Kaeres Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) czyli nadal masz ciote i dni na pisanie tak beznadziejnych postów jak wcześniej? 1588690[/snapback] Chce zrobic tutaj jak najwiekszy syf aby pokasowano te bezsensy w tym i Twoje. Im wiecej ich bedzie tym szybciej sie moder zjawi bo juz wyslalem raport sporo czasu temu ale widocznie nie maja czasu. Znajda jak nadal bedzie taki lub gorszy syf w tym watku. Robmy taki w watku o WE9 Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Chce zrobic tutaj jak najwiekszy syf aby pokasowano te bezsensy w tym i Twoje. Robmy taki w watku o WE9 1588766[/snapback] lecz się... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Mozemy isc razem. Polec kogos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Ale uparliście się na wzajemne dogryzanie. Ja nie wiem ile jeszcze razy toczyć się będą te przepychanki. Ostatnia edycja FIFY, co by tu złego o tej serii na tle PES nie mówić, była dobra, nawet zaskakująco dobra. Owszem gameplay nadal nie skrobie pietek serii PES, ale cała oprawa audio/wideo, solidnie potraktowany tryb kariery, wcale nie głupie schematy taktyczna sprawiają , ze w tą kopankę można naprawdę miluchno pograć. Jak sam jestem zdecydowanym zwolennikiem PES, tak muszę przyznać, ze z przyjemnością rozegrałem 4 sezony w FIFA 2005. I choć w kwestii mnogości "tego co na boisku zdarzyć się może" FIFA jest bardzo biedna, tak ostatnia edycja ma "to coś" co sprawia, że nie odtrąca tak jak poprzednie edycje. Zyczyłbym sobie aby wersja 2006 znów mile zaskoczyła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Ale uparliście się na wzajemne dogryzanie. Ja nie wiem ile jeszcze razy toczyć się będą te przepychanki. Ostatnia edycja FIFY, co by tu złego o tej serii na tle PES nie mówić, była dobra, nawet zaskakująco dobra. Owszem gameplay nadal nie skrobie pietek serii PES, ale cała oprawa audio/wideo, solidnie potraktowany tryb kariery, wcale nie głupie schematy taktyczna sprawiają , ze w tą kopankę można naprawdę miluchno pograć. Jak sam jestem zdecydowanym zwolennikiem PES, tak muszę przyznać, ze z przyjemnością rozegrałem 4 sezony w FIFA 2005. I choć w kwestii mnogości "tego co na boisku zdarzyć się może" FIFA jest bardzo biedna, tak ostatnia edycja ma "to coś" co sprawia, że nie odtrąca tak jak poprzednie edycje. Zyczyłbym sobie aby wersja 2006 znów mile zaskoczyła. 1589045[/snapback] Wierz mi Hanu, ze nie chodzi mi o samo porownywanie PES i FIFA tylko zeby sie kucyk wreszcie wyniosl z tego watku bo jest tutaj nie mile widziany i bez niego byloby tutaj spokojniej. W przeciwienstwie do niego mnie obchodzi najnowsza odslona FIFY chcialbym tutaj sie czegos konkretnego dowiedziec, a nie tylko jakie kucyk ma zdanie o tej grze chociaz jest powszechnie znane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 (edytowane) Dokładnie, precz z Kucykiem B) 2 dni temu odbył się oficjalny chat z twórcami EA. Oto czego sie dowiedzieliśmy: - nie bedzie śniegu (ma być za rok) ani dynamicznie zmieniajacej sie pogody - bedą odrazu odblokowane stadiony o wieczornej porze - 12 nowych stadionów + wszystkie z FIFA 2005 - licencjia na piłki nike - na 99% będzie reprezentacja Holandi (nie jest to pewne) - nie bedzie juz systemu Off The Ball, bo twórcy o nowa napisali system gry w ataku i Off The Ball nie będzie potrzebny - została zmieniona bardzo gra bramkarzy, teraz będa wstawać jeszcze szybciej ( juz w FIFA 2005 było widać znaczna poprawe jak to obiecywali, więc teraz też mozemy być dobrej myśli) - zostana wprowadzone morale, i np. jak nasz player przestrzeli karnego, to team bedzie grał troche gorzej - będą nowe cechy dla dobrych graczy, którzy bedą mogli robić lepsze triki - bedzie można wykiwać bramkarza, ale tylko przez dobrych technicznie graczy - wymagania zbliżone do wersji 2005 Edytowane 11 Sierpnia 2005 przez PiPoL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2005 (edytowane) nowy filmik, jak zwykle widac ta fifa bedzie sztuczna cha te ruchy, :| nie ma to jak we9:D , pes 5 to jest gra:D .. no coz panowie z EA ... http://download.games.tiscali.cz/game/vide..._06-trailer.zip Edytowane 21 Sierpnia 2005 przez RauloS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 ,,Podczas obrony karnego będziemy mogli poruszać się po linii bramkowej oraz skakać (coś na wzór finałowego meczu Ligi Mistrzów z udziałem Jerzego Dudka :)). Teraz już nie każda obrona będzie czysta, np. piłka będzie mogła przelatywać pod rękami bramkarza. Przy wykonywaniu strzału z jedenastu metrów będziemy mogli wybrać trzy różnorodne warianty strzału." Tekst napisany przez Orzel z FP:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 na trailerach to zawsze wszystko fajnie wyglada. mi brakuje w serii FIFA tych efektownych zmylek, hard-trickow ktore byly w pierwszej Fifie jaka gralem a mianowicie '98. Biegnac solo do bramkarza moznabylo...ahh nie powiem co. