarth Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Sprobuj sformatowac tego pen'a. Tylko ustaw jako FAT16/FAT32 w zaleznosci od upodoban. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciano Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Niestety nie moge, bo Windows przekonuje mnie, że pojemność tego usb wynosi 0 MB .... i nie chce dokończyć formatowania(nawet go nie zaczyna) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obsydian Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 sprobuj w innym komputerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciano Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 to samo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) a co pokazuje menadzer urzadzen gdy dysk jest podlaczony?-wejdz we wlasciwosci: "masowe urzadzenie magazynujace USB" istnieje jeszcze inna mozliwosc,ze podczas reinstalki zostal zmieniony na logical/primary i teraz ma problem z zaistnieniem ,wiec jaki system instalowales oraz czy bootowales z dyskietki,czy cd-romu,bawiles sie f-diskiem,czy tylko z plytki xp robiles formata wybranej partycji? Edytowane 20 Lipca 2005 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciano Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Pisze mi: To urządzenie działa poprawnie - Lokalizacja 0 (Flash Disk ) instalowałerm XP z cdroma no i robiłem formata wszystkich partycji (zapomniałem, że miałem go podłączonego do kompa :(() Da się coś jeszcze z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) na na plytce xp wybierasz partycje i system w jakim maja zostac sformatowane.... nie pamietasz co wybierales? Edytowane 20 Lipca 2005 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciano Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 nie pamiętam dokładnie, ale jak mi powiesz jakie miałem możliwości do wyboru to sobie przypomnę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) ntfs szybkie fat32 szybie ntfs fat32 ale to trzeba wskazac kazdy dysk po koleji-nie opcji wszystkie na raz--chyba :wink: Edytowane 20 Lipca 2005 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciano Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 na 90% wybrałem ntfs ... co mogę teraz zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) w ten sposob nie mozna bylo uszkodzic dysku... tak mi sie wydaje,wiec nie wiem jak pomoc:( Edytowane 20 Lipca 2005 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 hm a sprobuj jeszcze raz w ten sam sposób sforamtowac go na fat32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 wlasciwie tylko to mogloby pomoc,bo nie widzialem jeszcze pedrive ,ktory bylby w systemie ntfs :wink: Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Panel Strowania->Zarzadzanie komputerem->Zarzadzanie dyskami (jakos tak). Pokazuje sie tabelka z danymi wszystkich podlaczonych dyskow (HDD/CD/DVD/USB itp) oraz mozna nimi zarzadzac. Zobacz co tam jest napisane, najlepiej zapodaj screena tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_PL Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 Robiłem pełną reinstalację systemu - zapomniałem, że mam do usb podłączonego pendriva i chyba przez przypadek go sformatowałem przy czyszczeniu pamięci. Teraz nie chce on działać. Tzn. podłączam do komputera i jest on widziany przez system, ale nie mogę na niego nic wgrać, bo przy takiej prób pojawia się komunikat - włóż dysk do stacji dysków(!). Co mogę zrobić??? PS. Gorzej bo urządzenie nie jest moje :( 1556245[/snapback] Zapraszam na stronke http://www.dawster.a77.pl/ jesli tam jeszcze nie byles. Tam znajdziesz odpowiedz na swoj problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najdmen Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 nieźle, gość ałatwił tylu ludzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...