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2005 (edytowane) nowe filmiki http://fifaserwis.com/?serwis=fifa06&page=news&id=6240 zwruccie uwage na siatki nareszcie fajnie :) http://largedownloads.ea.com/pub/movies/Fi...OAL_PEGI_LO.mov http://largedownloads.ea.com/pub/movies/Fi...OAL_PEGI_LO.mov http://largedownloads.ea.com/pub/movies/Fi...OAL_PEGI_LO.mov Edytowane 22 Sierpnia 2005 przez RauloS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 podobno jutro ma być demo, nie wiem czy dobrze slyszałem moze ktos wie cos wiecej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 no niby ma byc http://fifaserwis.com/?serwis=fifa06&page=news&id=6238 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Dokładnie, precz z Kucykiem B) 2 dni temu odbył się oficjalny chat z twórcami EA. Oto czego sie dowiedzieliśmy: - nie bedzie śniegu (ma być za rok) ani dynamicznie zmieniajacej sie pogody - bedą odrazu odblokowane stadiony o wieczornej porze - 12 nowych stadionów + wszystkie z FIFA 2005 - licencjia na piłki nike - na 99% będzie reprezentacja Holandi (nie jest to pewne) - nie bedzie juz systemu Off The Ball, bo twórcy o nowa napisali system gry w ataku i Off The Ball nie będzie potrzebny - została zmieniona bardzo gra bramkarzy, teraz będa wstawać jeszcze szybciej ( juz w FIFA 2005 było widać znaczna poprawe jak to obiecywali, więc teraz też mozemy być dobrej myśli) - zostana wprowadzone morale, i np. jak nasz player przestrzeli karnego, to team bedzie grał troche gorzej - będą nowe cechy dla dobrych graczy, którzy bedą mogli robić lepsze triki - bedzie można wykiwać bramkarza, ale tylko przez dobrych technicznie graczy - wymagania zbliżone do wersji 2005 1589114[/snapback] czyli ogolnie bedzie jak zwykle 'wiecej szybciej i lepiej' rzeczywiscie.. nowosci, jak na rok roboty - 'od groma' lepiej by patcha wydali a nie nowa gre n/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 tja... jutro dzień sądu nad nową fifą ... :P... Mam tylko nadzieję że serwery nie będą tak oblegane jak podczas ukazania się FEAR... :)... wstrzymuję się z krytyką - nowy nhl mi się spodobał...zobaczymy jak kopanka wyjdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 coz tym demkiem ? lookam i szukam i nic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 spokojnie - pojawi sie ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Tja tylko że nie dziś :| ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2005 Hmmmm.. może wytrzymam do jutra, fajno odpowiednio dwa komentarze do ściagnięcia francuski i angielski, ehehe fakt chciałbytm już usłyszeć szpakowskiego ale to dopiero 30 września, no NIC CZEKAMY !!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 podajcie linki jak już bedzie dostepne bo jakos jeszce nie umie znaleźć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 podajcie linki jak już bedzie dostepne bo jakos jeszce nie umie znaleźć 1622031[/snapback] Proste !!!! jeszcze nie ma ;( -> demo is not avaible yet <- miało być wczoraj, dziś ?? :mur: ile jeszcze można czekać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 WRESZCIE BEDZIE POLSKA LIGA .... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 trwa uploadowanie demka na serwer EA wiec demko w kazdej chwili moze byc dostepne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) trwa uploadowanie demka na serwer EA wiec demko w kazdej chwili moze byc dostepne :P 1622917[/snapback] żebym się przypadkiem nie zagrał na śmierć pomijając fakt, że będzie grywalne po obcięciu opcji i wszystkiego co się tylko da w menu :lol: a tak szczerze to z chęcią spróbuje w to pograć, zobaczymy co z tego wyjdzie <_< Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 kurde a jednak dzisiaj tez nie wyjdzie.... a juz myslalem ze mnie czeka nie przespana noc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 kurde a jednak dzisiaj tez nie wyjdzie.... a juz myslalem ze mnie czeka nie przespana noc :lol: 1622947[/snapback] Ktos wogole na to czeka ? :blink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 (edytowane) The FIFA 06 PC demo is currently awaiting the final stages of preparation and will not be released today. Apologies for the wait, and the lack of a precise time or date for the release of the demo, as soon as we have further information we will update you accordingly. Edytowane 30 Sierpnia 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ktos wogole na to czeka ? :blink: 1622965[/snapback] ja czekam jedynie z czystej ciekawości aby sprawdzić co zawiera nowy "patch" do poprzednich fifek [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Ja mniej więcej tak samo :)... no może jeszcze dlatego że w demku będzie okazja nakopać Barcelonie grając MU :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Pewnie dzis demka też nie będzie "No way, today" ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Kolejny komunikat ma się pojawić około godziny 11. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...